Jouw horoscoop voor de week van 10 tot en met 16 december

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 10/12/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Je hebt de neiging om te piekeren deze week. Zelfs meer dan anders. En dat maakt je alles behalve vrolijk. Je bent meer in jezelf gekeerd en je humeur is slecht. Je lief kan er soms niet goed mee dealen. Zit je met een probleem, praat er dan over. Alleen kun je het soms niet meer overzien. Schakel desnoods een professional in.

Stier 22-4 t/m 21-5

Hoewel er deze week veel op de planning staat, kun jij het wel goed handelen. Je blijft rustig en werkt het een na het ander af. En dat is ook het beste. Wel wordt er hier en daar wat initiatief van je gevraagd. En dat kun je lastig vinden. Toch weet je ook dat voor elkaar te krijgen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je energielevel is deze week aan de lage kant, Tweelingen. Het is goed om je deze week wat vaker terug te trekken en aan je weerstand te werken. Rust goed uit en zeg onnodige afspraken af. Dan ben je in no time hersteld en kun je weer de hele wereld aan. Alleen nu nog even niet.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Er kunnen deze week fikse discussies plaats gaan vinden. Je weet goed wat je wilt en je gaat ervan uit dat iedereen het daar mee eens is. Helaas is dat niet het geval. Daarbij vergeet je soms te overleggen en dat zorgt voor fricties. Sta iets meer stil bij je acties en houdt daarbij rekening met anderen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Dit wordt voor jou zo'n echte stilte voor de storm week. Er gebeurt weinig, je bent vaak alleen en de verveling slaat soms toe. Toch weet je dat dit niet eeuwig blijft duren. Dat is ook zo. De planeten voorspellen binnenkort weer zat ontwikkelingen. Zorg dus dat je nu even bijtankt, voordat het weer druk wordt.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je hebt deze week weinig geduld, Maagd. En je kunt maar weinig van anderen verdragen. Je hebt het momenteel behoorlijk druk en dat heeft zo z'n effect op je gemoedstoestand. Kijk uit dat je de lat niet te hoog legt. Of dat je perfectionisme het weer overneemt. Want dat blijft niet goed gaan. Ook jij hebt geregeld rust nodig.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tussen jou en je lief kan het deze week helaas flink botsen. Je bent erg eigenwijs en je geeft niet toe. Je lover doet dat ook niet. Hij vindt eveneens dat hij gelijk heeft. Met ruzies en discussies als gevolg. Vraag jezelf af waarom het zo belangrijk is om gelijk te krijgen. Respecteer ook de mening van een ander.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Vooral op sociaal vlak staat je een drukke week te wachten. Er staan veel bijeenkomsten, feestjes of andere evenementen op het programma. Toch wordt het je niet gauw teveel. Integendeel. Je geniet met volle teugen. En als single is de kans zelfs groot, dat je op slag verliefd wordt. En dat zag je echt niet aankomen!

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Het is belangrijk dat je je gezondheid in de gaten houdt. Je hebt de neiging om maar door te gaan, ook al heb je last van je lijf of ben je eigenlijk doodop. Wanneer je zo door blijft draven, belandt je vanzelf in de lappenmand. Probeer dat te voorkomen, door rustmomenten in te plannen. Of onbelangrijke afspraken te skippen.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Vooral je job eist het een en ander van je komende week. Hoewel er de nodige uitdagingen voorbij komen, weet je ze wel met succes aan te pakken. Je krijgt er zelfs nieuwe energie van! Financieel zit het eveneens lekker mee. Koop daarom iets leuks voor jezelf. Gun het jezelf vooral. Je hebt het namelijk meer dan verdiend.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je bent deze week vaak in gedachten, Waterman. Maar niet op een vervelende manier. Integendeel. Je laat het afgelopen jaar de revue passeren en je vraagt jezelf af of je er wat van hebt geleerd. En hoe het volgend jaar anders kan. Dit wordt een zeer leerzame week voor je, met belangrijke inzichten. Hier kun je wat mee.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je bent deze week behoorlijk ondernemend, Vissen. Onder invloed van planeet Mars toon je initiatieven en regel je het een en ander. Normaal gesproken ben je meer afwachtend. Daar is nu geen sprake van. Je lief, vrienden en collega's kunnen deze inzet wel waarderen. Jou bevalt het ook wel. Je krijgt er namelijk onverwacht  nieuwe energie voor terug!