Win! Liefs voor Altijd-dozen om je herinneringen in te bewaren

doorLaurane Berkeinop 31/05/2018

Ken je het vervelende ‘dit-zou-ik-moeten-kunnen-bewaren-voor-later-gevoel’? Dankzij Liefs voor Altijd is dat gevoel vanaf nu verleden tijd, want zij ontwierpen dozen waar je je herinneringen van nu in kan bewaren voor later!

Liefs voor Altijd is een initiatief van Hallmark waarbij je je gevoelens in een doosje kan bewaren. In de stijlvolle doos vind je briefpapier, enveloppen, sluitzegels én een inspiratieboekje waarin je je herinneringen van nu kan vastleggen voor later. Op die manier kunnen je familie en vrienden jouw liefde altijd blijven ervaren.

Tentoonstelling

Hallmark en Veerle Dobbelaere lanceren vandaag ook een verhalententoonstelling. In die tentoonstelling vind je tal van ontroerende voorwerpen en verhalen van Liefs voor Altijd, om zo herinneringen van geluk met de wereld te delen. De tentoonstelling gaat door in het Centraal Station van Antwerpen van 7u-17u.

Win!

Liefs voor Altijd schenkt tien(!) boxen ter waarde van €29,95 weg aan trouwe Goed-Gevoellezeressen. Interesse in het winnen van een box? Waag dan hieronder je kans!

“Omdat wij geloven dat jouw verhalen van nu, later van grote waarde kunnen zijn in hun leven.”

Meer info over Liefs voor Altijd vind je op: https://nl.hallmark.be/liefsvooraltijd/