Ons decembernummer ligt nu in de winkel. Koop het samen met de slaapbox van RainPharma voor maar € 14,90 extra

doorValérie Wautersop 18/11/2020

Het nieuwe decembernummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Magische feesten in je kleine bubbel

2020 gaat sowieso de geschiedenisboeken in en de laatste dagen van dit rare jaar worden een memorabel sluitstuk. Dit keer geen overvolle feestzalen, geen meterslange feestdis. Maar misschien wordt het wel net extra gezellig en puur. We geven je een karrenvracht aan tips en inspiratie.

Als je schildklier tegenstribbelt

Dat je zwaarlijvig wordt van een trage schildklier: niet waar. Dat jodiumpillen bij een kernramp je schildklier beschermen: wel waar. Bij één op de acht mensen hapert er vroeg of laat iets aan dit orgaan. Belangrijk dus om er meer over te weten.

Iedereen woke: goede gesprekken met kritische tieners: iedereen woke

Black Lives Matter, de klimaatcrisis, #MeToo ... Jongeren zijn ‘woke’ en laten ons dat maar al te graag weten. Arrogant of enkel irritant? Is woke de nieuwe generatiekloof? En vooral: hoe houden we het gezellig, zeker straks aan de feesttafel?

Droom je mooiste dromen: je nachtelijke avonturen ontcijferd

Vliegen, een stomende vrijpartij met je ex, een overleden geliefde ontmoeten... In onze dromen kan alles. Maar wist je dat dromen ook belangrijk zijn voor onze gezondheid én ons heel wat kunnen leren? Je slaap vertelt je veel meer dan je denkt.

Altijd samen en toch alleen

Nooit hebben koppels zoveel tijd samen besteed als in het afgelopen jaar. Toch blijkt uit onderzoek dat we eenzamer zijn dan ooit tevoren, ook in onze relaties. Hoe komt het dat we ons niet langer verbonden voelen met onze partners? En hoe keren we het tij?

Elke drag vreselijke jeuk: eczeem onder de loep

Droge, rode en verschrikkelijk jeukende vlekken. Dat is het typische beeld van eczeem. De redenen waarom je er last van krijgt, kunnen heel verschillend zijn. De basisbehandeling is wel universeel: hydrateren. Smeer 'm dus maar!

Slapen is zo ontzettend belangrijk. Een goede nachtrust vormt letterlijk het fundament van een gezond en gelukkig leven. Bij dit Goed Gevoel-nummer trakteren we je op de luxe Bonjour-Bonsoir Slaapbox van RainPharma. Meer weten over de inhoud? Je leest het allemaal hier.