Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Nooit meer diëten? Dat doe je zo!

doorNathalie Topsop 22/12/2017

Tenzij je het afgelopen jaar op Mars is Venus vertoefde, is Sandra Bekkari al lang geen onbekende meer. Met haar heerlijke en eenvoudige recepten maak je niet alleen je lijn, maar ook je hele gezin blij. Intussen staat het vierde boek uit haar 'Nooit meer diëten'-reeks op stapel. En een tweedaags event, dat toepasselijk de 'Nooit meer diëten'-dagen gedoopt werd. Daar vind je alle tools om te ontdekken hoe een gezonde levensstijl en het plezier van lekker eten hand in hand gaan. Wie nieuwsgierig is, leest beter verder, want wij mogen 25 duotickets weggeven!

Eten kan je gelukkig maken. Niet alleen op het moment dat je er aan tafel van geniet, maar ook daarna: wanneer de bouwstoffen in je voeding hun werk doen. En ook omgekeerd is bewezen dat wie optimistischer in het leven staat gezondere levenskeuzes maakt. In het vierde deel van de Nooit meer diëten-reeks legt voedingsdeskundige Sandra Bekkari uit hoe en gezonde levensstijl je tot een opgewekter, blijer en positiever persoon maakt.

En dat komt ze graag toelichten tijdens de 'Nooit meer diëten'-tweedaagse die op 6 en 7 januari in het Kursaal van Oostende plaatsvinden. Nog op het programma staan tal van boeiende lezingen van Herman Konings, ViGeZ, kookdemo's, een foodmarkt en speeddating met Sana-coaches. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het evenement of via ons. Wij mogen namelijk 25 duotickets weggeven. Deelnemen doe je hieronder. Veel succes!

P.S.: Het boek zelf verschijnt op 5 januari bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en kost € 24,99.