Ons juninummer ligt nu in de winkel. Koop het samen met je Caudalie-verzorgingskit voor maar €4,90 extra

doorValérie Wautersop 20/05/2020

Het nieuwe juninummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Zijn we voor altijd veranderd?

We mogen stilaan weer beginnen te dromen van ons leven na corona. Maar wat gebeurt er dan? Pikken we ons 'oude' leven weer snel op? Durven we dat eigenlijk nog wel? Futuroloog Herman Konings blikt vooruit.

Adieu coronakilo's

Een lockdown light, zo noemden de wetenschappers het. Maar de weegschaal vertelt soms een ander verhaal. De curve mag dan afslanken, wat als je eigen rondingen de omgekeerde beweging maken? Experts Gudrun Hespel, Sanne Mouha en Annelies Smolders helpen je met raad en daad.

Na drie weken straker dankzij yoga

Yoga voor strakkere billen en armen en een gladde buik? Jazeker. Yoga maakt je niet alleen sterker, maar je hebt ook minder stress en een grotere mentale veerkracht. Yogalerares en voedingscoach Claudia Van Avermaet gidst je nar een gestroomlijnd zen-zomerlijf.

Krachttraining vor fitte lokken

Niet alleen je lichaam heeft baat bij kracht- en conditietraining. Ook je haar kan je powermoves aanleren voor meer sterkte en flexibiliteit. Goed nieuws: je hoeft er verder niet voor in topvorm te zijn. Want maskertjes smeren kan iedereen. Ready? Set. Go!

Sexual healing: 10 tips voor meer voldoening tussen de lakens

Ken je dat? Teleurstelling na het liefdesspel. Het was niet wat je ervan verwacht had, je kon die nare gebeurtenis van eerder die dag niet loslaten en klaarkomen lukte al helemaal niet. Je lijf lijkt altijd zo moeilijk te doen. Maar wat als zo'n anticlimax verandert in een blijvend gemis? Sexuologe Mieke Mievis geeft uitleg.

Slim zonnen: alles wat je moet weten

Hallo zomer, hallo stralend zonnetje en blote benen. Maar ook: hallo schadelijke uv-stralen. Gewoon insmeren en je zit gebakken? Zo simpel is het niet, want er is weer heel wat nieuws over de zon.

De liefste papa van de wereld

Zondag 14 juni vieren we de vaders weer, met knutselwerkjes en zelfgemaakte dassen. Ze zouden het graag anders zien, maar vaak spelen heel wat papa's de tweede viool bij de opvoeding. Terwijl vaders ook kunnen 'moederen'. Toch?

Heb jij ook nood aan wat verwenning in deze vreemde periode? Wij ook! Daarom hebben wij samen met Caudalie deze bestsellerskit samengesteld om jouw huid in de watten te leggen. Het Vinoperfect Serum bevat een krachtige antivlekkenverzorging die je huid oplicht en egaler maakt. Het Glycolic Peelingmasker laat je doffe teint opnieuw stralen voor een perfecte huid. Zo kom jij stralend uit deze quarantaine. Nu voor € 4,90 extra bij Goed Gevoel! Alle details vind je via deze link.