Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Met planeet Saturnus aan je zijde, heb je de neiging om maar door te gaan": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 13/02/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Succes in je carrière, Ram.

Relaties Dit is een uitstekende week om iets actiefs met je lief of vriendinnen te ondernemen. De invloed van planeten Jupiter en Saturnus maken je energiek, gemotiveerd en gedisciplineerd. Dit is dus geen week om rustig op de sofa te zitten, daar ben je te rusteloos voor. 

Gezondheid Je barst van de energie en tegelijkertijd weet je er verstandig mee om te gaan. Je rust op tijd en gaat niet snel over je grenzen heen. Een prima week om actief te zijn of aan je conditie te werken in de sportschool. 

Carrière De invloed van planeten Jupiter en Saturnus beloven succes en positieve resultaten op werkvlak. Of je nu aan het solliciteren bent, aan een belangrijk project werkt of een nieuwe klant aan wilt trekken, de kans op succes is zeer groot.  

Geld Ook op je financiën werkt dit Jupiter-Saturnus duo goed uit. Je hebt voldoende te besteden, maar je verkwist niets. 

 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je job of studie valt je zwaar, Stier. 

Relaties Je job of studie houd je enorm bezig en drukt zwaar op je schouders. Dit maakt je niet de meest happy lover of vriendin. Laat je afleiden wanneer je ergens voor gevraagd of uitgenodigd wordt en deel je zorgen. Dat lucht meteen op. 

Gezondheid Je hebt de neiging om je zorgen op te kroppen en alleen te dealen met alle stress. Dit brengt je niet verder. Zoek een oplossing door er met anderen over te praten of het gesprek aan te gaan met je leraar of leidinggevende.  

Carrière Zorg dat je niet vastloopt. Probeer een oplossing te vinden. Weet dat je het echt niet alleen hoeft te doen, maar je moet het wel zelf aangeven. Anderen kunnen geen gedachten lezen. 

Geld Hierover maak je je deze week de minste zorgen en dat is gelukkig terecht. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je gaat weer als een speer, Tweelingen. 

Relaties Afgelopen week was je misschien wat timide of had je een gebrek aan energie. Daar komt deze week verandering in, waardoor je libido stijgt en je weer zin hebt om iets te ondernemen met je lief, collega’s of vriendinnen. Het is een uitstekende week om dat te doen. 

Gezondheid Planeten Mars en Saturnus maken je deze week krachtig en energiek, dus doe hier vooral je voordeel mee. Blijf wel op je fysieke grenzen letten, overdrijf het niet, dan heb je er het langst profijt van.  

Carrière Planeet Mars maakt je gedreven en gemotiveerd. Planeet Saturnus zorgt ervoor dat je alles zorgvuldig oppakt en uitvoert. Dit kan niet anders dan de nodige successen en positieve resultaten opleveren!

Geld Je geeft deze week graag geld uit, ook aan jezelf. Gelukkig weet je ook waar de grens ligt.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je bent graag thuis deze week, Kreeft. 

Relaties De planeten laten je deze week lekker met rust, waardoor je je eigen plan kunt trekken. Je vindt het nu extra heerlijk om thuis te zijn bij je lief, huisdieren of gezin. Genieten van elkaar, lekker eten of samen een film of serie kijken, daar is het een topweek voor.  

Gezondheid Je komt deze week heerlijk tot rust en dat stelt je in staat om bij te tanken en tijd te besteden aan je hobby’s. Dit is voor jou als Kreeft echt een week om te herstellen, in balans te komen en nieuwe energie te vergaren. 

Carrière Je job of studie staat deze week op een laag pitje. Het is niet druk en je wordt ook niet gekweld door strakke deadlines. Daardoor kom je relaxt en niet doodmoe thuis, en dat is superfijn. 

Geld Gun jezelf deze week eens iets als beloning. Een bosje bloemen, een lunch of nieuwe kleding. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Alle zeilen bijzetten, Leeuw.

Relaties Je besteedt deze week heel veel tijd aan je job of studie, tot groot ongenoegen van je lief die liever iets anders met je doet. Dit kan wrijvingen veroorzaken en er is helaas niet zo heel veel begrip voor elkaar. Gelukkig waait dit wel weer over. 

Gezondheid Let op dat je niet te veel opgaat in je job of studie. Je lichaam en geest hebben ook ontspanning nodig. Dwing jezelf een paar keer per week te gaan sporten of creatief bezig te zijn. Doe iets waardoor je even niet aan je werk denkt.  

Carrière Er wordt deze week veel van je geëist en je gaat daar zonder erover na te denken op in. Dat is bewonderenswaardig, alleen kost het je soms iets te veel kruim. Weet wanneer je hulp in moet schakelen of moet stoppen. 

Geld Met je financiën ben je niet echt bezig deze week. Toch is het goed om je budget in de gaten te houden met een dwarsliggende planeet Saturnus. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een heerlijke week, Maagd. 

Relaties Je hebt deze week de wind in de rug, aangezien de planeten je niet lastigvallen. Dit stelt je in staat te relaxen met je lief of juist iets samen te gaan doen. Dit geldt ook voor je vriendinnen, spreek met ze af wanneer je daar zin in hebt.  

Gezondheid Zo’n relaxte week is precies wat je nodig hebt. Je kunt even bijtanken en alles voor jezelf op een rijtje zetten. Zorg ook voor beweging, dat helpt je je hoofd leeg te maken en dat zorgt voor een heldere blik op alles. 

Carrière Je doet je job graag deze week en je ervaart geen druk. Zo heb je het ’t liefst. Dit stelt je in staat de kwaliteit te leveren zoals jij dat het liefst doet en het mooie is dat het nog gewaardeerd wordt ook! 

Geld Een goede week om de juiste balans te vinden tussen sparen en uitgeven. Volg je gevoel hierin. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Stappen vooruit in je job of carrière. 

Relaties Planeet Saturnus zorgt ervoor, dat je focus deze week vooral op je job of studie ligt. Gelukkig weet je ook tijd vrij te maken voor je lief, familie of vriendinnen, waardoor niemand zich benadeeld voelt. Je doet dat goed deze week. 

Gezondheid Je bent deze week lekker bezig, zonder dat het te veel is. Dit doet je gezondheid goed, zeker wanneer in je vrije tijd je vriendinnen of familie opzoekt. Daar laad je namelijk positief van op.  

Carrière Planeet Saturnus is de positieve, drijvende kracht in je carrière deze week. Het kost je weinig moeite om je job te doen en toch boek je positieve resultaten. Op deze manier kun je iedere uitdaging aan en dat is fijn. 

Geld Financieel zit het mee, de kans is zelfs groot dat je iets extra’s overhoudt. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Houd je financiën goed in de gaten deze week. 

Relaties Spelen er issues tussen jou en je lief, dan heeft dat waarschijnlijk met geld te maken. Je staat namelijk onder invloed van een gespannen planeet Saturnus invloed. Je lief heeft andere ideeën over geld uitgeven dan jij en dat botst. 

Gezondheid Wanneer je blijft piekeren of zorgen blijft maken over je geld, word je er niet bepaald vrolijker van. Je ziet alles zeer somber in, of dat nu reëel is of niet. Advies inwinnen, een oplossing zoeken of erover praten is veel beter.  

Carrière Er staat je een drukke werkweek te wachten, Schorpioen. Samen met je gepieker, is dit soms een zware last. ’s Avonds kom je uitgeput thuis en is je stemming niet bepaald positief. Weet dat je hier zelf iets aan kunt doen, praat er in ieder geval over.  

Geld Piekeren over je financiële situatie heeft geen zin, dat verandert niets. Advies inwinnen of erover praten wel.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je wilt het een en ander aanpakken, Boogschutter. 

Relaties Je hebt deze week zin om je huis, tuin of interieur aan te pakken. Je sleept je lief hierin mee, of hij dat nu wil of niet. Temper je enthousiasme en push niet, wanneer je merkt dat je lief je plannen niet ondersteunt, want dat werkt averechts.  

Gezondheid Zorg dat je je energie deze week in goede banen leidt, Boogschutter. Met planeet Saturnus aan je zijde, heb je de neiging om maar door te gaan, al ben je moe. Je kunt veel beter gaan sporten en dit in een duidelijk tijdsblok kaderen.  

Carrière Ook op school of op je werk zit je niet bepaald stil. Je hebt energie voor tien en je rent heel wat collega’s of medestudenten voorbij. Dit is niet nodig, je mag ook iets minder fanatiek zijn.  

Geld Is het nodig dat er een dure aankoop gedaan moet worden, doe het dan. Twijfel niet wanneer het echt nodig is.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een topweek voor de liefde, Steenbok. 

Relaties Voor jou is deze Valentijn week een echte liefdesweek! Ben je single, dan is de kans op een romantische rendez-vous groot. Heb je een lief, dan weet hij je nog steeds te verrassen. Op dit vlak wordt het dus heerlijk genieten. 

Gezondheid Ben je verliefd, dan loop je letterlijk op wolken deze week. Zo niet, dan voel je je happy met je lief of de mensen in je leven. Het wordt voor jou echt een heerlijke, hartverwarmende week.  

Carrière Als single is de kans groot, dat je iemand op school of op je werk tegen het aantrekkelijke lijf loopt. Of je komt erachter dat iemand je ziet zitten en dit op Valentijnsdag laat weten! 

Geld De kans dat je deze week iets extra’s ontvangt is groter dan dat je meer uitgeeft en dat is mooi. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een fijne samenwerking met collega’s, Waterman. 

Relaties Planeten Mercurius en Saturnus zorgen deze week voor een prettige samenwerking met collega’s, Waterman. Alle zakelijke gesprekken verlopen positief. Thuis kun je onbedoeld wat afstandelijker zijn, daar mag je op letten.  

Gezondheid Fysiek zit je prima in je vel met de zon en planeten Mercurius en Saturnus aan je zijde. Zorg wel voor ontspanning en beweging, ook al doe je je job of studie met veel plezier, de balans moet goed zijn. 

Carrière Uit je job of studie haal je deze week veel voldoening. Vooral de samenwerking met collega’s doet je goed en het zorgt voor mooie resultaten. Ben je aan het solliciteren, dan ziet het er rooskleurig voor je uit.  

Geld Op dit vlak zit je nu gebeiteld en daar heb je zelf voor gezorgd. Daar mag je jezelf best een compliment voor geven. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Er kan wat onduidelijkheid zijn, Vissen. 

Relaties Onder invloed van planeten Venus en Neptunus, kan er deze week wat onduidelijkheid zijn in contacten en relaties. Je voelt dat er iets aan de hand is, maar je kunt de vinger er niet opleggen. Dit maakt je onrustig.  

Gezondheid Erover piekeren heeft weinig zin, dat maakt je zelfs nog onrustiger. Je intuïtie is sterk, dus als het aangeeft dat er iets aan de hand is, mag je daarop vertrouwen. Speel open kaart en ga het gesprek aan, dat is helpend.  

Carrière Ook op school of op je werk kun je het gevoel hebben dat er iets onduidelijks gaande is. Ook hier is het aan te raden vragen te stellen of het erover te hebben. Schep duidelijkheid, dat is nu belangrijk voor je.  

Geld Dit is geen goede week om geld te lenen of uit te lenen. Ben voorzichtig met wie je vertrouwt.