Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Met liefdesplaneet Venus in je teken kan het niet anders dan romantisch worden" : jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 18/07/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een toffe week om te relaxen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Relaties Je hebt deze week steun van meerdere planeten en dat pakt positief uit op al je relaties. Als single heb je een leuke date en heb je een lover, dan heb je het superfijn met elkaar. Planeet Mercurius laat je nieuwe mensen ontmoeten. 

Gezondheid Nog steeds staat planeet Jupiter in je teken en dat houdt je fit en happy. Zorg wel voor de nodige ontspanning. Ga een dagje weg of misschien zelfs een weekendje. Dat doet je supergoed. 

Carrière Het kan je moeite kosten je te focussen op je job of studie. Je doet veel liever andere dingen! Kijk wat per se gedaan moet worden en schuif de rest door. 

Geld Wanneer je veel uitgaat of pad bent, kost dat geld. Iets om rekening mee te houden. Zolang je niet overdrijft, komt het wel goed. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Pittige gesprekken en discussies deze week. 

Relaties Planeet Mercurius ligt dwars en met planeten Mars en Uranus in je teken, is de kans op pittige gesprekken, discussies en irritaties groot. Niet alleen op je werk, ook in je relatie of bij familie. Je zult af en toe echt stoom af moeten blazen. 

Gezondheid Spanningen kunnen deze week voor fysieke klachten zorgen. Denk hierbij aan stijve spieren aan nek en schouders. Een massage kan dan helpen en je minder druk maken ook. 

Carrière Planeten Mars en Uranus maken het zeer grillig en onrustig op je werk, Stier. Het kost je best moeite om hier op positieve wijze mee te dealen. Gelukkig lukt je dit!

Geld Zolang je impulsaankopen vermijdt, is er deze week niet veel aan de hand. Je hebt je geldzaken prima onder controle. Geniet er juist af en toe van. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Voor jou liever geen emotioneel gedoe deze week. 

Relaties Planeet Neptunus zorgt ervoor, dat je vooral fun wilt hebben deze week. Zware, emotionele gesprekken ga je het liefst uit de weg. Dat maakt van stappen, uiteten en shoppen prima bezigheden om met je lief of vriendinnen te doen. 

Gezondheid Je kunt een tikkeltje oppervlakkig zijn deze week, zeker wanneer je diepgang wilt vermijden. Wals niet over je eigen gevoelens heen, houd er toch rekening mee. Anders krijg je er op een later tijdstip last van. 

Carrière De grootste druk is van je werk af en dat voelt als een opluchting. Zeker wanneer je vakantie in aantocht is. Dit is een goede week om alvast voor te werken wanneer dat kan. 

Geld Je geeft heel graag geld uit deze week, vooral voor een lunch of een avondje stappen. Check van tevoren of je het kunt betalen, dan heb je daar naderhand geen stress over. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Er staat je een romantische week te wachten, Kreeft. 

Relaties Met liefdesplaneet Venus in je teken kan het niet anders dan een romantische week worden. Of je nu single bent of niet, aan seks en intimiteit zal het je niet snel ontbreken. Je vriendinnen komen tijdelijk op de tweede plek. 

Gezondheid De liefde doet je goed, waardoor je je heerlijk en positief voelt. Je ziet alles rooskleurig in, ook al is dat daadwerkelijk niet zo. Toch mag dat de pret niet drukken!

Carrière Je bent deze week snel afgeleid op school of op je werk. Je zit continu met je gedachten ergens anders. Je zult jezelf toch af en toe even tot de orde moeten roepen. 

Geld Planeet Venus heerst ook over je financiën. Dat is deze week eveneens positief te noemen. Je komt niets tekort. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Reken op toffe gesprekken en ontmoetingen, Leeuw. 

Relaties Planeet Mercurius is je deze week ontzettend gunstig gezind, waardoor je mag rekenen op toffe gesprekken en ontmoetingen. Of je nu op je werk bent, uit met vriendinnen of op een feestje. Je ontmoet interessante mensen en je hebt inspirerende gesprekken. 

Gezondheid Je luchtwegen kunnen wat zwakker zijn deze week, waardoor je snel een verkoudheid op kunt lopen. Toch is de kans klein dat een belasting voor je zal zijn. Je gaat gewoon lekker door. 

Carrière Op je werk heb je het enorm naar je zin. Vooral het contact met collega’s, klanten of patiënten maken je dag. Je haalt er deze week veel plezier en voldoening uit.

Geld Het is goed om je administratie op orde te brengen. Dan weet je wat je werkelijk te besteden hebt en dat geeft rust. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Issues in je relatie.

Relaties Helaas komt je relatie deze week onder vuur te liggen, Maagd. Spanningen en irritaties van de afgelopen tijd, lijken nu tot een uitbarsting te komen. Dit heeft echt al je tijd en aandacht nodig.

Gezondheid De stress over je relatie, houd je ’s nachts wakker. Ook ben je behoorlijk nerveus. Alleen de problemen daadwerkelijk aangaan en oplossen, helpt. 

Carrière Door de issues aan het thuisfront, kost het je moeite je gedachten bij je job of studie te houden. Dat maakt de kans op fouten groter. Probeer daar toch op te letten. 

Geld Je financiën houden je deze week het minst bezig. Je gelooft het allemaal wel. Je hebt andere dingen aan je hoofd. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je bent deze week niet veel thuis, Weegschaal.

Relaties Thuis zijn is deze week geen optie voor je en het liefst sleep je je lief overal mee naartoe. Uiteten, een dagje weg of shoppen in een toffe stad. Ook met je vriendinnen spreek je graag af, wat het een gezellige week maakt. 

Gezondheid Je zit goed in je vel en dat komt ook omdat je jezelf leuke afleidingen gunt. Let alleen op dat je niet te veel activiteiten in een dag propt, dan raak je snel overprikkeld. 

Carrière Je kunt een tikkeltje nonchalant zijn deze week en de kantjes er een beetje van aflopen op je werk. Je hebt er gewoon niet zoveel zin in. Probeer grove fouten toch te vermijden. 

Geld Je geeft deze week misschien iets te graag geld uit, Weegschaal. Dat kun je niet onbeperkt blijven doen. Check af en toe je saldo en voorkom problemen. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Er kunnen deze week communicatieproblemen zijn, Schorpioen. 

Relaties Je hebt de neiging om je gedachten voor je te houden en dat zorgt voor spanningen in je relatie. Je lief voelt dat er iets aan de hand is, maar weet niet wat. Durf je wat meer open te stellen. 

Gezondheid Planeet Mercurius maakt het je moeilijk jezelf te uiten deze week en dat kan voor issues zorgen. Je voelt je somber of ongemotiveerd. Wil je er met niemand over praten, schrijf dan in ieder geval je gedachten en gevoelens op. 

Carrière Ook op school of op je werk word je deze week niet altijd begrepen. Je bent zeer gesloten en anderen weten daardoor niet zo goed wat ze aan je hebben. Probeer iets opener te zijn om het gemakkelijker te maken voor iedereen. 

Geld Op dit vlak zijn er weinig issues deze week. Je weet wat je te besteden hebt en daar houd je je aan. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een heerlijke week om actief bezig te zijn, Boogschutter. 

Relaties Je hebt er deze week behoefte aan om actief bezig te zijn. Ga dus iets sportiefs met je lief doen of trek er een dagje op uit. Seks is eveneens een geschikte activiteit. 

Gezondheid Zolang je een gezonde uitlaatklep vindt voor je energie, zit je top in je vel. Zit je veel stil, dan word je onrustig en snel geïrriteerd. Dat kun je dus beter voorkomen. 

Carrière Zolang je niet te veel op één plek hoeft te blijven, beleef je plezier aan je werk. Vooral het contact op de werkvloer geeft je veel plezier en laad je positief op. 

Geld Je bent totaal niet met geld bezig en gelukkig hoeft dat ook niet. Planeet Mercurius belooft een stabiel saldo. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Er staat je een relaxte week te wachten, Steenbok.

Relaties Je hebt deze week de wind in de rug en dat geldt ook voor je relatie. Je hebt het superfijn samen met je lief en je hoeft daar weinig moeite voor te doen. Dat geldt eigenlijk voor al je contacten deze week. 

Gezondheid Je bent deze week beter in staat om te relaxen met planeten Neptunus en Pluto aan je zijde. Je maakt je niet zo snel zorgen en hebt vertrouwen. Dat zorgt voor een fijn gevoel. 

Carrière Het is een stuk rustiger op je werk, waardoor de druk van de ketel is. Je kunt rustig je job doen en dat is ook wel eens fijn. Je kunt zelfs achterstallige klusjes oppakken. 

Geld Ook op dit vlak ziet het er prima uit. Je hebt genoeg te besteden om er een prettige week van te maken. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Er kunnen issues op je werk zijn, Waterman.

Relaties De kans is groot dat je je deze week zorgen maakt. Over je job, je financiën of iets anders en dat heeft impact op je relatie. Je bent erg op jezelf en zeer gesloten. 

Gezondheid Het is beter wanneer je je zorgen deelt, daarmee maak je het een stuk minder zwaar voor jezelf. Neem je lief in vertrouwen of zoek een goede vriend(in) op. Dat verlaagt je stresslevel. 

Carrière Omdat planeet Mercurius dwarsligt en planeet Saturnus in je teken staat, kan er onverwacht nieuws zijn. Dit zorgt voor de nodige issues en je raakt nog net niet in paniek. Dat is ook niet nodig, wacht even af. 

Geld Ook op dit vlak kunnen er onverwachte ontwikkelingen zijn. Dit brengt je even van je stuk. Raap jezelf snel weer bij elkaar en zoek zo snel mogelijk een oplossing. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je zit in een positieve flow, Vissen. 

Relaties Planeten Neptunus en Pluto hebben het deze week goed met je voor en dat zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Dat zorgt ervoor dat al je contacten prettig verlopen. Jij hebt nu een positieve impact op anderen. 

Gezondheid Omdat je zo goed in je vel zit, voel je je ook goed. Je bent fit en positief. Je hebt zelfs zin om iets sportiefs of actiefs te gaan doen. Dat is zeker aan te raden! 

Carrière Ook op je werk zijn er weinig problemen te verwachten. Je hebt de wind in de rug en je zit nu in een lekkere flow. Het wordt een prima werkweek op alle fronten. 

Geld Je bent niet echt met geld bezig deze week, dat heeft je interesse meestal niet. Gelukkig is dat nu ook geen probleem, het ontbreekt je aan niets.