Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Ons augustusnummer ligt nu in de winkel. Koop het nu samen met de Camille Ultra Lifting Anti Age Cream voor maar € 3,99 extra

doorRedactieop 20/07/2022

Het augustusnummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel, een zomerse editie vol wakkere inzichten, pakkende verhalen en positieve inspiratie. We geven alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten.

De gezonde gewoontes van Birgit Van Mol
Als logopediste wilde Birgit Van Mol een verschil maken in het leven van mensen. Dat ze in de media belandde, was eerder een toevallige speling van het lot. Maar ook daar maakt ze het verschil. En dat doet ze nog steeds, ook al sloeg ze recent een nieuwe weg in. In ons augustusnummer voeren we met haar een gesprek over dankbaarheid, boksen en opnieuw beginnen.

Leren van de besten: ontdek samen met ons de verborgen kustparels van Arnout Hauben
Als de golven konden fluisteren zouden we wellicht op een andere manier naar de zee kijken. Waar je vandaag mijmerend geniet van de zonsondergang, werd ooit handel gedreven en oorlog gevoerd. Naar de Noordzeekust trekken met Arnout Hauben, dat is altijd een beetje tijdreizen.

Manifesteer het leven dat je wil: zeg 'ja' tegen het leven!
Ligt geluk écht voor het grijpen? Kan je een optimist worden als je een geboren zwartkijker bent? En waarom is genieten van het leven soms zo moeilijk? Op zoek naar de handleiding voor een gelukkig leven.

Mangeheimen: wat mannen écht willen in bed
Over vrouwelijke seksualiteit is al heel wat gezegd en geschreven. Van soloseks, bekkenbodemtraining tot de vrouwelijke anatomie: alles passeerde de revue. Maar hoe zit het met onze mannen? Begrijpen we hun behoeftes genoeg? En hoe kunnen we hen, als partner, beter ondersteunen?

Spreekuur migraine
Elke maand houdt Goed Gevoel spreekuur over gezondheidsissues waarmee veel mensen kampen. Als lezer(es) heb jij de kans om vanaf de eerste rij je problemen voor te leggen aan een expert ter zake. Deze keer beantwoordt dr. Adinda De Pauw al jullie vragen over migraine.

Nieuwe rubriek: stemrecht
My body, my choice. Het klinkt zo klaar als een klontje, maar nog altijd worden vrouwen te vaak en te snel afgerekend op de keuzes die ze maken. Daarom geven wij iedere maand een stem aan twee lezeressen die een tegenovergestelde richting uitgaan, zonder elkaar de rug toe te keren.

Powerfood van Sandra Bekkari
Je bent niet alleen wat je eet, je voelt je ook zo. Kan jij wel wat oppeppende vibes gebruiken? Sandra Bekkari schotelt je in ons augustusnummer frisse en fruitige energieboosters voor.

Schrap je schuldgevoel
Waarom roept die zak chips steevast je naam nadat je een hele week flink je best deed om gezond te eten? Om je te verleiden tot een ‘cheat day’, een dag waarop je mag eten wat je maar wil, zonder je schuldig te voelen. Maar is zo’n vaste afspraak om te zondigen wel een goed idee?