Low-budget cadeautips (+ WIN)

doorLynn Guillaumeop 29/11/2016

Is het ook bij jouw familie de gewoonte om elkaar met kerst te 'verrassen' met een origineel én budgetvriendelijk cadeau? We feel your pain! Gelukkig zijn er leukere kerstgeschenken te vinden dan de zoveelste cadeaubon of een filmticket. Met deze hebbedingen van bij Radbag.nl scoor je gegarandeerd!

  • Voor hem

Even opblazen, vullen met lekkere drankjes, water en ijs(blokjes) en het feest kan beginnen.

Opblaasbare bierkoeler (€ 10,95)

Het nuttige aan het aangename koppelen, dat doe je met deze golfset voor op het toilet.

Ultieme golfset voor op het toilet (€ 12,95)

  • Voor haar

Een beetje groen maakt elk huis gezellig. Voor wie niet gezegend is met groene vingers zijn deze ecocubes een schot in de roos. Verwijder de afsluitsticker, voeg wat water toe en zet het blokje op een lichte plek. Al na enkele dagen komt de Ecocube tot leven.

Ecocube (€ 7,95)

Deze relaxkit bevat alle essentials om de week stralend door te komen: een badmuts met cupcake-ontwerp, revitaliserende oogpads, een kalmerend gezichtsmaker, intensieve voetcrème en verzorgend haarmasker. Verwennerij ten top!

Relaxset voor na het weekend (€ 14,95)

  • Voor kids

Lukt het jou om de kleine stalen kogel doorheen het doolhof van deze Maze Ball (met wel 118 obstakels!) te loodsen? Voor kleine (en grote) maar behendige vingers!

Maze ball (vanaf € 7,95)

Voer deze spaarpotkat met geld en ze miauwt van plezier. Sparen was nog nooit zo leuk!

Kattenspaarpot (€ 14,95)

WWWIN!

Wil jij ook je familie en vrienden verrassen met originele kerstgeschenken? Goed nieuws, wij mogen zes lezers gelukkig maken met een virtuele cadeaubon ter waarde van € 50 van www.radbag.nl. Waag dus snel je kans en klik hier om deel te nemen aan deze wedstrijd!