Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Neem af en toe een adempauze en prop je agenda niet té vol": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 14/11/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je gaat als een speer op je werk.

Relaties Je hebt deze week steun van planeten Mars en Saturnus, wat je zeer gedreven maakt. Ook met je libido is niets mis. Je hebt vaak zin in seks en als single ben je niet vies van een onenightstand. Wanneer je ervoor gaat, lukt het je iemand te scoren!

Gezondheid Zorg deze week voor voldoende lichamelijke beweging. Dit heb je nodig om in balans te blijven. Dit helpt ook wanneer je veel in je hoofd zit. 

Carrière Op school of op je werk ga je als een speer. Zeker wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je moet doen of wilt bereiken. Houd daaraan vast en geef niet te snel op, dan bereik je veel.  

Geld Op dit vlak ziet het er positief voor je uit, zeker wanneer je geen gekke uitgaven doet. Je rekeningen kun je nu gelukkig betalen.  

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een uitdagende week voor je, Stier. 

Relaties Je staat deze week onder invloed van veel planeten en dat merk je op alle fronten. In je relatie en vriendschappen zit vooral de invloed van planeet Mercurius je in de weg. Er zijn snel irritaties en misverstanden, wat de sfeer niet altijd even leuk maakt.  

Gezondheid Je voelt je vooral op je werk onder druk gezet. Dat kost je veel energie en heeft effect op je humeur. Het is echt belangrijk dat je je grenzen aangeeft en niet meer werk op je neemt dan je aankunt.  

Carrière Je mag op je werk echt wat meer werk afstoten. In ieder geval niet andermans job overnemen! Die neiging heb je wel en daar maak je het jezelf ontzettend zwaar mee. 

Geld Gelukkig heb je deze week wel steun van planeet Jupiter. Hierdoor komt het financieel wel goed, je hebt voldoende geld tot je beschikking. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Dit kan wel eens een zeer interessante week worden! 

Relaties Ook jij hebt veel planeten aan je zijde deze week. Dat is goed nieuws voor single Tweelingen. De kans op een onverwachte of spannende ontmoeting is groot. Een topweek om te daten. 

Gezondheid Neem af en toe een adempauze, prop je agenda niet vol met afspraken. Dan blijft het leuk en kun je met alle ontwikkelingen dealen en er nog van genieten ook. 

Carrière Er kunnen interessante ontwikkelingen zijn deze week. Een nieuwe opdracht, een toffe kans die voorbijkomt of je oog valt op een andere job. Wat het ook is, je wordt er super enthousiast van.  

Geld Alleen op dit vlak is het toch even opletten geblazen. Overdrijf niet met geld uitgeven. Planeet Jupiter waarschuwt je hiervoor. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Op sociaal vlak wordt dit een topweek, Kreeft. 

Relaties Bijna alle planeten die deze week op jou van invloed zijn, hebben het goed met je voor. Dat betekent een prettig seksleven, fijne momenten met je lief of toffe afspraken met vrienden of collega’s. Een spannende ontmoeting als single is eveneens mogelijk. 

Gezondheid Zeker met planeet Jupiter aan je zijde, voel je je fit en positief. Lichamelijk, mentaal en emotioneel ben je in topvorm en dat straal je uit. Mensen zijn nu graag in jouw nabijheid. 

Carrière Op school of op je werk heb je de wind in de rug. Wat er ook op het programma staat of wat je ook te doen staat, de kans dat het lukt is zeer groot en met goed resultaat!

Geld Gun jezelf gerust iets tofs deze week. Overdrijf alleen niet, zorg voor wat spaargeld. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Communicatie issues deze week, Leeuw. 

Relaties Planeet Mercurius ligt dwars deze week en dat merk je vooral in gesprekken. Het kost je moeite uit te drukken wat je bedoelt of je wordt al snel verkeerd begrepen. Hierin weet je niet altijd geduld op te brengen, wat frustrerend kan zijn.  

Gezondheid Fysiek voel je je deze week wel oké. Het zijn de irritaties en de woordenwisselingen die je gestrest kunnen maken. In dat geval is het goed om af en toe even afstand te nemen en tijd voor jezelf te pakken. 

Carrière Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor op je werk niets vanzelf lijkt te gaan. Niet bepaald positief of motiverend. Het wordt soms echt een kwestie van volhouden en doorzetten.  

Geld Er kan een onverwachte rekening op je deurmat vallen. Wees daarop voorbereid, zorg dat je wat reserves achter de hand hebt. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Reken op weerstand en pittige uitdagingen, Maagd.

Relaties Je staat deze week onder heel wat pittige planeetinvloeden, Maagd. Dat kan op verschillende manieren uitpakken. Ruzies, irritaties, frustraties en fikse misverstanden. Het is goed om te checken hoe je woorden bij anderen overkomen, daarmee voorkom je nog meer ellende.  

Gezondheid Je stresslevel kan deze week een fikse piek bereiken. Het is beter om dat te voorkomen. Merk je dat je tijd alleen nodig hebt of met je hobby’s bezig wilt zijn, geef daar dan aan toe. Dit sleept je door de week heen. 

Carrière Ook hier heb je wel eens gemakkelijkere weken gehad. Het lijkt alsof alles tegenzit en je geen enkele medewerking krijgt. Gelukkig zijn er toch altijd nog mensen die je willen helpen. Zoek die snel op.  

Geld Je kunt deze week beter safe than sorry zijn. Verspil geen geld en denk na over je aankopen. Dan wordt dat in ieder geval geen stresspunt. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een vrij relaxte week voor je, Weegschaal. 

Relaties De meeste planeten zijn je gunstig gezind, waardoor je sociale leven prettig verloopt. Alleen heb je niet zo’n behoefte aan diepgaande gesprekken, waardoor het allemaal een tikkeltje oppervlakkig blijft.  

Gezondheid Aan energie ontbreekt het je niet. Hierdoor ben je prima in staat om je ding te doen deze week. Wel kan de verveling af en toe toeslaan en dan is het aan te raden iets fysieks te gaan doen, zoals sport of yoga. 

Carrière Je hebt planeten Mars en Saturnus aan je zijde en dat zorgt voor een prettige werk- en studieweek. Het gaat bijna vanzelf en je hebt het vooral zeer gezellig met collega’s, klanten of patiënten. 

Geld Shoppen doe je als Weegschaal ontzettend graag. Lunchen of uiteten met je lief of vriendinnen ook. Gelukkig is daar deze week budget voor.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Reken op een hectische, turbulente en pittige week! 

Relaties Er zijn zeer veel planeetinvloeden op jou van toepassing, Schorpioen. Er kunnen helaas issues zijn in je relatie of er vindt een fikse ruzie met een vriend(in) of collega. Het is belangrijk je emoties niet te hoog op te laten lopen, blijf zo rustig mogelijk. 

Gezondheid Het is superbelangrijk dat je met name je emotionele gezondheid in de gaten houdt. Zeker wanneer je voelt dat het je allemaal te veel wordt. Zoek hulp en huil een keer flink, dat lucht meteen op. 

Carrière Door alle drukte, ontwikkelingen en hectiek, weet je soms niet hoe je verder moet. Maak dan meteen pas op de plaats en neem je tijd om de boel weer te overzien. Schroom niet om de hulp van een collega of medestudent in te schakelen. 

Geld Neem vooral geen risico’s deze week, dat is het beste advies. Geef het liefst alleen geld uit aan zaken die echt nodig zijn. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je gezondheid blijft een aandachtspunt, Boogschutter. 

Relaties Nog steeds is je enthousiasme en motivatie ver te zoeken met een retrograde Mars invloed die ook nog eens dwarsligt. Dat is funest voor je seksleven. Je hebt er geen zin in en dat kan frustraties in je relatie opleveren. 

Gezondheid Misschien ben je niet echt ziek, maar fit en gemotiveerd ben je helaas ook niet. Je gelooft het allemaal. Het kan helpen om met iets bezig te zijn wat je helpt relaxen. Een boek lezen, wandelen of een serie kijken bijvoorbeeld. 

Carrière Je doet je ding, maar veel plezier beleef je er nu niet aan. Je functioneert op de automatische piloot. Gelukkig lever je wel nog kwaliteit, dat is tenminste iets. Weet dat deze invloed vanzelf weer overwaait. 

Geld Vermijd (impuls) aankopen uit verveling. Die neiging kun je nu hebben met planeet Venus in je teken. Denk eerst rustig na voordat je iets koopt. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je hebt deze week de wind in de rug, Steenbok.

Relaties Er staat je op sociaal vlak een toffe week te wachten, Steenbok! Planeten Mercurius, Jupiter, Neptunus en Uranus hebben het goed met je voor, waardoor het gezellig, intiem en vol humor wordt. Zowel op je werk als in je privéleven. 

Gezondheid Dat je deze week supergoed in je vel zit, heb je met name te danken aan planeet Mars en Neptunus. Die houden je energie hoog en je voelt wanneer het tijd is om te stoppen of te relaxen. 

Carrière Er zitten deze week geregeld dingen mee op school of op je werk. Een uitdaging die meevalt of een onverwachte opdracht. Het stemt je in ieder geval happy!

Geld Ook op dit vlak lijken er deze week geen belemmeringen te zijn. Je doet toch meestal geen gekke dingen, waardoor er nu ook niet snel problemen zullen ontstaan. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Er kunnen relatie issues zijn. 

Relaties Planeet Mercurius en een lastige maaninvloed kunnen effect hebben op je relatie deze week. Er zijn spanningen tussen jullie en wanneer die niet uitgesproken worden, kan de sfeer grimmig zijn. Speel dus zo snel mogelijk open kaart. 

Gezondheid Planeten Mars en Saturnus zorgen voor een prima fysieke energie deze week. Het probleem zit eerder in je gedachten. Je piekert veel en je bent snel gestrest. Probeer de oorzaak hiervan zo snel mogelijk op te lossen. 

Carrière De kans dat er irritaties op je werk zijn, is groot. Verval niet in stilzwijgen, daar los je niets mee op. Probeer rustig en duidelijk het gesprek aan te gaan, dat verbetert in no time de sfeer. 

Geld Het is geen goede week om geld over de balk te smijten. Dat doe je waarschijnlijk toch niet, dus dan is er nu weinig aan de hand. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Houd je energielevel in de gaten, Vissen. 

Relaties Je hebt de neiging om heel veel naar je toe te trekken deze week, waaronder huishoudelijke taken. Je lief vindt dat natuurlijk prima, maar je doet jezelf tekort. Jij hebt ook af en toe vrije tijd nodig. Delegeer dus hier en daar wat. 

Gezondheid Je start de week vol energie en enthousiasme. Daarin schuilt ook het gevaar. Planeet Jupiter zorgt ervoor dat je snel overdrijft en planeet Mars put je snel uit. Temper je enthousiasme dus af en toe en zeg niet overal ja op. 

Carrière Je hebt deze week echt zin in je job of studie. Je hebt het gezellig met de mensen om je heen en je doet je werk met plezier. Zorg ook hier dat het leuk blijft, prop je dagen niet vol. 

Geld Er is absoluut ruimte voor een extraatje deze week. Wil je iets echt heel graag hebben, verwen jezelf dan gerust hiermee.