Jouw horoscoop voor de week van 26 november tot en met 2 december

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 26/11/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

De week kan zwaar en vermoeiend aanvoelen, Ram. Dat effect heeft dwergplaneet Pluto op je. Toch is het zaak dat je daar niet voor wegloopt. Het is juist de bedoeling dat je deze gevoelens onderzoekt. Wat is er aan de hand? Waarom voel ik me zo? Dat zijn vragen die je jezelf mag stellen. Eventueel met hulp van een professional.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Er staan deze week een paar belangrijke gesprekken op het programma, Stier. Dit kan met je job, maar ook met je privéleven te maken hebben. Hoewel het er soms pittig aan toe kan gaan, weet je wel steeds tot een oplossing te komen. En tegen het einde van de week, kun je er met een voldaan gevoel op terugkijken.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Dit is een goede om even flink bij te tanken. The chillen en te relaxen. Dat heb je echt nodig. Het wordt binnenkort heel druk en hectisch en dan kun je het best fit en vol energie starten. Boek daarom een dagje spa met een vriendin of ga vroeg naar bed. Doe vooral alle dingen waarvan jij van ontspant.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Jij en je lief hebben het wel eens gezelliger gehad. De sfeer tussen jullie is de komende dagen een tikkeltje beladen. Jullie hebben niet echt ruzie, maar de sfeer is gespannen. Het liefst ontwijk je een confrontatie, maar nu is het echt even nodig. Ga er rustig voor zitten en bespreek samen wat er is. Dat is de beste oplossing.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Dit wordt best een relaxte week voor je, Leeuw. Het kan soms zo rustig zijn, dat je je gaat vervelen. Laat het niet zover komen. Plan leuke dingen. Ga shoppen met vriendinnen of ga uiteten met je lief. Heb je niet zoveel geld tot je beschikking, dan is wandelen in het bos of een bezoekje aan het strand een optie.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je komt deze week voor een aantal belangrijke beslissingen te staan, Maagd. Toch zijn de keuzes gelukkig niet zo moeilijk voor je. Je weet goed wat je wilt. Daarom wordt het een succes. Neem in het weekend wel even een break. Want het heeft toch wel z'n tol geëist. Vooral emotioneel. Kom dan weer in balans.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Financieel zit het helaas tegen deze week, Weegschaal. Je hebt veel minder te besteden dan je zou willen of een rekening valt hoger uit dan gedacht. Dit kan je behoorlijk frustreren en uit balans halen. Toch kun je niet meer doen dan dit feit accepteren. En zorgen dat je de volgende keer wat meer reserves tot je beschikking hebt.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Er gebeuren deze week belangrijke dingen in je leven, Schorpioen. Zowel zakelijk als privé. Probeer daar oog voor te hebben. Gelukkig zijn het vooral positieve ontwikkelingen die je verder brengen. Maar het is wel belangrijk dat je ze ziet en erkent. Vooral voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is het proces waar je nu in zit.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Ben je een single Boogschutter, dan is de kans op een romantische ontmoeting sterk aanwezig. En juist op een plek of moment dat je het niet verwacht. Heb je een vaste lief, dan hebben jullie het heel fijn samen. Een paar goede en intieme gesprekken, brengen jullie weer dichter bij elkaar. Financieel mag je ook nog op een extraatje rekenen.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Voor jou is er deze week geen plek voor oppervlakkigheid. Of je nu met zakenrelaties in gesprek bent of met één van je beste vriendinnen. Gesprekken gaan ergens over en het brengt jou en de ander mooie inzichten. Financieel is de kans groot, dat je een belangrijke beslissing maakt. Door iets duurs te kopen of te investeren.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je hebt er deze week moeite mee om thuis te zijn. Daar ben je veel te rusteloos voor. Veel liever spreek je af met vriendinnen of ga je iets sportiefs doen. Bij voorkeur in de buitenlucht. Zolang je niet overdrijft, is dat natuurlijk geen probleem. Maar gun jezelf ook tijd om bij te tanken en nieuwe energie op te laden.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Er vinden tussen jou en je lief serieuze gesprekken plaats deze week. En hoewel het af en toe ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn, werkt het wel louterend. Eindelijk wordt de zere plek tussen jullie blootgelegd. En kan het opgelost worden. Ben dus vooral blij en dankbaar dat deze kans zich voordoet. Ook al voelt dat in eerste instantie niet zo.