Ons meinummer ligt nu in de winkel. Haal het nu in huis samen met het make-uptasje met 4 beautyproducten voor maar € 9,50 extra

doorRedactieop 20/04/2022

Het meinummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel, een zwoele editie vol opmerkelijke cijfers, stiekeme verlangens en inspirerende verhalen. We geven alvast een voorsmaakje van wat je mag verwachten.

Onze grote seksenquête
Wat spoken we allemaal uit tussen de lakens? En is ons seksleven veranderd?  We vroegen 1000 Vlamingen de kleren van het lijf. Mét commentaar en advies van seksuologen.

De Gezonde Gewoontes van Frances Lefebure

In tegenstelling tot haar personage in F*ck you very very much vond actrice en presentatrice Frances Lefebure in haar eigen leven wel innerlijke rust. Een gesprek over wat haar afremt en vooruitstuwt. ‘Ik omarm nu ook mijn donkere kantje’

EMDR-therapie: trauma’s genezen met snelle oogbewegingen
Het lijkt wel hocus pocus: snelle oogbewegingen van links naar rechts die helpen om een trauma te verwerken. Maar psychoanalyticus Freek Dhooghe ziet de effecten van oogbewegingstherapie elke dag. 'Plots raken dingen opgelost waar patiënten soms al jaren mee worstelen.'

Surfen maakt gelukkig
Journaliste Gelein kreeg in juli 2021 te kampen met een burn-out, maar besloot haar geplande surfvakantie toch te laten doorgaan. En dat was fantastisch. Sindsdien neemt surfen een belangrijke plaats in haar leven in. Maar waarom word je zo gelukkig van surfen? En geldt dat voor iedereen?

Aan de slag met je metabolisme
Op gewicht blijven of een paar kilo's verliezen zonder daarvoor calorieën te tellen of je voeding te beperken tot sapjes? Dat kan, en wel met behulp van je eigen 'zwembandjes' of coronakilo's. In plaats van het mee te zeulen als ballast, kan je vet namelijk ook inzetten als brandstof. Laat je metabolisme voor jou werken.

Ja, jij bent een goeie mama!
Hoe voed ik mijn kroost op tot vrolijke, zelfredzame en stabiel-in-het-leven-staande individuen? Enter moeders in de rol van hun leven. Een heerlijke rol, maar ook eentje met torenhoge verwachtingen. Experten Moïra Mikolajczak en Klaar Hammenecker pleiten voor het goed-genoeg-moederschap.

On the side

Lentefeest of zomerse barbecue op de planning? Stop maar met zoeken naar die smakelijke sidedishes. Met de salades die je deze maand in Goed Gevoel vindt kom je origineel uit de hoek.

Witter dan wit

Een stralende lach is altijd in de mode, en het lijkt wel alsof die steeds witter mag. Oral beauty - waar alles wat met mondhygiëne te maken heeft centraal staat - is in opmars, en dus steekt de hele cosmetica-industrie een tandje bij.