Jouw horoscoop voor de week van 11 t.e.m. 17 juni

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 11/06/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Je voelt je komende week niet bepaald geïnspireerd, Ram! Integendeel. Je hebt geen idee hoe je een bepaald probleem op moet lossen of hoe je een project het beste kunt aanpakken. Planeet Uranus blokkeert alle ideeën en inzichten. Ook slaat helaas snel de verveling toe. En de uren lijken regelmatig voorbij te kruipen. Het maakt je allemaal erg ongeduldig.

Stier 22-4 t/m 21-5

Met je lief heb je een paar serieuze, maar wel goede gesprekken. Hierdoor weten jullie van elkaar wat er allemaal speelt. En dat verbetert de band meteen. Een vriendin of familielid kan je hulp nodig hebben. Jij voelt nu precies aan, wat ze nodig heeft. Houd daaraan vast, ook al lijkt het in eerste instantie hard. Dit heeft ze nodig.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Helaas kun je een beetje met jezelf in de knoop komen te zitten, Tweelingen. Je weet niet goed raad met jezelf. Er zijn emoties die je dwars zitten, maar je kunt ze moeilijk uiten. Zoek een lieve vriendin of praat met je lief. Bij wie jij je maar prettig voelt. En praat erover. Dat is precies wat jij nodig hebt.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Met planeten Mercurius en Venus in jouw teken, wordt het vooral op sociaal vlak een topweek. Je hebt het niet alleen super gezellig met vriendinnen, maar ook met je lief. Je voelt je gewaardeerd en dat is super fijn. Gelukkig zit het financieel ook nog eens mee! Waardoor je gerust een keer flink kunt gaan shoppen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Er staat je een heerlijk, relaxt weekje te wachten. Je kunt precies doen waar jij zin in hebt. Of dat nu lekker luieren is of afspreken met vriendinnen, dat maakt niet uit. Je krijgt er nu alle tijd voor. Wel baal je van je gewicht. Voor je gevoel ben je teveel aangekomen en dan kan je lijn een obsessie worden.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Door een lastige invloed van planeet Neptunus, voel jij niet zo goed aan wat anderen willen. En dat leidt soms tot misverstanden. Of je kwetst iemand onbedoeld met wat je zegt. Het is goed om deze week niet te direct te zijn. Weeg zorgvuldig je woorden af. Daarmee voorkom je in ieder geval het een en ander.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Jij en je lief hebben deze week regelmatig woorden. En daar kun jij als vredelievend teken niet zo goed tegen. Toch is het belangrijk om eerlijk en direct te zijn. Anders weet je lief niet goed waar hij aan toe is bij jou. Je hoeft dit niet op een boze manier te zeggen. Je kunt dat ook rustig en tactvol doen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Hoewel je best voor wat pittige uitdagingen komt te staan deze week, weet jij er wel mee te dealen. Dat komt omdat je oplossingsgericht denkt en niet bang bent om aan te pakken. Die combinatie, maakt je nu succesvol. Zorg wel voor ontspanning op z'n tijd. Om stoom af te blazen en weer even tot jezelf te komen.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je kunt deze week een issue hebben met een vriend(in) of kennis. Hij of zij vertelt je niet de waarheid en in het begin heb je dat niet in de gaten. Volg daarom je intuïtie. Dan word je niet voor de gek gehouden. Je zit er wel mee. Jij had dat niet van deze persoon verwacht.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je job gaat je deze week feilloos af. Daar heb je geen omkijken naar. Afspraken verlopen voorspoedig en zijn soms nog gezellig ook. Thuis is het niet veel anders. Door goede afspraken te maken met je lief, kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook daar verloopt de week dus gladjes. Een goede week dus!

Waterman 21-1 t/m 18-2

Let op je gezondheid deze week, Waterman. En dan vooral op je weerstand. Met planeet Mars in je teken, ben je nu eenmaal vatbaarder voor virussen, infecties of blessures. Eet gevarieerd en gezond. Zorg daarnaast voor een goede nachtrust en ontspanning na inspanning. Dan kan het bijna niet meer fout gaan. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Dit wordt een redelijk relaxte week voor je, Vissen. Er gebeuren geen gekke dingen en alles verloopt volgens plan. Je bent lekker bezig, zonder het al te druk te hebben. En dat vind je prima. Wel kun je het een en ander vergeten. Je soms wat chaotische brein, wordt er deze week namelijk niet beter op!