Leestip: Een kleine moeite

doorLieve Claeysop 04/04/2017

Hou jij er net als wij van om je op een mooie lentedag op een terras neer te vlijen met een goed boek? Dan hebben we alvast een leestip voor jou!

In de roman ‘Een kleine moeite’ van Darcey Bell begint alles met een kleine gunst. Emily vraagt haar vriendin Stephanie om haar zoontje Nicky op te pikken op school. Stephanie vangt hem wel vaker met plezier op; hij is het beste vriendje van haar zoon. Maar Emily komt haar zoontje niet ophalen op het afgesproken moment en ze reageert ook niet meer op telefoontjes. Stephanie weet zeker dat er iets grondig mis is en deelt haar angsten op haar blog. Intussen probeert ze Emily’s man Sean te helpen om zijn huishouden draaiende te houden. Eindelijk komt er nieuws van Emily, maar daarmee begint de nachtmerrie pas echt ...

‘Een kleine moeite’ is het debuut van Darcey Bell, een Amerikaanse onderwijzeres. Ze creëerde een verhaal vol onverwachte gebeurtenissen en geheimen, dat afwisselend door de verschillende personages verteld wordt. Wij werden van het begin tot het einde meegesleept in dit boek waarin niets zo simpel is als het lijkt.