Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Niet alles is jouw verantwoordelijkheid": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 26/09/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Fit, energiek en positief.

Relaties Met planeet Jupiter aan je zijde, ben je positief gestemd. Over je relatie, je vriendschappen en je seksleven. Als single ontbreekt het je niet aan zelfvertrouwen en durf je gerust op iemand af te stappen. Met succes! 

Gezondheid Planeet Jupiter zorgt meestal voor een goede gezondheid, vooral fysiek. Je voelt je deze week fit en energiek. Ook ben je positief gestemd, waardoor je lekker in je Rammenvel zit. 

Carrière Ook al komen er uitdagingen op je pad, je laat je niet zo snel uit het veld slaan. Je denkt deze week niet in problemen, maar in uitdagingen. Hierdoor weet je positieve resultaten te boeken. 

Geld Je vindt het geen probleem om je geld aan iets tofs uit te geven. Dat kan, zolang je genoeg te besteden hebt. Anders is het beter om jezelf af en toe in te houden. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een rusteloze week, Stier. 

Relaties Je kunt thuis behoorlijk rusteloos zijn en je lief wordt hier soms stapelgek van. Vooral omdat je normaal gesproken de rust zelve bent. Je hebt behoefte aan beweging en afleiding en die vind je vooral buitenshuis.  

Gezondheid Het is belangrijk dat je gezonde afleiding zoekt. Door te sporten, bewegen of te wandelen. Niet door te snacken of alcohol te drinken, hoe verleidelijk dat misschien ook kan zijn. 

Carrière De week op school of op je werk is allesbehalve voorspelbaar. Daar zorgt grillige planeet Uranus nog steeds voor. Dit voedt je onrust, dus het is belangrijk dat je deze week op positieve wijze stoom afblaast. 

Geld Je bent erg voorzichtig met je uitgaven en dat is verstandig. Er kunnen onverwachte kosten zijn en op deze manier ben je daartegen gewapend. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je hebt veel power deze week, Tweelingen! 

Relaties Met planeten Mars en Jupiter aan je zijde, neem je gemakkelijk het initiatief en ben je zeer ondernemend. Handig tussen de lakens en wanneer je iets met vriendinnen of collega’s wilt afspreken. Je maakt er zelf deze week een feestje van. 

Gezondheid Let op dat je jezelf niet voorbij rent, want dat is de valkuil van deze planeetinvloeden. Ook toffe activiteiten kosten tijd en energie, dus luister naar de signalen van je lichaam. Neem op tijd je rust. 

Carrière Dit kan een zeer interessante week worden op dit vlak. Zeker wanneer je zelf initiatieven neemt. Dan kan er wel eens iets zeer tofs ontstaan. Denk aan een nieuwe opdracht, job of kans.  

Geld Overdrijf niet, vooral wanneer je gaat shoppen of uiteten. Weet wat je te besteden hebt en ga niet over je limiet heen. Dan ben je safe. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Geef je gezondheid extra aandacht, Kreeft. 

Relaties Je kunt een beetje somber gestemd zijn deze week en dat is niet fijn voor je relatie. Je lief kan het wel eens flink beu zijn. Je hebt deze week tijd voor jezelf nodig, daar ligt de oplossing. 

Gezondheid Je gezondheid heeft aandacht nodig, Kreeft. Je kunt somber gestemd zijn, moe of ongemotiveerd. Een verkoudheid of griepje is eveneens mogelijk. Zorg goed voor jezelf door je grenzen te bewaken, dat blijft belangrijk voor jou. 

Carrière Je hebt niet zoveel zin in je job of studie deze week. Dat heeft met je lage energielevel en gebrek aan motivatie te maken. Ben vooral niet te streng voor jezelf, doe wat je kunt.  

Geld Geldzorgen dragen helaas bij aan je sombere stemming. Je vindt het soms lastig om hiermee te dealen. Deel je zorgen met iemand die je vertrouwt. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je hebt behoefte aan avontuur, Leeuw.

Relaties Ben je single, dan wil je daar zo snel mogelijk een eind aan maken. Je hebt behoefte aan seks en intimiteit en met planeet Jupiter aan je zijde, ga je er compleet voor. De kans op succes is zeker aanwezig. 

Gezondheid Beweging is deze week belangrijk voor je, onder invloed van planeet Jupiter. Zorg dus dat je regelmatig stoom afblaast. Dat kan met sporten of met seks, take your pick. 

Carrière Er staat je een toffe werkweek te wachten. Je hebt fun met je collega’s of klanten, humor ontbreekt absoluut niet. Daarnaast weet je ook nog eens geweldige resultaten te behalen. 

Geld Je hebt zin om iets avontuurlijks te doen of te kopen. Puur om de dagelijkse sleur te doorbreken. Check van tevoren je budget, dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een uitstekende week voor gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Planeten Mercurius en Venus maken er een sociale week van. Deze planeetinvloeden zorgen voor mooie, diepgaande gesprekken en verrassende ontmoetingen. Of je nu single bent of niet. 

Gezondheid Je luchtwegen kunnen iets kwetsbaarder zijn met planeet Mercurius in je teken. Kleed je dus warm bij guur en nat weer. Planeet Venus kan wat onrust in je spijsvertering brengen, let dus op met wat je eet. 

Carrière Vooral met collega’s, klanten of patiënten heb je het supergezellig deze week. Je job of studie komt daardoor helaas op de tweede plek. Zolang je geen fouten maakt, hoeft dit niet zo’n probleem te zijn. 

Geld Je geeft graag en gemakkelijk geld uit met deze twee planeetinvloeden. Het kan zijn dat je daar te ver in gaat. Voorkom dit door te weten wat je werkelijk te besteden hebt. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Weinig zelfvertrouwen. 

Relaties Als single kun je zeer onzeker zijn over jezelf, Weegschaal. Planeet Jupiter ligt dwars, waardoor je weinig zelfvertrouwen hebt. Dit werkt door in je relatie en tijdens een date. Probeer in te zien dat je negatieve gedachten over jezelf niets met de werkelijkheid te maken hebben. 

Gezondheid Je negatieve gedachten zorgen voor een somber gevoel. Probeer je daar bewust van te worden. Doe een reality check en geloof niet alles wat je denkt. Positieve affirmaties kunnen deze week helpen. 

Carrière Ook op school of op je werk heb je deze week snel het gevoel dat je het niet kan. Dat zit puur tussen je oren. Kijk maar eens wat je allemaal doet en bereikt hebt. 

Geld Helaas is je budget deze week ontoereikend om flink te shoppen. Je doet dit heel graag, vooral om je beter te voelen. Probeer jezelf op een andere wijze een goed gevoel te geven. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een rustige week voor de boeg, Schorpioen.  

Relaties Alleen de maan wandelt een paar dagen door je teken, verder niets. Hierdoor ben je graag thuis, in gezelschap van je lief of gezin. Je bent liever thuis deze week, dan dat je afspreekt of op stap gaat en dat is prima. 

Gezondheid Het is belangrijk dat je deze week genoeg rust krijgt. Niet alleen fysiek. Het is een goede tijd voor zelfreflectie en je blik naar binnen richten. Je emoties hebben namelijk aandacht nodig. 

Carrière Je hebt je job of studie zodanig op de rit, dat je er deze week niet veel aandacht aan hoeft te besteden. Dat is fijn. Op deze manier kun je meer met jezelf en je persoonlijke behoeftes bezig zijn. 

Geld Je voelt niet zo de behoefte om geld uit te geven. Wel is het een prima week om de balans op te maken en helder inzicht in je administratie te krijgen. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Behoefte aan sport en beweging, Boogschutter.  

Relaties Je onderneemt graag iets met je lief deze week. Thuiszitten vind je veel te saai met je eigen planeet Jupiter aan je zijde. Ben je single, dan heb je zin om een onenightstand te scoren.  

Gezondheid Je zit deze week super in je Boogschuttervel onder invloed van planeet Jupiter. Wel moet je je energie kwijt. Dit kun je prima doen door te sporten, te wandelen of te fietsen. Dat doet je goed. 

Carrière Op je werk of op school ga je als een speer. Je hebt er zin in en wilt er alles uithalen wat erin zit. De kans is zeer groot dat je dit lukt!

Geld Ook op dit vlak ziet het er goed uit. Zolang je niet te gek doet, blijft er deze week wel geld over om iets tofs mee te doen.  

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Neem niet te veel hooi op je vork, Steenbok. 

Relaties Je neemt soms iets te veel werk over van andere mensen, omdat je je zo snel verantwoordelijk voelt. Werk van een collega, huishoudelijke taken van je lief en ga zo maar door. Word je daar eens bewust van en doe het eens niet. 

Gezondheid Je mag iets meer rust krijgen deze week. Dat begint met niet te veel hooi op je vork nemen. Grenzen aangeven en niet alles overnemen, is daarbij essentieel. Probeer het eens en ervaar hoeveel rust je dat geeft. 

Carrière Niet alles is jouw verantwoordelijkheid. Laat bij collega’s liggen wat niet jouw taak is, dan wordt het in no time een stuk relaxter voor je. Delegeer vaker iets. 

Geld Op financieel vlak zit het wel goed. Daar ga je verstandig mee om, ook deze week. Toch mag je jezelf best een keer verwennen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Op zoek naar uitdagingen. 

Relaties Bevindt je relatie of seksleven zich in een sleur, dan voel je deze week een enorme behoefte om dat te doorbreken. Toon zelf het initiatief, anders is de kans groot dat er weinig gebeurt. Je inzet wordt gelukkig wel beloond met planeet Jupiter aan je zijde. 

Gezondheid Fysiek en mentaal zit je goed in je vel deze week, Waterman. Wel heb je behoefte aan uitdagingen om de boel spannender te maken. Dit kun je ook doen door de lat hoger te leggen voor jezelf tijdens het sporten. 

Carrière Je kunt je job of studie behoorlijk saai vinden deze week. Je kunt dat gewoon accepteren of er zelf iets aan doen. It’s up to you.  

Geld Financieel ziet het er prima uit deze week. Je kunt iets tofs doen of kopen wanneer je dat wilt. Waarschijnlijk heb je het budget ervoor. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een relaxte week, Vissen.

Relaties Dit is een uitstekende week om te relaxen met je lief of een goede vriend(in). Lekker chillen samen. Ook alleen zijn vind je af en toe heerlijk en dat is prima. 

Gezondheid Zolang je genoeg tijd voor jezelf hebt, zit je lekker in je Vissenvel deze week. Zorg daar dus ook voor. Dan geniet je ook meer van de tijd met anderen. 

Carrière Er staat je een rustige studie- of werkweek te wachten. Je krijgt de tijd om alles in je eigen tempo te doen en dat vind je heerlijk. Daar haal je de nodige voldoening uit. 

Geld Op financieel vlak laten de planeten je deze week met rust. Er komt niets extra’s bij en er gaat niets onverwacht af. Je weet waar je aan toe bent.