Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Let extra op je eetgewoonten": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 19/03/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een spetterend nieuw begin.

Relaties Met de nieuwe maan op dinsdag en het schuiven van de zon naar jouw teken, sta je aan het begin van iets nieuws in je leven. Dit kan een nieuwe relatie of vriendschap zijn of je gaat op een andere wijze met je lief of een vriendin om vanaf nu.

Gezondheid Het ontbreekt je niet aan kracht en energie met deze nieuwe maaninvloed. Tel daar ook nog planeet Jupiter in je teken bij op, plus een gunstige invloed van planeet Mars. Je bent niet te stoppen deze week en je kunt ontzettend veel voor elkaar krijgen.  

Carrière Ook op dit vlak kun je in een nieuw hoofdstuk terechtkomen, Ram. Misschien krijg je goed nieuws over een sollicitatie of kom je in aanmerking voor een nieuwe functie. Kans op succes en vooruitgang is in ieder geval groot. 

Geld Ook een plotselinge verandering op het gebied van geld en inkomen is deze week een mogelijkheid. Blijf hierin alert. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Verrassingen op liefdesvlak. 

Relaties Met planeten Venus en Uranus in je teken, kun je verrast worden op liefdesvlak. Misschien laat je lief zich ineens van zijn meest romantische kant zien of hij verrast je letterlijk met iets tofs. Als single kun je eveneens positief verrast worden door een onverwachte ontmoeting. 

Gezondheid Let deze week extra op je eetgewoonten, Stier. Je eigen planeet Venus laat je lekker snacken en genieten en dat kan effect hebben op je gewicht. Probeer af en toe gezondere alternatieven te kiezen.  

Carrière Je hebt deze week veel aan je netwerk of collega’s. Hierdoor hoor je over een unieke kans of ze helpen je vooruit met een lastige klus. Je staat er in ieder geval niet alleen voor. 

Geld Onverwachte kosten blijven mogelijk, toch lijk je daarop te zijn voorbereid en dat is goed. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je gaat recht op je doel af, Tweelingen. 

Relaties Planeet Mars in je teken, plus een gunstige invloed van planeet Mercurius zorgen ervoor, dat je recht op je doel afgaat deze week. Heb je zin in seks, dat laat je je lief dat duidelijk merken. Zie je als single iemand zitten, dan spreek je hem zonder issues aan. 

Gezondheid Blijf op je grenzen letten, Tweelingen. In al je enthousiasme en motivatie neem je snel te veel hooi op je vork. Probeer jezelf dus af en toe af te remmen en relax.  

Carrière Op school of op je werk ga je als een speer. Ook kost het je geen moeite om aan te geven wanneer je iets niet snapt of anders wilt. Je komt voor jezelf op.  

Geld Er kan deze week veel gebeuren op financieel vlak, dus denk goed na over waar je je geld aan uitgeeft.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Soms gaan dingen iets te snel voor je. 

Relaties Het lijkt alsof je niet mee kunt in het tempo van anderen deze week, Kreeft. Planeet Mercurius ligt dwars, waardoor je langer de tijd nodig hebt om iets te begrijpen of te verwerken. Vooral over dingen die je hoort of leest.  

Gezondheid Dit kan de nodige stress opleveren, vooral wanneer je anderen bij wil benen. Neem vooral je tijd en laat informatie rustig bezinken. Daar is echt niets mis mee. 

Carrière De communicatie kan op school of op je werk stroef verlopen. Ook hier wordt geduld van je gevraagd. Neem je tijd en vraag het gewoon wanneer je iets niet snapt.  

Geld Blijf alert als het om je financiën gaat. Het wordt deze week een grillige week.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een topweek voor single Leeuwen.

Relaties Ben je single en op zoek naar een lover, dan heb je de juiste planeten aan je zijde! Planeten Mars en Mercurius maken je extra aantrekkelijk en het kost je weinig moeite een goede indruk te maken. 

Gezondheid Je laad deze week op, wanneer je onder de mensen bent. Het is dus ook aan te raden dat te doen. Spreek af met vrienden, collega’s of familie en maak er iets tofs van.  

Carrière Vooral met de mensen op school of op je werk heb je het deze week supergezellig en niet alleen dat. Je hebt ook nog echt iets aan ze, wat het extra tof maakt.  

Geld Let wel op je uitgaven wanneer je eropuit gaat. Je kunt soms iets te royaal zijn.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een uitdagende week, Maagd. 

Relaties Er gebeurt deze week ontzettend veel in de wereld en dat trek je je behoorlijk aan. Het brengt je in een sombere mood of je trekt je terug. Blijf praten met je lief of vriendinnen, deel in ieder geval je grootste zorgen.  

Gezondheid Planeten Mars en Saturnus liggen dwars en dat is niet zo’n tof nieuws voor je gezondheid. Vooral mentaal en fysiek kun je je niet al te best voelen. Negeer het niet en ben eens een stuk liever en zorgzamer voor jezelf! 

Carrière Je job of studie brengt momenteel de nodige zorgen met zich mee. Je hebt er niet één, twee, drie een oplossing voor en dat frustreert je nog meer. Probeer het even los te laten, afstand nemen kan zorgen voor nieuwe inzichten. 

Geld Houd je financiën goed in de gaten, geef bij voorkeur geen geld uit aan onnodige zaken. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Issues in je relatie of vriendschap. 

Relaties Planeet Mercurius ligt deze week dwars, waardoor er issues, discussie of frustraties kunnen zijn in je relatie of een vriendschap. Als Weegschaal ga je het liefst de confrontatie niet aan, alleen blijft op die manier de sfeer gespannen. 

Gezondheid De issues binnen je sociale contacten zorgen ervoor, dat je vaak in gedachten bent en je suf piekert. Hier vind je waarschijnlijk de oplossing niet. Ga liever rustig één op één het gesprek aan.  

Carrière Met planeet Mars aan je zijde, ben je deze week zeer gemotiveerd om je job te doen of je studie te volgen. Dit stelt je in staat toffe resultaten te bereiken en dat smaakt snel naar meer.  

Geld Voor iedereen geldt dat de financiële wereld momenteel aan het veranderen is. Ga dus verstandig met je geld om. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Vooral op je werk boek je deze week succes, Schorpioen. 

Relaties Onder invloed van planeten Saturnus en Pluto ben je deze week in staat diepgaande en zinvolle gesprekken te voeren. Handig wanneer er issues zijn die besproken moeten worden. Er wordt deze week veel opgelost op deze manier.  

Gezondheid Fysiek zit je prima in je vel en ook mentaal ben je sterk. Welke uitdagingen deze week ook op je pad komen, je kunt ze aan. Je twijfelt niet aan jezelf en dat is goed.  

Carrière Je kunt deze week toffe resultaten boeken, Schorpioen. Juist omdat je krachtig bent en in jezelf gelooft, krijg je ontzettend voor elkaar. Je dwingt respect af. 

Geld Je hebt je geldzaken goed voor elkaar, houd dat zo. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Er zijn deze week wat drempels op je pad, Boogschutter. 

Relaties Vanwege een gespannen planeet Mars invloed, schiet je deze week snel uit je slof. Je hebt weinig geduld en begrip is soms ver te zoeken. Hiermee begeef je je soms op oorlogspad met alle gevolgen van dien.  

Gezondheid Blaas op een gezonde manier stoom af, Boogschutter! Ga sporten, wandelen of een open en eerlijk gesprek aan. Dan kom je in balans en word je in no time een stuk relaxter.  

Carrière Je gedrevenheid is soms handig deze week. Zeker wanneer er zaken stagneren of wanneer je drempels tegenkomt. Zet door en geef niet te snel op.  

Geld Helaas is een klein budget of onverwachte kostenpost een optie deze week, houd daar dus rekening mee. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Let op je manier van communiceren deze week. 

Relaties Je hebt veel planeten aan je zijde deze week, behalve communicatieplaneet Mercurius. Hierdoor laat je manier van communiceren te wensen over, zowel zakelijk als privé. Besteed daar extra aandacht aan.  

Gezondheid Fysiek zit je goed in je vel. Wel kun je de neiging hebben om je snel zorgen te maken. Over je relatie, je job of de ontwikkelingen in de wereld. Ga lekker sporten of wandelen, dit kan je helpen te ontspannen. 

Carrière Niets is deze week zeker en erg grillig. Planeet Pluto verlaat je teken en kan grote veranderingen met zich meebrengen. Blijf rustig en wacht eerst even af, voordat je in actie komt.  

Geld Geef liever geen onnodig geld uit, zorg voor reserves deze week. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een bijzondere week. 

Relaties Astrologisch gezien vindt er op 23 maart een intense gebeurtenis plaats. Voor het eerst in twintig jaar, verruilt planeet Pluto het teken Steenbok voor jouw teken Waterman! De kans op veranderingen is groot op alle fronten in je leven. Maak je dus op voor een bumpy ride! 

Gezondheid Het is belangrijk dat je rustig blijft onder alle omstandigheden. Blijf in je kracht en bekijk iedere (nieuwe) situatie objectief. Dan kom je er echt wel uit. Plan deze week zoveel mogelijk rustmomenten in.  

Carrière Ook op het vlak van job en studie kan van alles gebeuren deze week. Ben hier gewoon op voorbereid, dan komt het niet als een verrassing. Weet dat je sterker bent dan je misschien denkt. Je kunt het aan en weet dat niet alle veranderingen slecht zijn. 

Geld Je kunt het beste voorzichtig zijn. Better be safe than sorry.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een laag energielevel deze week, Vissen. 

Relaties Helaas gaan alle ontwikkelingen in de wereld, je niet in de koude kleren zitten. Je maakt je ernstig zorgen en je hebt de neiging constant tegen je lief te klagen. Dat lost niets op en bepaalt de sfeer. Probeer samen constructieve oplossingen te bedenken. 

Gezondheid Planeet Mars ligt dwars en samen met al je gepieker, verlaagt dat je energielevel en weerstand. Voorkom issues door op tijd gas terug te nemen. Neem voldoende rust en trek je zo vaak mogelijk terug. Dat is jouw remedie.  

Carrière Je job staat even op een laag pitje. Je aandacht is nu totaal ergens anders. Misschien is het goed om verlof op te nemen of minder hooi op je vork te nemen. Vraag collega’s om hulp.  

Geld Geef geen geld uit wanneer je je rot voelt, daar krijg je achteraf spijt van.