Jouw horoscoop voor de week van 9 tot 15 juli

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 09/07/2018

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Je kunt wat somber en humeurig zijn deze week. En er is niet meteen een aanwijsbare reden voor. Het is goed om er met je lief of een vriendin over te praten. Anders blijf je met een vervelende gevoel rondlopen deze week. Ga daarnaast iets doen waar je blij van wordt. Dan kan ook helpen.

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Dit wordt een drukke week voor je, Stier. Zeker wanneer je met de voorbereidingen van je vakantie bezig bent. Huishouden, werk en inpakken is dan best veel. Laat je niet gek maken en doe alles stap voor stap. Dan ben je in no time door al je taken heen en ga je alsnog relaxt op vakantie!

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Ontspannen is best wel een ding deze week, Tweelingen. Dat lukt je namelijk niet! Nu ben je van nature al een onrustig type, maar planeet Neptunus versterkt dit nog eens. Toch is het goed om jezelf af en toe te dwingen om te relaxen. Anders ben je halverwege de week al volledig uitgeput. En dat hoeft echt niet.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Dit wordt een zeer positieve en gezellige week voor je Kreeft. Met je lief en vriendinnen is het echt genieten geblazen. Er valt in ieder geval veel te lachen en te kletsen. Ook je budget groeit deze week met een onverwacht extraatje. Waarmee je kunt gaan shoppen of jezelf met iets anders kunt verwennen.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je gezondheid en energielevel hebben deze week wat extra aandacht nodig, Leeuw. Het ontbreekt je aan bepaalde vitaminen en mineralen. En je hebt wat slaaptekort. Gun jezelf betere voeding en meer slaap. Dan kom je al een heel eind. Dit heb jezelf in de hand en dan heb je in no time weer meer energie.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tussen jou en je lief kan het deze week turbulent verlopen. Jullie zijn het grondig met elkaar oneens en te trots om toe te geven. Dit kan dagenlang voor discussies zorgen en een gespannen sfeertje. Wil je dit oplossen, dan zul je toch water bij de wijn moeten doen. Anders los je niets op.

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je bent deze week graag thuis, Weegschaal. Lekker genieten in de tuin met een boekje en een lekkere cocktail of glaasje wijn. Lastige zaken en gesprekken ga je het liefst uit de weg. Daar heb je nu geen zin in. Gelukkig lijk je daar ook niet op te hoeven rekenen. De planeten voorspellen een relaxte week.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je barst deze week weer eens van de energie, Schorpioen! Je jaagt je doelen vurig achterna. Of het nu met je job of je liefdesleven te maken heeft. Je laat je absoluut niet tegenhouden. Let alleen op dat je jezelf niet voorbij rent. Je hebt namelijk de neiging om te overdrijven. En dat blijft niet goed gaan.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

In tegenstelling tot de Weegschaal, ben jij deze week overal graag, behalve thuis. Daar ben je veel te onrustig en ongeduldig voor. Je wilt dingen doen en ondernemen of op een sportieve wijze actief bezig zijn. Zorg daar dan ook voor. Anders word je alleen maar kribbig en humeurig. En kan je lief je wel schieten.

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Hoewel je best een drukke week te wachten staat, laat jij je er niet gek door maken. En dat is ook nergens voor nodig! Zolang jij je ding doet op een rustige en gestructureerde manier, verloopt alles op rolletjes. Zonder al teveel moeite weet jij alle klusjes te klaren en alle afspraken na te komen.

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Wanneer je deze week gaat shoppen of uiteten, is het goed om je budget in de gaten te houden! Je hebt namelijk de neiging om meer geld uit te geven dan je hebt. En dat is niet verstandig, aangezien een onverwachte kostenpost binnenkort jouw kant uitkomt. Zorg dat je iets op je spaarrekening hebt staan.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je kunt deze week behoorlijk emotioneel zijn, Vissen. Je hebt in ieder geval extra tijd voor jezelf nodig om je terug te kunnen trekken. Geef hier aan toe. Dat is beter voor jezelf en je lief. Die anders ook geen raad met je weet. Gelukkig waait dit weer over. En zit je snel beter in je Vissenvel.