Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Luister naar je gevoel wanneer iemand je om geld vraagt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 19/06/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je relatie mag deze week extra aandacht krijgen.

Relaties Spelen er serieuze issues in je relatie, dan gaat planeet Pluto je deze week helpen dit aan te pakken. Ga een echt gesprek met elkaar aan. Je krijgt de kans het probleem met wortel en al aan te pakken. 

Gezondheid Je relatie issues kunnen deze week zwaar wegen. Je slaapt misschien slecht of je voelt je er rot onder. Daarom is het zaak zo snel mogelijk het gesprek met elkaar aan te gaan en het op te lossen. 

Carrière Planeet Pluto brengt ook uitdagingen voor je job mee. Dit kan soms pittig zijn, zeker wanneer je verwikkeld bent in privéproblemen. Geef dus op tijd je grenzen aan.  

Geld Het probleem kan zich deze week ook financieel uiten. Ben alert wanneer je geld gaat uitgeven.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een succesvolle week voor jou, Stier. 

Relaties Vier deze week met je lief of vriendinnen, de successen die je deze week boekt! Stel je niet bescheiden op, dit verdien je namelijk. Soms is het goed om hier bij stil te staan.  

Gezondheid Het kan deze week soms druk en hectisch zijn en toch heb je hier weinig last van. Je job en je privéleven geven je nu veel vreugde en voldoening en dat maakt alles goed.  

Carrière Op dit vlak weet je toffe resultaten te boeken en niet alleen dat. Je hebt er echt plezier in en je geniet ervan. Je mag deze week echt rekenen op positieve ontwikkelingen. 

Geld Planeet Jupiter zorgt ervoor dat je financieel niets tekort komt, ook al krijg je met een onverwachte rekening te maken. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je bent ontzettend rusteloos, Tweelingen. 

Relaties Omdat je onrustig bent, klets je extra veel. Dat is vaak gezellig, maar soms iets te veel van het goede! Dit kan deze week soms tot irritaties leiden bij anderen, probeer er dus op te letten. 

Gezondheid Het is echt noodzakelijk dat je deze week op tijd op de rem trapt, Tweelingen. Je nerveuze gestel heeft een break nodig. Doe je dat niet, dan loop je jezelf in no time voorbij. Probeer dat te voorkomen. 

Carrière Wanneer je te veel kletst en onrustig heen en weer loopt, gaan collega’s dat op den duur vervelend vinden. Probeer irritaties te voorkomen en trek je af en toe alleen terug om je werk te kunnen doen.  

Geld Ga geen geld uitgeven om je onrust te stillen. Dat werkt niet en dit kost je ook nog onnodig geld. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Doe iets aan de gespannen sfeer thuis, Kreeft. 

Relaties Je staat deze week onder een gespannen planeet Pluto invloed en dat heeft effect op het thuisfront. Er speelt iets tussen jou en je lief of binnen het gezin en dat voel je zeer sterk. Kaart dit zo snel mogelijk aan om het op te lossen. 

Gezondheid Als gevoelsmens lijd je onder een gespannen sfeer, zeker thuis. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zal je de confrontatie aan moeten gaan. Niet gemakkelijk voor jou, maar het werkt wel. 

Carrière Omdat er thuis het een en ander speelt, ben je er niet altijd met je gedachten bij op je werk. Focussen kan een ding zijn, vooral ook omdat je onder invloed van dromerige planeet Neptunus staat. Zorg dat je alert bent op belangrijke momenten. 

Geld Investeer liever niets deze week en ben ook waakzaam bij dure aankopen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Vooral een toffe werkweek, Leeuw!

Relaties Alle contacten die je deze week hebt, zowel zakelijk als privé, verlopen top. Het is niet alleen gezellig, je haalt er ook nog eens de nodige informatie en inzichten uit, die je verder kunnen helpen.  

Gezondheid Met planeten Venus en Mars in je teken, zit je op alle fronten goed in je vel. Zeker wanneer je gehoor geeft aan de actieve Mars. Wil je vaker sporten of bewegen, geef daar dan zeker aan toe. 

Carrière De kans dat je successen boekt deze week is groot. Misschien een nieuwe klant die je binnenhaalt of een project dat je succesvol afrondt. Tegen het weekend aan valt er zeker iets te vieren! 

Geld Zolang planeet Venus in je teken staat, heb je genoeg te besteden, zolang je niet overdrijft. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Loop niet weg van je problemen, Maagd.

Relaties Vanwege een uitdagende planeet Neptunus invloed, kun je de neiging hebben van problemen weg te lopen deze week. Daar houd je jezelf vooral mee voor de gek. Durf issues in een relatie of vriendschap aan te kijken. 

Gezondheid Je doet jezelf vrolijker en fitter voor dan je je voelt. Wie probeer je voor de gek te houden? Doe jezelf een plezier en kijk je gevoelens, gedachtes en energielevel eerlijk in de ogen en geef jezelf wat je werkelijk nodig hebt. 

Carrière Merk je dat je meer doet dan je aankunt, trap dan op tijd op de rem! Blijf jezelf niet steeds zo opofferen. Ook hier mag je eerlijker naar jezelf zijn en zien wat je aan het doen bent. 

Geld Je blik op je budget is niet altijd even helder. Word je bewust van wat je werkelijk te besteden hebt.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Oude issues komen naar de oppervlakte. 

Relaties Ook op jou heeft planeet Pluto een fikse impact deze week. Heb je problemen tussen jou en iemand anders genegeerd, dan kan dit deze week weer aan de oppervlakte komen. Dit geeft je de kans om het voor eens en altijd op te lossen of te helen.  

Gezondheid Ben niet bang om problemen of oude gevoelens aan te gaan, Weegschaal. Ook al is het misschien spannend, uiteindelijk wordt het minder eng wanneer je ze uit het duister haalt. Ga het dus in vertrouwen aan.  

Carrière Op je werk kan er eveneens iets uit het verleden terugkeren. Een collega, project of patiënt. Dit stelt je in staat om nog iets af te ronden. Zie het ook op deze manier.  

Geld Dit is geen week voor belangrijke financiële beslissingen. Stel dit liever even uit.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Je voelt mensen uitstekend aan, Schorpioen. 

Relaties Je kunt het deze week uitstekend vinden met andere mensen, Schorpioen. Dat heeft er vooral mee te maken, dat je ze heel goed aanvoelt. Planeet Neptunus heeft deze mooie invloed op jou.  

Gezondheid Niet alles wat je deze week voelt of ervaart is van jou! Probeer je daar bewust van te worden. Omdat je nu zo fijngevoelig bent, pik je veel op van anderen. Zorg dat je je daartegen beschermt door bijvoorbeeld goed te aarden. 

Carrière Je bent deze week meer bezig met klanten, collega’s of patiënten dan met je daadwerkelijke job! Dit is gelukkig geen probleem. Hier schop je het ook ver mee.  

Geld Luister naar je gevoel wanneer iemand je om geld vraagt. Voelt het niet goed, doe het dan niet.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je hebt helaas weinig motivatie deze week. 

Relaties Je bent deze week niet echt vooruit te branden en je lief baalt daarvan. Zeker omdat je normaal gesproken actief en ondernemend bent. Planeet Neptunus zorgt helaas voor een laag energielevel.  

Gezondheid Vanwege dit lage energielevel, ben je niet actief, ondernemend of gemotiveerd. Je zit liever te niksen in de tuin of je ligt langer in bed. Helaas helpt dit niet, je kunt beter uitzoeken waar je zo moe van bent.  

Carrière Omdat je allesbehalve gemotiveerd bent, moet je je soms door de dag heen slepen. Ook ben je niet altijd even gezellig bij klanten of collega’s. Gelukkig duurt deze invloed niet al te lang, volgende week is het weer anders. 

Geld Ga geen geld uitgeven om je beter te voelen. Pak liever het werkelijke probleem aan.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Er gaat het een en ander veranderen deze week. 

Relaties Omdat planeet Pluto weer retrograde door jouw teken loopt, kan er iets gaan veranderen deze week. Dit kan met je relatie of een vriendschap te maken hebben. Keert een oud probleem terug, dan is het nu tijd om het echt aan te pakken. 

Gezondheid Deze veranderingen kunnen je onrustig of zelfs gestrest maken. Zie het als een kans om het op te lossen, daar is het namelijk voor bedoeld. Daarna voel je je snel weer een stuk beter.  

Carrière De veranderingen kunnen ook met je job of studie te maken hebben. Ook dan is het essentieel dat je keuzes en beslissingen maakt. Luister daarbij vooral naar je gevoel.  

Geld Ook je financiële status kan grillig zijn deze week. Geef daarom liever geen geld uit aan onnodige dingen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Eindelijk een relaxte week, Waterman!

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust, waardoor je eindelijk stoom af kunt blazen. Vooral het verdwijnen van planeet Pluto uit je teken, maakt een groot verschil. Je komt weer aan jezelf, je lief en je vriendinnen toe. 

Gezondheid Het kan letterlijk voelen alsof er een druk van je schouders is gevallen. Dit stelt je in staat om slaap in te halen en gemakkelijker te relaxen. Grijp die kans met beide handen aan, je lijf heeft het nodig. 

Carrière Ook op je werk is het tijdelijk minder druk. Is het mogelijk om een dagje verlof te nemen, doe dat dan. Dan geniet je nog meer van deze relaxte week. 

Geld Eindelijk heb je tijd om van je geld te genieten. Bezoek een terras of koop eens iets tofs voor jezelf.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een interessante week voor je carrière, Vissen. 

Relaties Thuis loopt alles op rolletjes, jij en je lover hebben het fijn samen. Spreek iets af met collega’s of vriendinnen, dat maakt de week nog toffer. 

Gezondheid Met planeten Saturnus en Neptunus in je teken, zit je goed in je vel. Zowel fysiek als mentaal. Hierdoor voel je je krachtig en sterk. Probeer deze balans vast te houden. 

Carrière Wanneer je de juiste momenten weet aan te voelen en aan te grijpen, kan dit wel eens een zeer interessante week voor je worden. Wanneer je initiatief toont op het juiste moment, kun je iets fantastisch realiseren of binnenslepen.  

Geld Blijf op je uitgaven letten, daarin kun je iets te spontaan en impulsief zijn.