Jouw horoscoop voor de week van 24 tot en met 30 december

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 24/12/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Het verplichte stilzitten tijdens de Kerstdagen, kan je erg onrustig maken. Je bent veel liever actief bezig. Zorg dat je tijdens de feestdagen af en toe gaat wandelen of tijd vrij maakt om te gaan hardlopen. Dan word je vanzelf een stuk rustiger. Verder wordt je op een leuke manier verrast! Door iemand van wie je het niet verwacht.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Jij geniet vooral van de Kerstdagen. Het lekkere eten en drinken, in het gezelschap zijn van familie of vrienden. Je vindt het heerlijk! Het enige waar je voor moet waken is je lijn. Wanneer je niet oplet, vliegen de pondjes eraan. Maar met wat handige keuzes, kun je dat voorkomen. Eet iets meer rauwkost en drink tussendoor glazen water.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Jij bent deze Kerst het stralende middelpunt van ieder Kerstdiner! Of je dat nu wilt of niet. Je zit super lekker in je vel en vertelt ronduit. Dat maakt de sfeer goed, luchtig en gezellig. Zelf kun je er ook meer van genieten dan andere jaren. De feestdagen verlopen dit jaar namelijk veel meer naar je zin.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Je wilt zo graag goed voor iedereen zorgen, dat je jezelf voorbij kunt lopen. Je doet er alles aan om een perfect diner voor te bereiden en te zorgen dat iedereen iets te eten krijgt wat hij of zij lekker vindt. Hierdoor leg je de lat zeer hoog. Het mag ook best een beetje minder. Dan is het nog steeds top!

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Als Leeuw vind je het tijdens de feestdagen heerlijk om omringd te worden door vrienden en familie. Het liefst doe je dan spelletjes. En wil je natuurlijk winnen! De Kerst wordt voor jou luchtig en speels. En daar hou je het meest van. Ook weet je iets origineels te bedenken om de dagen op een leuke manier te doorbreken.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je maakt je dit jaar veel minder druk over de Kerst dan andere jaren. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je gezin of familie! Je weet inmiddels dat een goede sfeer niet bepaald wordt door het eten dat geserveerd wordt. Het is het gezelschap dat de doorslag geeft. Door dit besef kun je zelf meer genieten.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De feestdagen verlopen niet geheel volgens plan. En je hebt daar best moeite mee. Vooral wanneer jij niet degene bent die hier de oorzaak van is. In het kader van de Kerstgedachte zou het toch goed zijn, om hem of haar hiervoor te vergeven. Niemand is perfect. En het kan op een andere manier ook gezellig zijn.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Financieel zit jij er deze feestdagen warmpjes bij. Je hebt een bonus gekregen of je krijgt een extraatje cadeau tijdens de Kerst. Hierdoor kun je eindelijk datgene kopen waar je al tijden naar verlangt. Maar waar je eerder geen geld voor had. Twijfel dan ook niet langer en gun jezelf dit. Je mag jezelf echt wel eens een keer verwennen.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Hoewel het beste hectische feestdagen voor je worden, kun je er wel van genieten. Je kunt de verrassende wendingen wel waarderen. Het belooft in ieder geval een gezellige boel te worden. Zeker wanneer je iets met vrienden of familie gaat ondernemen. Het wordt voor iedereen een groot succes. Financieel heb je eveneens weinig te klagen. Dus laat je eens gaan!

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Voor jou is december altijd een drukke periode. Zeker wanneer je nu jarig bent. Dat is deze week niet anders. Toch ligt het aan jezelf of je er een leuke of stressvolle week van maakt. Plan niet teveel en laat het over je heenkomen. Dat maakt het allemaal relaxter en gezelliger. En laat je eens door anderen verrassen.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Net als de Ram kun je een beetje onrustig worden van de Kerstdagen. Vooral wanneer het een lange zit is tijdens de Kerstdiners. Toch verplicht niemand je constant te blijven zitten. Bied je hulp aan wanneer je bezig wilt zijn. Of stel voor om een lange wandeling te maken. Er zijn meerdere gasten die dat initiatief weten te waarderen.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Helaas ben je tijdens de feestdagen niet echt fit. Je bent snel moe of je hebt een virusje te pakken. Dat maakt je iets stiller dan anders tijdens de Kerst. Geef aan dat je niet lekker bent en accepteer hulp wanneer mensen dat aanbieden. Dat kun je nu goed gebruiken. En ze doen het graag. Voel je vooral niet schuldig.