Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Met planeten Mars, Mercurius en Uranus aan je zijde, mag je op toffe gesprekken en ontmoetingen rekenen": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 01/05/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je hebt deze week je ruimte nodig, Ram.

Relaties Wanneer je lief je claimt of te veel op je huid zit, raak je geïrriteerd. Je hebt je vrijheid nodig met planeet Jupiter in je teken. Probeer dat rustig aan te geven, je hoeft dat niet op een boze toon te doen. 

Gezondheid Beweging en actief bezig zijn is nu een must. Wanneer je daar deze week niet aan toe komt, voel je je onrustig en gestrest. Het is dus bijna noodzaak om hier tijd voor vrij te maken. 

Carrière Je doet je job graag deze week. Je bent gemotiveerd en je hebt zin in een bepaalde taak of project. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! 

Geld Planeet Jupiter brengt vaak goed financieel nieuws. Je kunt te maken krijgen met een meevaller. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Tijd nemen voor gesprekken. 

Relaties Planeet Mercurius, die in jouw teken staat, loopt nog steeds retrograde. Gesprekken hebben dan meer tijd en aandacht nodig, zeker bij serieuze onderwerpen. Ga er deze week dus echt voor zitten.  

Gezondheid Wat gezondheid betreft, zit je deze week prima in je vel. Het is zelfs zo, dat wanneer je iets mankeert, je je plots beter kunt voelen. Die positieve invloed heeft planeet Uranus deze week op je.  

Carrière De werkweek kan een tikkeltje onvoorspelbaar verlopen. Toch lijkt het niet om vervelende ontwikkelingen te gaan. Integendeel, het kan zelfs een gelukje bij een ongeluk betreffen. 

Geld Je kunt voor onvoorziene kosten komen te staan of juist onverwacht iets ontvangen. Het kan deze week alle kanten uit! 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je vindt het heerlijk om thuis te zijn, Tweelingen. 

Relaties Onder gunstige invloed van planeet Venus en de maan, ben je deze week het liefst thuis met je lief, gezin of lekker alleen. Je hebt zin om iets aan je interieur te doen en het gezellig te maken. 

Gezondheid Het is goed om het deze week lekker rustig aan te doen. Te genieten van je huis, je dierbaren of huisdieren. Hier laad je echt positief van op.  

Carrière Vooral het contact met collega’s, klanten of patiënten verloopt top deze week. Je kan er echt van genieten en dat is vaak wederzijds. Je haalt nu veel voldoening uit je job. 

Geld Planeet Venus zorgt voor voldoende geld om van te genieten, doe dat dus gerust. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Toffe gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Met planeten Mars, Mercurius en Uranus aan je zijde, mag je op toffe gesprekken en ontmoetingen rekenen. De kans is zelfs groot dat je een ex of oude bekende tegenkomt, waar je mooie herinneringen mee op kunt halen. 

Gezondheid Thuis kun je je onrustig voelen deze week. De maan heeft namelijk een gespannen invloed op je, vooral aan het begin van de week. Doe jezelf een plezier en spreek af met vrienden en familie of ga op pad. 

Carrière Ook op school of op je werk kun je verrassende gesprekken hebben. Misschien krijg je te maken met een nieuwe collega of iemand die terugkeert. Dat frist de week op. 

Geld Probeer impulsaankopen te vermijden. Er kunnen namelijk onverwachte kosten zijn deze week.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Discussies en misverstanden.

Relaties Helaas zorgen planeten Mercurius en Uranus regelmatig voor discussies en misverstanden. Je weet je woorden niet goed over te brengen of ze worden verkeerd geïnterpreteerd. Dit kan soms zeer frustrerend zijn. 

Gezondheid Maak je er niet te druk over, dat zorgt voor stress. Relativeer de boel deze week met je humor. Lach er een keer om, dat maakt alles meteen een stuk lichter. 

Carrière Verzand niet in beter weten of gelijk willen krijgen, dat werkt deze week echt averechts. Daarbij zorgt dat niet voor een prettige sfeer. Doe deze week zoveel mogelijk je eigen ding, dat is beter.  

Geld Let op je budget, zeker wanneer je uitgaat. Weet wat je werkelijk te besteden hebt.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Fijne tijd met vrienden en familie. 

Relaties Planeten Mercurius en Uranus staan aan je zijde, waardoor je vooral fijne momenten met je lief, gezin, vrienden of familie hebt. Staat er nog geen afspraak of uitje in je agenda, regel dit dan snel en geniet. 

Gezondheid Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt of je uit het veld laat slaan door veranderingen, zit je prima in je vel. Vooral de tijd die je met anderen doorbrengt, doet je supergoed.

Carrière Het zou goed uitkomen wanneer je deze week vrij zou zijn. Is dat niet het geval, dan is dat ook geen probleem. Je weet er iets tofs van te maken met je collega’s. 

Geld Zolang je niet te royaal bent, kom je uit deze week en dat is top. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een evenwichtige week, Weegschaal. 

Relaties De zon en maan werken mooi samen deze week, waardoor jij evenwichtig in het leven staat. Spelen er issues binnen je familie of vriendschappen, dan ben jij de aangewezen persoon om daarin te bemiddelen. Je straalt rust uit. 

Gezondheid De week verloopt volgens plan en dat vind je prettig. Daar word je rustig van en qua energielevel loop je niet leeg. Neem deze week regelmatig tijd voor jezelf om deze innerlijke balans te behouden.  

Carrière Je doet deze week met plezier je job. Het wordt niet al te druk, waardoor je in je eigen tempo je werk kunt doen. Op deze manier kun je er ook echt kwaliteit in steken.  

Geld Ook met je uitgaven ga je evenwichtig om. Je houd je prima aan je budget. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Problemen in je relatie of binnen de familie. 

Relaties Helaas kan de gespannen invloed van planeten Mercurius en Uranus issues binnen je relatie of familie veroorzaken. Er is snel ruzie of er ontstaan misverstanden. Het beste is om het meteen, rustig uit te spreken met elkaar.  

Gezondheid Probeer niet te veel te piekeren over alles wat deze week gaande is. Daarom is het ’t beste, wanneer je issues meteen uitspreekt. Dat lost het op en klaart meteen de lucht.  

Carrière Je collega’s of leidinggevende zien dingen anders dan jij deze week. Dat kan wrijvingen veroorzaken. Probeer niet je zin door te drijven, leg liever uit waarom jij iets op een bepaalde manier ziet, dat werkt veel beter.  

Geld Doe niet te gek met je geld, zorg liever voor wat reserves. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je zit prima in je vel deze week, Boogschutter. 

Relaties Net als de Weegschaal ben jij deze week in balans, omdat de zon en de maan een gunstige invloed op je hebben. Je blijft rustig wanneer het nodig is en je komt in actie wanneer dat gewenst is en dat is voor alle betrokkenen prettig. 

Gezondheid Blijf deze week goed naar je lijf luisteren. Geef eraan toe wanneer je moe bent en trek erop uit wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo houd je jezelf lekker in balans. 

Carrière Op je werk is het vrij rustig. Wellicht hebben collega’s vakantie of komen er minder klanten. Dat stelt je in staat om iets minder fanatiek aan de slag te gaan en het relaxter aan te doen. 

Geld Je voelt deze week prima aan waar je je geld aan kunt besteden en waaraan niet. Doe er je voordeel mee.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Prima week om te netwerken, Steenbok. 

Relaties Alle vormen van samen- en netwerken zijn deze week aan te raden met planeten Mercurius en Uranus aan je zijde. Je doet nieuwe ideeën en inspiratie op en er komt hierdoor wellicht een unieke kans op je pad.  

Gezondheid Thuisblijven is nu niet je ding, daar word je rusteloos van. Veel liever ben je op pad en onder de mensen. Daar laad je nu van op en word je vrolijk van, dus steek daar voldoende tijd in. 

Carrière Er kunnen toffe nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad komen deze week. Zeker wanneer je nieuwe klanten ontvangt of je netwerk benadert. Werk je samen met collega’s aan een project, dan kan dat alleen maar succes opleveren.  

Geld Op dit vlak ontbreekt het je nu aan weinig, geniet er dus gerust een keer van. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Helaas zijn er regelmatig irritaties en frustraties, Waterman. 

Relaties Helaas zijn je een aantal planeten niet bepaald gunstig gezind deze week. Hierdoor verlopen contacten vaak moeizaam, zowel zakelijk als privé. Er is vooral veel onbegrip. 

Gezondheid Al je gestress en gepieker eist zijn tol. Dit kun je aan je spieren of rug merken of aan je bloeddruk. Het is dus zaak dat je met iemand over je problemen praat. Dat lost misschien niet alles op, het lucht wel op en vermindert de druk.  

Carrière Ook op je werk kom je voor de nodige uitdagingen te staan. Het wordt helaas een pittige en uitdagende week voor je. Zorg vooral goed voor jezelf wanneer je weer thuis bent en neem niet alle verantwoordelijkheden op je schouders.  

Geld Op dit vlak zijn er weinig issues, zolang je verstandig met je budget omgaat. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een topweek voor feestjes of festivals, Vissen. 

Relaties Heb je een feestje, verjaardag of festival op de planning staan, dan staan diverse planeten aan je zijde deze week! Reken op een toffe tijd waar je intens van geniet. Vooral muziek doet je goed, in gezelschap met je lief of vriendinnen.  

Gezondheid Van deze feestjes of festivals laad je positief op. Zorg wel dat je daarna even me-time inplant. Dat heb je als Vissen nu eenmaal nodig om regelmatig te kunnen ontprikkelen.  

Carrière Heb je geen verlof, dan kost het je gelukkig ook geen moeite om je job te doen. Daar zorgt planeet Saturnus wel voor. Je hebt het vooral gezellig met de mensen die je deze week treft.  

Geld Het gaat hard, dus weet wel wat je limiet is. Probeer dat niet te overschrijden.