Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Met planeten Mercurius en Venus aan je zijde, haal je vooral plezier en voldoening uit andere mensen": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 31/10/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een relaxte week voor de boeg, Ram.

Relaties De planeten laten je deze week even met rust, waardoor je weer aan jezelf en je relatie toekomt. Spreek deze week af met mensen waar je happy van wordt of doe iets romantisch met je lief. Je hebt er nu zin in en tijd voor. 

Gezondheid Ook op gezondheidsvlak is het stabiel. Je voelt je prima, zeker nu de druk even van de ketel is. Gebruik de week om op jouw manier de batterij weer op te laden. 

Carrière Je job of studie verloopt deze week volgens plan. Geen druk, geen strakke deadlines. Je kunt je ding in eigen tempo en op je eigen wijze doen.  

Geld Probeer niet uit verveling geld uit te geven. Dat zou jammer zijn. Je hebt je financiën op de rit en het is goed om dit zo te houden. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Spanningen en irritaties. 

Relaties Planeten Mercurius en Venus liggen dwars en dat heeft effect op je relatie en sociale contacten. Er is snel wrijving en dat zorgt voor een gespannen sfeer. Bespreek je issues zo snel mogelijk, zodat de lucht weer geklaard wordt.  

Gezondheid De spanningen die je deze week ervaart, gaan je helaas niet in de koude kleren zitten. Je nek en schouders spelen op of je bent snel moe. Een oplossing zoeken voor alle spanningen is het beste. Communiceren is daarbij essentieel. 

Carrière Helaas kan het ook op school of op je werk flink botsen. Samenwerken lukt bijna niet en iedereen lijkt er anders over te denken dan jij. Doe iets zelf of neem de tijd om een goed gesprek aan te gaan. 

Geld Omdat planeet Venus dwars ligt, is de kans op onverwachte kosten groot. Houd hier dus rekening mee. Blijf zorgen voor reserves op je spaarrekening.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een beetje doelloos en ongemotiveerd. 

Relaties Planeet Mars loopt sinds kort retrograde in je teken en dat maakt je passief en minder gemotiveerd. Niet bepaald top voor je seksleven. Je hebt er geen zin in en dat steek je niet onder stoelen of banken. Ben eerlijk hierin naar je lover. 

Gezondheid Omdat planeet Mars terugloopt, daalt ook je energielevel. Vooral deze week kan dit een groot issue zijn. Het is dus superbelangrijk dat je het rustig aandoet en je grenzen bewaakt. Verspil je energie niet. 

Carrière Ook je motivatie qua werk of studie kan deze week achteruitgaan. Waar je eerst enthousiast over was, interesseert je nu een stuk minder. Weet dat dit tijdelijk is. Doe tot die tijd zo goed mogelijk je best.  

Geld Het voordeel van deze Marsinvloed, is dat je minder geneigd bent geld uit te geven. Vooral impulsaankopen! Dit doet je spaarsaldo dus goed. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Fijne gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Met zowel planeet Mercurius als Venus aan je zijde, geniet je intens van alle contacten die je deze week hebt. Als single heb je wellicht een spannende date en heb je een lover, dan kan het zeer heet worden tussen de lakens. Gesprekken die je hebt, zijn supertof.  

Gezondheid Je voelt je deze week goed en met name je stemming is stabiel. Dat heeft alles te maken met de fijne contacten die je deze week hebt. Daar word je nu eenmaal superblij van. 

Carrière Op je werk maken je collega’s, klanten of patiënten je week. Niet zozeer het werk zelf. Je hebt juist veel plezier door de gesprekken die je met anderen hebt. Een prima week dus op dit vlak. 

Geld Zowel planeet Mercurius als Venus beloven een topweek op financieel vlak. Je hebt iets extra’s te besteden en het kost je geen moeite dit uit te geven aan iets voor jezelf. Dat wordt dus genieten. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Relatie issues. 

Relaties Liefdesplaneet Venus en communicatieplaneet Mercurius liggen dwars. Dat is funest voor een prettige sfeer in je relatie. Je kunt deze week weinig van elkaar hebben en dat zorgt voor problemen. 

Gezondheid De irritaties in je relatie doen je gezondheid geen goed. Je piekert erdoor en je slaapt een stuk slechter. Erover praten is niet gemakkelijk met een blokkerende planeet Mercurius. Neem daarom af en toe de ruimte voor jezelf. 

Carrière Niet alles verloopt top op je werk, maar het is wel een prima afleiding voor je persoonlijke issues. Je kunt je in ieder geval met iets anders bezighouden. Dit gaat je goed af. 

Geld Ook je budget kan helaas voor de nodige stress zorgen. Een onverwachte rekening kan je flink frustreren. Gelukkig waait deze invloed vanzelf weer over, houd je daar aan vast. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een toffe en gezellige week, Maagd.

Relaties Je hebt deze week de wind in de rug als het om je relatie en sociale contacten gaat. Daar zorgen planeten Mercurius en Venus wel voor. Wil je als single gaan daten, doe dit dan zeker. De kans op succes is groot. 

Gezondheid Zolang je regelmatig omringd wordt door gezellige mensen, zit je goed in je vel. Veel alleen zijn doet je echter geen goed. Daar ga je van piekeren. Probeer dat dus te vermijden. 

Carrière De kans is groot dat je sappige roddels of nieuwtjes van collega’s hoort deze week. Daar smul je van. Hierdoor komt je job of studie wel eens op de tweede plek. Let op dat je hierin niet overdrijft.

Geld Het kost je deze week geen moeite om geld uit te geven, Maagd. Helaas ook aan onzinnige dingen! Probeer hier een beetje op te letten wanneer je nog wat geld over wilt houden. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Er gebeurt deze week weinig, Weegschaal. 

Relaties Net als bij de Ram, laten de planeten je deze week lekker met rust. Dit kan wel een sleur in je relatie betekenen. Het is allemaal saai en voorspelbaar. Wil je daar verandering in, dan zal je zelf het initiatief daarin moeten nemen.  

Gezondheid Deze rustige week stelt je wel in staat bij te tanken. Het even rustiger aan te doen. Geef hieraan toe, dat kan je lichaam goed gebruiken. 

Carrière Op je werk kun je je soms vervelen. Het is of heel rustig of de uitdaging is weg. Doe er juist je voordeel mee. Werk achterstallig werk weg en bereid je vast voor op een drukkere tijd die komen gaat. 

Geld Je budget is stabiel deze week. Je hebt genoeg te besteden, dus hier hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een heerlijke, positieve week, Schorpioen.

Relaties Of je nu deze week jarig bent of niet, je wordt heerlijk in het zonnetje gezet. Je krijgt veel aandacht, of je dat nu wilt of niet! Je voelt je gewaardeerd en geliefd en dat is top.  

Gezondheid Vanwege het zeer prettige verloop van de week, kom je steeds beter in je vel te zitten. Ook al ben je aan het begin van de week moe of somber, daar komt snel verandering in. Dan is het genieten. 

Carrière Dit is een prima week voor (sollicitatie)gesprekken, vergaderingen of andere belangrijke zakelijke gesprekken. Doe hier dus je voordeel mee. Met planeten Mercurius en Venus aan je zijde, kan dit zeer succesvol zijn. 

Geld Ook op dit front ziet het er rooskleurig voor je uit. Voor je verjaardag heb je misschien iets extra’s mogen ontvangen of je weet een nieuwe deal op je werk te sluiten. Hierdoor ontbreekt het je niet aan geld. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Doe het rustig aan, Boogschutter. 

Relaties Je wilt altijd iets doen of ondernemen, ook met vrienden of in je relatie. Deze week is het beter om het wat rustiger aan te doen. Anders put je jezelf te veel uit. 

Gezondheid Je krijgt deze week geen extra energie van de planeten, Boogschutter. Daarom is het zaak niet over je grenzen heen te gaan. Doe wat echt nodig is en rust voor de rest lekker uit. 

Carrière Op school of op je werk gaat alles z’n gangetje. Er gebeurt niets spannends en dat vind je wel jammer. Van de andere kant kun je het wel rustig aandoen en dat is nu nodig voor je. 

Geld Op dit vlak lijkt er weinig aan de hand te zijn deze week. Je bent er niet echt mee bezig en dat is gelukkig ook niet nodig. Hier zijn geen issues te verwachten. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Inspirerende gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Vooral het contact met andere mensen doet je deze week supergoed, Steenbok. De kans dat je onverwacht nieuwe mensen ontmoet, is eveneens groot. Zowel zakelijk als privé en dat inspireert je. 

Gezondheid Fysiek kun je vatbaar zijn voor een griepje of verkoudheid. Het is belangrijk dat je aan je weerstand werkt. Dat kan door veel water te drinken, op tijd naar bed te gaan en gevarieerd en gezond te eten. 

Carrière Er kan je een nieuwe kans aangeboden worden deze week, Steenbok. Daar zorgen planeten Mercurius en Venus voor. Denk erover na, maar wanneer je er enthousiast van wordt, kun je er gerust voor gaan. 

Geld Je financiën zijn op orde deze week, zoals dat meestal het geval is bij jou. Je hoeft je hier gelukkig geen zorgen over te maken. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Problemen op school of op je werk, Waterman. 

Relaties Thuis heb je af en toe fikse discussies met je lief. Dit gaat over de financiën of over je job. Jullie denken hier compleet anders over en dat zorgt helaas voor de nodige strijd. 

Gezondheid Er spelen issues op school of je werk en dat zorgt voor stress en gepieker. Met planeet Saturnus in je teken, kun je het niet loslaten en daardoor voel je je niet fijn. Dit heeft helaas effect op je stemming en op je spieren.  

Carrière Op dit vlak spelen er issues. Dit werkt voor iedere Waterman natuurlijk anders uit. Een reorganisatie, ontslag of onzekere toekomst. Wat het ook is, je wordt er behoorlijk gestrest van. Wacht het even af allemaal. 

Geld Over je financiën maak je je eveneens zorgen. De kans is groot dat dit met de problemen op je werk te maken heeft. Zorg dat je zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een prima week om af te spreken. 

Relaties Met planeten Mercurius en Venus aan je zijde, haal je vooral plezier en voldoening uit andere mensen deze week. Zorg dus dat je zoveel mogelijk afspreekt of feestjes bijwoont. Dat maakt je week!  

Gezondheid Met planeten Jupiter en Neptunus in je teken, zit je prima in je vel. Mocht je niet fit zijn, dan herstel je snel. Daar zorgt planeet Jupiter voor. Zorg daarbij wel goed voor jezelf. 

Carrière Netwerken is deze week zeer belangrijk, Vissen. Zeker wanneer je naar een andere job aan het uitkijken bent of iets anders binnen je werk wilt gaan doen. Het gaat er deze week om wie je kent, niet wat je kunt. 

Geld Wat budget betreft ziet het er goed voor je uit. Zolang je geen onzinnige zaken koopt, blijft dit zo. Houd je dus af en toe in tijdens het shoppen.