Knutselen met de kids: pimp je Tripp Trapp (+ WIN!)

doorValérie Wautersop 06/12/2016

De kerstvakantie komt er binnenkort weer aan. Het ideale moment om enkele gezellige activiteiten te ondernemen met de kinderen. Heb je een Tripp Trapp in huis, dan kan je deze een originele make-over geven met een likje verf of wat tape. Nog geen exemplaar van de bekende kinderstoel staan? Dan hebben wij goed nieuws, want je kan er eentje winnen!

Dit heb je nodig om je Tripp Trapp te pimpen:

  • verschillende kleuren meubelverf
  • een Stokke Tripp Trapp kinderstoel
  • washitape of schilderstape
  • verfborstels
  • een portie durf en creativiteit

Zo ga je aan de slag:

Een goed voorbereide vrouw is er twee waard. Bedenk dus op voorhand even goed hoe je je Tripp Trapp exact wil versieren. Je kan met verf aan de slag, maar ook washitape, gefixeerd met een laagje vernis geeft een mooi resultaat.
Bedek de vloer in de ruimte waarin je gaat schilderne met een laag karton, en ga aan de slag. Ook voor kinderen is dit een leuke activiteit. Samen toveren jullie die gewone kinderstoel ongetwijfeld om tot een echt kunstwerkje.

Ook zin gekregen om creatief aan de slag te gaan? Neem nu deel aan onze wedstrijd en misschien win jij wel een handige Tripp Trapp kinderstoel. Klik op deze link om naar onze wedstrijdpagina te gaan, en geef daar antwoord op de wedstrijdvraag.