"Niets gaat vanzelf en dat kan soms de nodige frustraties opleveren": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 16/11/2020

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Fasten your seatbelts, Ram. Dit wordt een pittige week met de nodige hobbels en bobbels op de weg. Je moet overal je best voor doen en hard werken. Lukt je dat, dan weet je wel fantastische resultaten te boeken met hier en daar een succes. Dus geef niet te snel op en zet door, daar word je voor beloond.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je zit deze week in een positieve flow, Stier. Niet alleen wat job of studie betreft zit het mee, thuis is het eveneens aangenaam vertoeven. Je hebt het super gezellig met je lief en daardoor ben je graag thuis. Wat gezondheid betreft voel je je top, je hebt het gevoel dat je alles aankunt en dat is ook zo!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Vooral je relatie bloeit deze week op, Tweelingen. Zeker wanneer je extra tijd voor elkaar vrijmaakt. Dan is er eindelijk weer ruimte voor een goed gesprek en de nodige intimiteit. Het is absoluut aan te raden om dit te doen. Financieel zit je er deze week warmpjes bij en dat geeft een fijn en zeker gevoel.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Niets gaat deze week vanzelf en dat kan soms de nodige frustraties opleveren, Kreeft. Het maakt namelijk niet uit hoezeer jij je best doet, er lijkt alleen maar weerstand en tegenwerking te zijn. Doe jezelf een plezier en doe minder hard je best. Daar boek je hetzelfde resultaat mee, maar het kost je veel minder energie.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Op liefdesvlak ziet het er goed voor je uit, Leeuw. Ben je single, dan kun je gerust een gokje wagen op de (online) dating markt. De kans op een spannende ontmoeting is groot. Heb je een relatie, dan krijgt je seksleven een boost en daar kun je intens van genieten. Maak hier dus zeker extra tijd voor vrij.

Maagd 24-8 t/m 22-9

De week verloopt vlotjes voor je, Maagd. Wat je van plan bent te doen, lukt je en met goede resultaten. Gesprekken verlopen goed en positief en ook je gezondheid is prima. Het is een goede week om wat meer te bewegen en iets beter op je voeding te letten om er nog meer uit te halen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je hebt veel steun aan je lief deze week, Weegschaal. Zeker wanneer er van alles aan de hand is op je werk of wanneer er problemen zijn binnen de familie. Met je lief kun je er goed over praten en alles objectief bekijken. Probeer samen een oplossing te bedenken voor je issues, dat geeft rust.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

De week zal grotendeels naar wens verlopen, Schorpioen. Wat je ook op het programma hebt staan, je hebt de wind in de rug, de planeten staan aan je zijde. Wil je met iets starten of opnieuw beginnen, dan is dit een zeer geschikte week daarvoor. Zet dat dan gerust in actie. De kans op positieve resultaten is namelijk groot.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Jij en je lief hebben het gezellig samen deze week. Zeker wanneer jullie samen iets ondernemen. Wandelen, fietsen of een serie kijken. Heb je geen lief, breng dan tijd door met je zus, broer of goede vriend(in). Dat heeft hetzelfde aangename effect op je gemoedstoestand. Breng deze week tijd door met mensen waar je happy van wordt.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Het kan heel erg druk worden deze week, gelukkig niet op een slechte manier. Je wordt lekker bezig gehouden en daar heb je geen moeite mee. Integendeel, het merendeel vind je super tof om te doen. Je lief kan wel balen dat je zoveel met je job of studie bezig bent. Een goed gesprek kan deze irritaties verhelpen.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Financieel hoef jij je deze week geen zorgen te maken, Waterman. Planeet Venus zorgt ervoor, dat je niets tekort komt. Maak je er sowieso niet teveel zorgen over, zet liever iets opzij wanneer je bang bent dat je te weinig te besteden hebt. Dan is het altijd safe. Je brengt deze week graag tijd met je lief door.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Dit wordt een voorspelbare week, Vissen. Niet opwindend misschien, maar het geeft wel de nodige rust! Je hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen of onverwachte veranderingen. Je kunt lekker je ding doen en je eigen routine volgen. Het is een goede week om extra tijd aan je hobby's te besteden, dat doet je super goed.