Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Let op je budget, de kans op een onverwachte rekening is groot": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 03/04/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Superveel energie, Ram.

Relaties Met vuurplaneet Jupiter aan je zijde, barst je van de energie deze week. Ook met je libido is niets mis. Je krijgt geen genoeg van seks en het wordt lastig voor je lief om je bij te houden!  

Gezondheid Planeet Jupiter maakt je topfit en je wilt het liefst zoveel mogelijk in beweging zijn. Het is aan te raden je overtollige energie positief te kanaliseren. Dat kan door fietsen, hardlopen of sporten. Seks is ook een goede uitlaatklep.

Carrière Op school of op je werk ga je als een speer. Niets is je te veel en je jaagt zonder problemen je doelen na. Je inzet wordt beloond, de kans op toffe resultaten is deze week groot.  

Geld Reken op een extraatje of voldoende budget. Je komt niets tekort deze week.  

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Op sociaal vlak wordt dit een toffe week, Stier.

Relaties Je hebt allerlei toffe planeten in je teken staan, waardoor het vooral op sociaal vlak een topweek gaat worden. Of je nu single bent, een vaste lover hebt of veel of weinig vriendinnen hebt, het wordt hoe dan ook super!

Gezondheid Je toffe sociale leven doet je algehele welzijn goed. Je geniet van de humor, de inspirerende gesprekken en onverwachte ontmoetingen. Je wordt er met de dag happier van.  

Carrière Op je werk of op school zijn het de andere mensen die het tof maken. Collega’s, medestudenten, klanten of patiënten, het maakt niet uit. Al wordt het druk, met hen weet je je er op positieve wijze doorheen te slepen.

Geld Met planeet Venus in je teken heb je deze week financieel weinig te klagen, geniet er dus van.

 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je bent optimistisch gestemd deze week, Tweelingen.

Relaties Planeet Jupiter aan je zijde maakt je happy en positief. Zit je lief of een goede vriendin in een dip, dan weet je hem of haar in no time op te fleuren. Je bent deze week het stralend middelpunt, zowel thuis als op je werk.

Gezondheid Doordat je zo positief denkt, trek je automatisch toffe situaties en ontwikkelingen aan, waardoor je je nog beter gaat voelen. Je zit in een prettige, positieve vicieuze cirkel deze week!

Carrière Reken op onverwachte toffe kansen en ontwikkelingen, Tweelingen. De planeten zijn je gunstig gezind, dus ga er maar eens goed voor zitten en houd je oren en ogen goed geopend.  

Geld Deze week eindelijk een keertje geen geldzorgen, op dit vlak gaat het je eveneens voor de wind.

 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Let op tijdens het sporten en bewegen, Kreeft.

Relaties Met je libido is niets mis en met inventieve planeet Uranus aan je zijde, weet je er tussen de lakens iets spannends van te maken. Als single is de kans op een onenightstand zeer groot en daar geniet je intens van.  

Gezondheid Je zit goed in je vel, alleen is het opletten geblazen wanneer je gaat sporten of bewegen. Met planeet Mars in je teken en een dwarsliggende planeet Jupiter, is de kans op een blessure of ongelukje aanwezig. Zorg dus voor een goede warming-up.

Carrière Je gaat sneller dan je collega’s of medestudenten. Sommige trekken zich aan je op en anderen irriteren zich eraan. Trek je eigen plan, zolang je niemand dwarsboomt, doe je niets verkeerd.

Geld Je budget kan deze week onder druk komen te staan, denk dus goed na voordat je iets koopt.

 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een ietwat saaie week, Leeuw.

Relaties Het wordt een beetje een saaie en voorspelbare week, ook in je relatie of vriendschappen. Wanneer je zelf niet met iets komt, kabbelt het rustig voort. Wil je meer spanning, stel dan iets spontaans voor.

Gezondheid Je voelt je prima, zeker met planeet Jupiter aan je zijde. Je mist alleen actie en avontuur. Wacht hier niet op, kom liever zelf letterlijk in beweging.

Carrière Op je werk gaat alles z’n gangetje en dat is aan het begin van de week tof, daarna gaat het echt vervelen. Kijk of je iets nieuws naar je toe kan trekken of knoop gezellige gesprekken met je collega’s aan.  

Geld Op dit vlak gaat het goed, zet je geld in om er toch nog een toffe week van te maken.

 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Er staan je toffe ontwikkelingen te wachten.

Relaties Je hebt deze week de wind in de rug met planeet Uranus aan je zijde, waardoor je vooral als single toffe ontwikkelingen mag verwachten. Denk aan een onverwachte ontmoeting of een spannende date.  

Gezondheid Hoewel je niet van verrassingen houdt, doen de ontwikkelingen je deze week goed. Het stemt je positief en daardoor voel je je goed.  

Carrière Op school of op je werk kun je eveneens met toffe ontwikkelingen of veranderingen te maken krijgen. Schrik er niet van, sta ervoor open. De kans is groot dat je er blij van wordt.  

Geld Ook op dit vlak kun je onverwacht, positief verrast worden. Geniet ervan!

 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je bent soms niet vooruit te branden, weegschaal.

Relaties Vurige planeet Jupiter maakt het je deze week niet gemakkelijk. Je bent niet vooruit te branden en zelfs een beetje lui. Je lief of collega’s kunnen zich daar aan irriteren, zeker wanneer je ook nog niet veel zegt.  

Gezondheid Je mag natuurlijk je eigen ding doen, alleen is het goed om niet altijd toe te geven aan je moeheid of gebrek aan motivatie. Kom toch in actie, hoeveel moeite dit ook kost, dan voel je je snel een stuk beter.

Carrière Ga aan de slag, ook al heb je er geen zin in. De kans dat het achteraf meevalt en toch tof blijkt te zijn, is supergroot. Waag die kans dus gerust.  

Geld Je budget is niet hoog, houd daar rekening mee deze week.

 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Fikse discussies en meningsverschillen.

Relaties Planeet Uranus ligt dwars en dat veroorzaakt plotselinge discussies en meningsverschillen. De sfeer kan plots omslaan, of je nu met je lief, vriendinnen of collega’s bent. Probeer niet altijd vast te houden aan je mening, geef ook toe.  

Gezondheid Fysiek zit je goed in je vel, alleen zorgen de irritaties en frustraties voor het nodige gepieker en een gevoel van frustratie. Trek je in dat geval even uit de betreffende, gespannen situatie voordat je het onbedoeld erger maakt.  

Carrière Ook hier is het belangrijk dat je niet altijd jouw mening of visie erdoorheen dramt. Dat komt de sfeer niet ten goede. Laat sommige projecten gewoon even op z’n beloop.  

Geld Let op je budget, de kans op een onverwachte rekening is namelijk groot deze week.

 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen De lente maakt je happy deze week!

Relaties Met je eigen planeet Jupiter aan je zijde, wil je zoveel mogelijk doen en ondernemen deze week. Vooral met je lief, gezin, vriendinnen of familie. En als het kan, het liefst iets in de buitenlucht. Maak hier lekker tijd voor vrij.  

Gezondheid Aan energie ontbreekt het niet en mocht je nog een beetje grieperig of verkouden zijn, dan verdwijnt dat deze week als sneeuw voor de zon. Vooral fysiek bezig zijn doet je nu supergoed.

Carrière Ook op school of op je werk ga je als een speer. Je hebt zin om aan een bepaald project te werken of iets samen met collega’s te gaan doen. De kans op succes is dus groot.  

Geld Je geeft graag geld uit in je vrije tijd. Blijf wel op je budget letten, voorkom onnodige problemen.  

 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je energielevel kan aan de lage kant zijn, Steenbok.

Relaties Je bent deze week het liefst thuis bij je lief of gezin. Omdat avontuurlijke planeet Jupiter dwarsligt, kun je zelfs een tikkeltje saai en voorspelbaar zijn. Probeer af en toe iets spontaans te doen samen.  

Gezondheid Je bent niet altijd even fit of gemotiveerd. Je hoofd wil wel, je lijf niet zo. Het is goed om naar de signalen van je lijf te luisteren en tegelijkertijd jezelf tot actie te manen. Je kunt moe zijn, word echter niet lui.  

Carrière Je hebt op je werk een dipje deze week. Je bent minder gemotiveerd dan anders. Toch kun je nog prima je werk doen, daar ben je nu eenmaal te plichtsgetrouw voor.  

Geld Reken erop dat je niet al te veel te besteden hebt deze week. Ga verstandig met je geld om.  

 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Geduld opbrengen.

Relaties Ben je sinds kort aan het daten, dan wil je sneller dan de ander. Dit kan verkeerd overkomen, dus probeer jezelf een beetje te temperen. Voel aan waar je lief behoefte aan heeft, ook wanneer je een vaste relatie hebt.  

Gezondheid Met planeet Jupiter aan je zijde voel je je vooral fysiek sterk deze week. Planeet Uranus ligt dwars en zorgt ervoor dat je regelmatig verzandt in gepieker. Voorkom dit door te gaan sporten of te bewegen.  

Carrière Je wilt vooruit en zo snel mogelijk je doelen behalen, Waterman. Helaas krijg je met weerstand te maken, waardoor het allemaal niet zo gemakkelijk gaat. Leg je daar tijdelijk bij neer, het is even niet anders.  

Geld Vermijd in ieder geval impulsaankopen, je kunt nu beter wat reserves hebben.

 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je barst van de ideeën en inspiratie, Vissen.

Relaties Onder invloed van zowel je eigen planeet Neptunus als Uranus, barst je van de ideeën. Neem deze week het initiatief in je relatie, zowel tussen als buiten de lakens, dan wordt het heet en spannend. Heb je een idee voor een vriendinnenuitje, deel dat dan.  

Gezondheid Planeet Saturnus in je teken zorgt ervoor, dat je uitstekend je grenzen bewaakt en dat doet je goed. Je stopt op tijd en neemt momenten om te relaxen en dat is top.  

Carrière Op dit vlak kun je deze week mooie sprongen maken. Ben niet bang om je uit te spreken of je ideeën te delen, er zitten echt goede tussen. Ben vooral niet te bescheiden.  

Geld Word je ergens echt enthousiast van, koop het dan. Soms moet je jezelf verwennen.