Ons aprilnummer ligt nu in de winkel. Koop het samen met de Beautiful Box voor maar € 8,50 extra

doorValérie Wautersop 17/03/2020

Het nieuwe aprilnummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Billen is kunnen

'Schat, lijkt mijn gat niet te dik in deze rok?’ Hoogstwaarschijnlijk niet, want na jaren van dun, dunner, dunst kunnen je billen tegenwoordig niet rond genoeg zijn. Psychologe Gudrun Hespel en personal trainer Carlos Lens helpen je aan de beste derrière van je leven.

Gezinfluencers

Met het hele gezin op sociale media: rozengeur en maneschijn of soms knap lastig? Drie gezinfluencers over hun leven online én de impact ervan op hun gezin. @nanoukofficial, @lievevandenweghe en @liesellove vertellen hun verhaal en trendwatcher Herman Konings kadert.

Het mysterie van ons metabolisme
Waarom blijft die taart wel op onze heupen plakken en niet op de hare? Als het over eten en gewicht gaat wentelen we onszelf vaak in een calimerorol en vervloeken we ons ‘trage metabolisme’. Voedingsdeskundige Christophe Matthys en diëtiste Sanne Mouha zetten alle feiten op een rij.

Goed Gevoel Habits: verbeter je humeur

Bewolkt met een kans op neerslachtigheid en een fikse irritatiebui. Hangt jouw dagelijkse weerbericht ook af van het been waarmee je uit bed stapt? Goed nieuws, het ligt niet echt aan jou, maar aan je brein. Gelukkig kan je je hersenen leren om wat rooskleuriger te denken. Turn that frown upside down!

De gezonde gewoontes van … Danira Boukhriss Terkessidis

Nog tot en met donderdag 30 april is Danira Boukhriss Terkessidis op Eén te zien in haar eigen praatprogramma Vandaag. Dat zo’n talkshow maken en presenteren vergelijkbaar is met topsport, blijkt uit dit gesprek.

Mariekondo je beautykast

Heb je écht zes rode lipsticks en zes onscherpe oogpotloden nodig? Stel jezelf die vraag en duik Marie Kondo-gewijs je beautykast in. Doe jij ook mee?

Blijven of breken?

Elke ‘happily ever after’ kent zijn ups-en-downs. Maar als het twijfelmonstertje zich in ons hoofd nestelt, begint het vanbinnen te knagen. Blijven we samen of splitsen onze wegen zich? Goed nieuws: twijfel biedt je de kans om de dingen aan te pakken. Hak de knoop dus niet te snel door.

Voor maar €8,50 extra koop je deze maand onze Beautiful Box bij het aprilnummer, met daarin de 7 beautytoppers van de redactie. Verwacht je aan een box vol moois, met een winkelwaarde van maar liefst €80.