Ons februarinummer ligt nu in de winkel! Haal het nu in huis samen met de Rituals-geurstokjes voor maar € 5,50 extra

doorRedactieop 19/01/2022

Het februarinummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel, een editie vol liefde, vlammende energie en positieve vibes. We geven alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten.

Kind in crisistijd: hoe gaat het met onze kinderen? 

Als het over de pandemie gaat, wordt er steeds vaker naar kinderen gewezen, en dat laat niemand onberoerd. Wat doet covid met onze kleinsten? Nina Mouton en Steven Laureys geven tips om hen te steunen.

Word een wild woman: 5 inzichten voor ongeremde seks

Een braaf meisje zijn hebben we al jong geleerd. Maar waarom leerden we nooit het wilde, stoute, sexy deel van onszelf te omarmen? Tijd om de ongetemde tijgerin in jezelf los te laten en je vrouwelijke energie te ontdekken. Tijd om goddelijk genot te ervaren in bed. Experten Alexandra Roxo en Leen Scholiers leggen je uit hoe. 

Spreekuur narcisme

Elke maand houdt Goed Gevoel spreekuur. Als lezer(es) heb jij de kans om je problemen voor te leggen aan een expert ter zake. Deze keer beantwoordt Nelly De Keye al jouw vragen over narcisme. 

Vrouwen & hartkwalen: ze worden vaak niet (h)erkend

Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één bij vrouwen. Ook in België overlijden dagelijks meer vrouwen dan mannen aan hart- en vaatziekten. Toch denken we bij een hartinfarctstandaard aan een oudere man die naar zijn borst grijpt. Net daardoor worden klachten bij vrouwen niet altijd (h)erkend 

Ongewild single: “Iemand die me in een eerste gesprek vraagt of ik spuitend klaarkom? Nee, dank u!'

Happy singles bestaan, maar toch verlangen veel vrijgezellen naar een hechte, stabiele relatie. Voor sommigen lukt het gewoon niet. Zij blijven ongewild celibatair. Wij spraken met Rika Ponnet over de vele schakeringen van het single bestaan. Christine is 15 jaar single en getuigt. 

Verborgen verleiders

Model Lauren Versnick shows some skin.