Jouw horoscoop voor de week van 12 tot en met 18 november

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 12/11/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Met vriendinnen, familie of collega's wordt het supergezellig deze week. Dat is de kers op de taart. Maar je job of studie kan je daarentegen flink uitputten! Het wordt super druk en je weet soms niet hoe je alle balletjes in de lucht moet houden. Neem op zo'n moment even diep adem en beoordeel daarna de situatie opnieuw.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je hebt deze week lekker te werken, Stier. Zonder dat het te druk wordt of het je boven het hoofd groeit. En dat geeft een zekere voldoening. Ben je nog single, dan is de kans groot dat je je plots aangetrokken voelt tot iemand. Wacht dan niet te lang met actie ondernemen. Smeed het ijzer als het heet is!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Niet alle contacten verlopen deze week even vlekkeloos. Maar liefst drie planeten hebben een lastige invloed op je deze week, waardoor het af en toe flink kan botsen. Probeer jezelf rustig te houden. Meteen reageren of je mening verkondigen, kan het alleen maar erger maken. Denk eerst even goed na en zeg dan pas wat je vindt.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Je bent deze week behoorlijk rusteloos, Kreeft. Stilzitten of op je plek blijven is bijna geen doen. Toch zal je hier niet altijd onderuit kunnen komen. Zorg dat je in je vrije tijd je energie kwijt kunt. Door te fietsen, wandelen of sporten. Dan heb je er overdag in ieder geval een stuk minder last van.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Het zit deze week lekker mee, Leeuw. Of je nu aan het studeren bent, aan een project op je werk bezig bent of iets wilt ondernemen. Je hebt de wind in de rug. Het enige waar je voor moet waken, is dat je niet overdrijft of teveel geld uitgeeft. Voor de rest moet het helemaal goedkomen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Dit kan wel eens een zeer uitdagende week voor je worden, Maagd. Op meerdere vlakken. Zo ben je misschien niet super fit, terwijl het wel heel druk wordt. Je komt voor onverwachte kosten te staan of je krijgt plots een pittig meningsverschil met iemand. Het een is nog niet voorbij of het andere vindt alweer plaats. Keep it cool.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Op sociaal vlak staat je een positieve week te wachten, Weegschaal. Feestjes zijn gezellig, gesprekken met collega's ook. En heb je een date of afspraak met vriendinnen, dan kun je daar ook echt naar uitkijken. Alleen je job is af en toe pittig. Je krijgt meer werk voorgeschoteld dan je aankunt. Zolang je dat niet aangeeft, verandert het niet.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je kunt deze week ver komen als het om je job en carrière gaat. Zeker wanneer je aan het solliciteren bent of een belangrijk gesprek hebt met je leidinggevende. Je krijgt absoluut een kans om jezelf te profileren. Ook financieel zit je er warmpjes bij. Je hebt genoeg te besteden om eens lekker te gaan shoppen.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Hoewel je een leuke en verrassende week te wachten staat, put het je helaas wel uit. Zo tegen het weekend heb je het helemaal gehad. En wil je niets liever dan op de bank kruipen en niets meer moeten. Neem de tijd om bij te tanken. Ook door de week. Dan ben je in het weekend minder moe.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Valt er iets te regelen of te organiseren, dan zit je deze week goed. Dat gaat je nu gemakkelijk af en het gebeurt precies zoals jij aangeeft. Verder heb je wat geld betreft, weinig te klagen. Door een extraatje of royale spaarrekening, kun je je nu best wat luxe permitteren. Gun jezelf dat dan ook.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Vooral met je lief of vriendinnen heb je een topweek. Je hebt de juiste planeten aan je zijde om er een gezellige tijd van te maken samen. Je job vind je nu iets minder interessant. De uitdaging is een beetje weg. Toch hoef je je hier niet meteen zorgen over te maken. Dat verandert binnenkort.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Er staat je een turbulente week te wachten, Vissen. En eerlijk is eerlijk, je kunt dat niet goed handelen. Je bent snel overprikkeld en je raakt in no time het overzicht kwijt. En dat voelt alles behalve prettig. Vraag hulp, delegeer iets en doe alleen wat echt nodig is. Dan weet je alsnog redelijk de week door te komen.