Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

“Luister naar de signalen van je lichaam”: jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 13/12/2021

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Dit kan een pittig weekje voor je worden met een hoge werkdruk of fikse discussies. Het is belangrijk dat je je hoofd koel houdt en je niet laat meeslepen door je emoties. Probeer een goed gesprek aan te gaan en geef aan wanneer de druk te hoog wordt. Op die manier los je eventuele issues het beste op.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je hebt deze week weinig vertrouwen in een goede afloop, Stier. Dat kan met je job te maken hebben of met een andere situatie. Toch tonen de planeten aan dat het er echt niet zo slecht voor je uitziet. Zeker wanneer je zelf actie onderneemt en je uitspreekt. Je hebt meer grip op de situatie dan je denkt.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

De week verloopt voorspoedig voor je, op meerdere fronten, Tweelingen. Je hebt toffe gesprekken en ontmoetingen en je maakt mooie sprongen op werkvlak of voor je studies. Financieel zit het eveneens lekker mee. Toch kan je energielevel laag zijn, ondanks alle positieve ontwikkelingen. Wals daar niet overheen. Gun jezelf rust wanneer je daar behoefte aan hebt.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Er kunnen deze week situaties plaatsvinden die je niet onberoerd laten, Kreeft. Als gevoelsmens ben je snel geraakt en dat is nu het geval. Toch is dit niet verkeerd. Het maakt duidelijk wat belangrijk voor je is en wat er eventueel veranderd dient te worden. Je krijgt mooie nieuwe inzichten aangereikt, waar je uiteindelijk positief mee verder kunt.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je gezondheid kan deze week een issue zijn, Leeuw. Je voelt je niet fit of je bent echt ziek. Blijf in dat geval niet doorgaan met je job of studie. Je lichaam heeft zorg, aandacht en rust nodig, dus geef er aan toe. Blijf je doorgaan, dan maak je het onnodig erger. Gun jezelf tijd om te herstellen.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je bent deze week snel afgeleid met dromerige planeet Neptunus aan je zijde. Dit is lastig wanneer je een toets of examen hebt of met een belangrijke taak op je werk bezig bent. Wees je bewust van je tijdelijke gebrek aan focus en vraag hulp wanneer dat nodig is. Dat is beter dan onbedoeld fouten maken.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je hebt deze week meer behoefte aan activiteit en afleiding, Weegschaal. Thuis zitten of het rustig aan doen lukt je nu niet, daar word je heel onrustig van. Zolang je jezelf niet voorbijloopt en het gezellig is, kan dat natuurlijk geen kwaad. Het wordt een issue wanneer je niet meer aan jezelf toekomt of jezelf gaat uitputten.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Ook voor jou is je gezondheid en energielevel een thema deze week, Schorpioen. Luister naar de signalen van je lichaam en geef jezelf wat je nodig hebt. Dat kan rust zijn, betere voeding of positieve afleiding. Zeg onnodige afspraken af en houd je zoveel mogelijk bezig met mensen en zaken die je gelukkig maken en energie geven.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Dit kan een zeer interessante week voor je worden, Boogschutter. Met planeten Mars en Jupiter aan je zijde, worden je initiatieven beloond. Welk doel je ook wil bereiken, je weet er absoluut een succes van te maken. Neem alleen niet te veel hooi op je vork want dat is en blijft je valkuil.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Dit wordt een positieve week voor je, Steenbok. Zowel op school als op je werk ziet het er top uit. Je hebt het naar je zin en je boekt goede resultaten. Privé gaat het eveneens lekker. Je hebt romantische momenten met je lief of je hebt als single een date. Planeet Venus is daarbij een geweldige invloed.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je hebt planeet Jupiter volop aan je zijde deze week, dat kan dus niet anders dan positief uitpakken, Waterman. Misschien ontvang je goed nieuws of een financieel extraatje. Het kan ook zijn dat je opknapt na ziekte of een toffe nieuwe job scoort. Het is natuurlijk maar net welke situatie op jou van toepassing is.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je bent al helemaal in de kerststemming deze week, ook al duurt het nog even. Je draait graag kerstliedjes of je bent volop bezig met het versieren van je huis of boom. Hierdoor kun je soms een beetje afgeleid zijn en bijvoorbeeld afspraken vergeten. Wees je hiervan bewust en zorg voor de nodige reminders.