Minstens even lekker als de klassieke hamburger: de schnitzelburger
Deze schnitzelburger moet zeker niet onderdoen voor de hamburger. Met zijn goudbruin krokant korstje is de schnitzel ideaal voor tussen een broodje.

Dit heb je nodig:
- 4 schnitzels
- 100 ml arachideolie
- 4 halve stokbroden
- 1 komkommer
- 2 el zure room met kruiden
- 5 el Griekse yoghurt
- 50 g rucola
- 12 plakjes augurk
- 2 tomaten, in plakjes
- peper en zout
Bereidingswijze:
Stap 1: Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de schnitzels goudbruin.
Stap 2: Snij de komkommer in blokjes. Meng de zure room met de yoghurt en kruid met peper en zout. Meng er de komkommerblokjes onder.
Stap 3: Snij elk half stokbroodje door en beleg met rucola, tomaat, augurk, reepjes schnitzel en de komkommersalade.
Tip: Door de schnitzels voor het bakken met cayennepeper te bestrooien, krijgt je burger meer pit.