Jouw horoscoop voor de week van 29 oktober tot en met 4 november

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 29/10/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Vooral je job kan de nodige problemen opleveren deze week. Het zit gewoon niet mee, hoe goed je je ook inzet. Planeet Saturnus maakt het je niet gemakkelijk. Het enige wat je kunt doen is volhouden. Je doel niet uit het oog verliezen. En daarbij goed voor jezelf zorgen. Dan kom je wel door deze pittige week heen.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Dit is een goede week om belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu met je job, je financiën of je relatie te maken heeft, je hebt nu een goede en reële kijk op de zaak. Dat maakt het maken van de juiste keuze een stuk gemakkelijker. Je weet nu beter dan ooit wat goed voor je is.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Na een hectische week, keert nu de rust weer terug in je leven. En dat is voor jou een welkome afwisseling. Maak hier gebruik van om er even tussenuit te gaan. Of iets leuks voor jezelf te plannen. Een dagje sauna bijvoorbeeld of een weekendje weg met je lief. Alles is goed, zolang je er maar echt zin in hebt.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Thuis kunnen deze week de spanningen hoog oplopen, Kreeft. Vooral tussen jou en je lief kan het flink botsen. En daar heb je als gevoelsmens erg veel last van. Het enige wat je kunt doen om dit te doorbreken, is rustig praten met je lief. Zonder al te verwijtend te zijn. Dan heb je het in no time opgelost.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Net als de Tweelingen staat je een relaxte week te wachten, waarin je voldoende tijd voor jezelf krijgt. Om lekker naar de sauna te gaan, je op de bank te nestelen met een goed boek of er even tussenuit te gaan met je lief. Wat je maar wilt. Je kunt er wel een tikkeltje lui van worden. Maar who cares?

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je job heeft deze week de nodige uitdagingen voor je in petto, maar jij draait er je hand niet voor om. Je doet dat met gemak en met succes. Je collega's snappen af en toe niet hoe je het allemaal doet. Je krijgt hulp van planeet Saturnus. Dit helpt je actie te ondernemen en het overzicht te bewaren.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Onbeperkt shoppen behoort deze week helaas niet tot de mogelijkheden, Weegschaal. Hoe graag je dat ook doet. Planeet Saturnus gooit roet in het eten. Een onverwachte rekening of torenhoge kosten beperken je budget. En je bestedingsbedrag. Probeer deze week maar een andere manier van vrijetijdsbesteding te vinden! Die bij voorkeur niet al teveel geld kost.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Maak je op voor een drukke, maar wel super gezellige week! Of je nu wel of niet jarig bent, veel tijd alleen zal jij de komende dagen niet doorbrengen. En dat vind je ook absoluut geen probleem. Je geniet van alle gezelligheid. Let wel een beetje op je budget. Je kunt soms iets te royaal zijn in je uitgaven.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Plan deze week niet te vol, Boogschutter. Want voor je het weet, ben je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer. Zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt. Houd vooral controle over je eigen afspraken. Die heb je namelijk zelf in de hand. De rest niet. Dus doe jezelf een plezier en relax.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Wat je job en carrière betreft, ben je nog steeds goed op dreef. Daar verandert deze week weinig aan. Planeet Saturnus zorgt ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt. En zo heb jij het 't liefst. Toch ben je soms iets te serieus bezig. Na kantooruren mag je best plezier hebben! Spreek af of doe iets spontaans.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Nog steeds zorgt planeet Mars voor de nodige onrust. Vooral je gedachten lijken maar niet stil te kunnen staan. Soms is het zo erg dat je er niet van slaapt. Of hoofdpijn van krijgt. Fysiek bezig zijn is de oplossing. Bewegen in de buitenlucht of een extra keertje naar de sportschool. Zo maak je op een gezonde manier je hoofd leeg.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Van nature kun jij best chaotisch zijn, Vissen. Maar daar is deze week geen sprake van. Planeet Saturnus zorgt ervoor, dat je alles onder controle hebt. Je job, je studie of je huishouden. Je weet zelfs een goede planning te maken en je er ook nog aan te houden! Met als resultaat een succesvolle week met positieve resultaten.