Jouw horoscoop voor de week van 15 tot en met 21 oktober

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 15/10/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Tussen jou en je lief kan het flink botsen deze week. De sfeer is vaak gespannen en is alles behalve gezellig. Het is belangrijk dat je hier met elkaar over praat, anders blijft het zo. En dat voelt niet prettig. Verder ben je behoorlijk onrustig. Je spreekt liever af buiten de deur, dan dat je thuisblijft.

Stier 22-4 t/m 21-5

Het contact met vriendinnen, familie of je lief is deze week top. Je kunt overal over praten, zonder dat het te zwaar of beladen wordt. Er wordt ook veel gelachen en dat is goed. Het enige waar je voor moet waken, is je budget. Dat slinkt sneller dan je denkt. Je hebt totaal geen benul van je uitgaven nu. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je krijgt deze week de ruimte om te doen wat je wilt. De planeten leggen je geen strobreed in de weg. Toch betekent dit niet dat je stil blijft zitten. Integendeel. Jij hebt altijd wel iets te doen. En daar heb je nu in ieder geval alle tijd voor. Zorg wel dat je ook momenten voor jezelf inruimt.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Thuis zijn voelt deze week niet zo lekker. Terwijl dat normaal gesproken helemaal je ding is. Planeet Pluto maakt je nu onrustig en de Maan doet er nog een schepje bovenop. Gelukkig zorgt planeet Jupiter voor een fikse energie boost. Die kun je nu prima gebruiken. Wat extra lichaamsbeweging zou je de komende dagen zeer goed doen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je gezondheid is wel eens beter geweest, Leeuw. Je voelt je niet fit en je energielevel keldert met de dag. Dit kun je niet negeren. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en luistert naar de signalen van je lichaam. Des te sneller ben je weer de oude en kun je er weer volop tegenaan.

Maagd 24-8 t/m 22-9

De week verloopt vlotjes en volledig volgens plan! Daar hoef jij je dus absoluut geen zorgen over te maken. Alleen je perfectionisme kan in de weg zitten. Voor je gevoel kan het namelijk altijd beter. Ook al is dat helemaal niet nodig. Ben tevreden met de mooie resultaten die je nu boekt. Dat is heel veel waard. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Net als de Ram, vraagt ook bij jou je relatie de nodige aandacht. Het wil niet bepaald soepel verlopen tussen jou en je lief. En daar kun je slecht tegen. Ruzie, confrontaties of een gespannen sfeer vind je vreselijk. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen. Ga het gesprek aan. Loop er juist niet van weg.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Het wordt komende week een gezellige boel, Schorpioen. Reken op veel bezoekjes, afspraken, appjes of onverwachte ontmoetingen. Dat maakt de week verrassend en onvoorspelbaar. Maar tegelijkertijd leuk en inspirerend. Laat het allemaal gewoon over je heen komen. Plan niet teveel. Want dan haal je juist de spontaniteit uit de week. En dat zou jammer zijn.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Je krijgt deze week de ruimte om te doen waar je zin in hebt. Maak daar dus gretig gebruik van! De hectiek van afgelopen periode is nu even voorbij. Nu is het tijd voor jou. Plan dus snel een sauna bezoek of spreek af met je lief. Nu kan het allemaal. Je krijgt de kans om te relaxen.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Er komen deze week mooie kansen op je pad, Steenbok. Zeker op het gebied van job & carrière. Wel is het zaak dat je niet te lang twijfelt. Want dan kan het zomaar aan je voorbijgaan. Laat de komende dagen je intuïtie spreken. En niet altijd je verstand. Daar kom je namelijk veel verder mee.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je gezondheid heeft deze week echt aandacht nodig, Waterman. Want met je weerstand is het nu slecht gesteld. Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, heb je zo een fikse verkoudheid of griep te pakken. Of een vervelende blessure. Rust, reinheid en regelmaat is nu essentieel. Evenals veel rust en gevarieerde voeding.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Hoewel er deze week veel voor jou op het programma staat, zal het je weinig stress kosten. Je hebt de wind in de rug. Hierdoor verloopt alles naar wens, zonder problemen. Je houdt zelfs tijd over om iets leuks te gaan doen. Voor jezelf of juist met je lief of een goede vriendin. Doe dat. Dat houd je in balans.