"Met planeten Venus, Jupiter en Neptunus in jouw teken, kan het niet anders dan een romantische en sexy week worden": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 11/04/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Planeet Pluto zorgt voor de nodige werkdruk.

Relaties Er kunnen issues spelen in je relatie, zeker wanneer je niet eerlijk bent. Vind je iets niet prettig of ben je het ergens niet mee eens, zeg het dan. Anders kunnen er fikse spanningen tussen jullie ontstaan. 

Gezondheid Stress is funest voor je energielevel en welzijn. Het is aan te raden om dat deze week zoveel mogelijk te voorkomen. Ga wandelen, mediteren, doe aan yoga of trek je af en toe alleen terug. 

Carrière Planeet Pluto ligt dwars en zorgt voor de nodige werkdruk deze week. Gelukkig heb je planeet Saturnus aan je zijde, waardoor je er mee kunt dealen. Toch neemt dat niet weg dat je je grenzen aan moet geven. 

Geld Je maakt je deze week zorgen over je financiën. Hoewel dat begrijpelijk is, kun je beter over oplossingen nadenken. Daar help je jezelf tenminste mee. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Dit wordt een hectische en onvoorspelbare week.

Relaties Als single ziet het er veelbelovend voor je uit, zeker aankomend Paasweekend. De kans op een nieuwe ontmoeting is groot. Heb je een vaste relatie, dan is het aan te raden tijd samen door te brengen. 

Gezondheid Je nek en schouderspieren kunnen opspelen, zeker wanneer de week hectisch en veranderlijk verloopt. Je hebt momenten nodig om te relaxen. Misschien is een ontspannende massage (door je lief) een goed idee. 

Carrière Er verloopt maar weinig volgens plan deze week. Planeet Saturnus kan roet in het eten gooien. Gelukkig maken planeten Mercurius, Jupiter en Uranus het weer zeer interessant, dat maakt veel goed. 

Geld Je inzet wordt beloond. Reken op een extraatje. Dit kan een beloning zijn of een rekening die minder hoog uitvalt dan gedacht. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je energielevel bereikt helaas een historisch dieptepunt. 

Relaties Je doet bijna alles in het huishouden, terwijl je lief de kantjes ervan afloopt. Het is goed om dit een keer aan te kaarten. Jij loopt er namelijk volledig op leeg. 

Gezondheid Besteed aandacht aan je gezondheid deze week, Tweelingen! Pak je rust wanneer je dat nodig hebt of vraag een ander iets van je over te nemen. Dan kun je tenminste weer bijtanken. 

Carrière Je stort je vol overgave op je job of studie en dat is zeker te prijzen. Alleen gaat dit nu ten koste van je eigen welzijn. Probeer een balans te vinden tussen in- en ontspanning. 

Geld Op dit vlak zit het wel goed, je komt niets tekort. Wel is het zaak goed na te denken over je uitgaven. Geef liever geen geld uit aan onnodige spullen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Onderneem toffe en gezellige activiteiten. 

Relaties Met planeten Jupiter en Neptunus aan je zijde, heb je er behoefte aan om onder de mensen te zijn. Het is aan te raden samen iets tofs te gaan doen. Een dagje weg, uiteten of borrelen op een terras. 

Gezondheid Je zit deze week prima in je Kreeftenvel. Ben je niet helemaal fit, dan helpt planeet Jupiter je er snel overheen. Je barst in ieder geval van de energie. 

Carrière Je interesse gaat niet echt uit naar je job of studie. Je houdt je liever met andere dingen bezig. Zolang dit niet te lang duurt, kom je er wel mee weg. 

Geld Je hebt genoeg te besteden om toffe dingen mee te doen. Zolang je niet overdrijft, is het prima. Ben gewoon verstandig, dan komt het zeker goed. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Het mag allemaal iets minder serieus zijn. 

Relaties Je ziet snel beren op de weg deze week en dat doet je relatie niet goed. Je bent vaak negatief en je lief baalt daarvan. Zorg voor positieve afleiding door iets te gaan doen met vriendinnen of collega’s. 

Gezondheid Planeet Saturnus stemt je negatief deze week en dat heeft effect op je humeur. Je wordt er allesbehalve happy van. Kijk een film waar je smakelijk om kunt lachen of zoek vrolijke mensen op om dit om te draaien. 

Carrière Ook wat job of studie betreft heb je de neiging om het somber in te zien. Check of dit iets te maken heeft met de werkelijkheid. De kans is groot dat jij dat alleen maar denkt. 

Geld Je hebt de neiging zeer spaarzaam te zijn. Hoewel dat niet verkeerd is, hoef je hierin niet te overdrijven. Je mag ook best iets uitgeven voor de fun. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Houd je financiën in de gaten deze week, Maagd. 

Relaties Het lijkt alsof jij en je lief in een dip zitten. Jullie spreken alleen nog over serieuze zaken, de passie en humor is er in ieder geval van af. Laat dit niet doorsudderen, doorbreek deze vicieuze cirkel door er eerlijk en open over te praten. 

Gezondheid Je gepieker en gestress zorgen voor slapeloze nachten. Het is echt goed om hier serieus bij stil te staan. Onderzoek wat je kunt doen om dit te doorbreken, zodat je weer in staat bent om te relaxen. 

Carrière Je hebt het gevoel dat alles op jouw bordje ligt en dat collega’s de kantjes ervan aflopen. Kijk of je dat ook niet een beetje zelf in de hand hebt. De kans is groot dat jij al het werk naar je toetrekt. 

Geld Op financieel vlak is het goed om deze week alert te zijn. De kans op een onverwachte rekening of andere hoge kosten is groot. Zorg dus voor de nodige reserves. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je studie of carrière krijgt iets te veel aandacht deze week. 

Relaties Je lief krijgt onbedoeld minder aandacht van je, omdat jij je stort op je job of studie deze week. Probeer hier iets meer rekening mee te houden. Als single kun je iemand ontmoeten op je werk of op school. 

Gezondheid Fysiek zit je goed in je vel deze week. Je werkt veel, waardoor je de druk opvoert en dat kan een issue worden. Maak regelmatig tijd vrij om stoom af te blazen. 

Carrière Doordat je zo gedisciplineerd bent, boek je toffe resultaten. De kans op complimenten of erkenning is groot en dat doet je goed. Je beleeft er in ieder geval veel plezier aan. 

Geld Je geeft als Weegschaal graag geld uit, alleen ontbreekt het je deze week aan tijd! Dat is geen probleem, op die manier spaar je automatisch iets. Handig voor komende tijd. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Maak je op voor een interessante week, Schorpioen.

Relaties Vooral gesprekken die je deze week met anderen hebt, zijn supertof. Je haalt er veel inzichten uit en er valt genoeg te lachen. Hier laad je van op.

Gezondheid Met planeet Jupiter aan je zijde, ontbreekt het je niet aan gezondheid en energie. Mocht je iets mankeren, dan pept deze planeet je in no time op. Je bent positief gestemd en draagt eraan bij dat je top in je vel zit.

Carrière Je job of studie kan nu best pittig en uitdagend zijn. Jij geeft echter niet snel op en je maakt het af. Dit kan heel veel gaan opleveren. 

Geld Je bent soms iets te streng voor jezelf als het om geld uitgeven gaat. Je werkt hard, dus je mag jezelf best een keer belonen. Koop dat toffe item of ga een keer uiteten. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Blijf positief, no matter what!

Relaties Je eigen planeet Jupiter maakt het je deze week niet gemakkelijk, Boogschutter. Je hebt weinig zin om iets te ondernemen met je lief of je vriendinnen en dat is eigenlijk niet wie je bent. Toch is dat hoe je je kunt voelen en dat mag best een keer. 

Gezondheid Je bent negatief gestemd en dat is ongebruikelijk voor jou. Normaal gesproken ben je enthousiast, positief en ondernemend. Accepteer dat het een weekje wat minder met je gaat, ben gewoon extra lief voor jezelf. 

Carrière Je vindt de nodige afleiding op school of op je werk en dat is fijn. Dit helpt je door de week heen te komen. Het kan je zelfs helpen weer wat optimistischer te worden. 

Geld Ook over je financiën ben je nu allesbehalve positief. Daar bereik je echter niets mee. Probeer toch positief te blijven en oplossingen te bedenken voor eventuele issues die op dit vlak ontstaan. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je hebt deze week de wind in de rug, Steenbok!

Relaties Dit is een prima week om iets te ondernemen met je lief of om als single te daten. Je hebt de juiste planeten aan je zijde om er een fantastische week van te maken. Vooral het Paasweekend belooft tof en romantisch te worden. 

Gezondheid Ondanks alle ontwikkelingen in de wereld, weet jij positief te blijven. Je ziet oplossingen en uitdagingen, waar anderen problemen zien en dat zorgt voor een goed gevoel. Je voelt je fit en vol energie. 

Carrière Wat er deze week ook op de planning staat, het gaat je prima af. Zelfs pittige projecten of afspraken, vallen achteraf gezien ontzettend mee. Je hebt de wind in de rug. 

Geld Op dit vlak hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt het allemaal prima voor elkaar. Je mag juist wat meer van je geld genieten. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Positieve ontwikkelingen op carrièrevlak.

Relaties Je hebt vooral oog voor je job en carrière deze week. Hoewel je lief dat begrijpt, wil hij of zij niet volledig aan de kant geschoven worden. Probeer tijd voor elkaar vrij te maken, ondanks je drukke schema. 

Gezondheid Met planeten Mars en Saturnus in je teken, heb je voldoende energie tot je beschikking. Het kost je geen moeite om je in te zetten en vol te houden. Zorg alleen bij het sporten voor een goede warming-up om een blessure te voorkomen. 

Carrière Op carrièrevlak ga je als een speer. Je boekt fantastische resultaten of je weet een nieuwe job of project binnen te halen. Je carrière zit in de lift. 

Geld Zolang je niet impulsief geld uitgeeft, is er weinig aan de hand. Dan heb je genoeg te besteden. Blijf gewoon verstandig en nuchter nadenken als het om uitgaven gaat. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Er staat je een zeer romantische week te wachten.

Relaties Met planeten Venus, Jupiter en Neptunus in jouw teken, kan het niet anders dan een romantische en sexy week worden, Vissen. Heb je een relatie, dan zal het absoluut niet aan intimiteit en romantiek ontbreken. Ben je single, dan loop je iemand tegen het lijf, of je nu op zoek bent of niet. 

Gezondheid Alle positieve contacten en relaties die je deze week hebt, doen je gezondheid en welzijn meer dan goed. Je laad ervan op en het zorgt voor de nodige voldoening. Geniet er vooral van. 

Carrière Je job of studie staat niet hoog aan je prioriteitenlijstje deze week. Je hoofd staat naar hele andere dingen! Gelukkig kun je je dit permitteren, je lijkt ermee weg te kunnen komen. 

Geld Hier houd je je eveneens weinig mee bezig. Gek genoeg zorgt dat ervoor, dat je niets tekortkomt. Je hebt geld wanneer je het nodig hebt.