Ons meinummer ligt nu in de winkel. Koop het nu samen met een ecofriendly sporthanddoek voor maar € 4,50 extra

doorValérie Wautersop 14/04/2020

Het nieuwe meinummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Mentaal sterk in tijden van corona

'Blijf in uw kot'. Het zijn de -intussen legendarische- woorden van minster van Volksgezondheid Maggie De Block. Sindsdien is niets meer hetzelfde. Angst, onzekerheid en af en toe paniek kruipen meedogenloos onder onze huid. Piekerprofessor Bart Verkuil biedt handgrepen in deze onzekere tijden.

Vlekjes en plekjes

Zeg nooit moedervlek tegen melasma. En noem sproetjes geen zonnevlekken. Het ene vlekje is het andere niet, maar het herkennen en verzorgen ervan verloopt lang niet altijd even... vlekkeloos.

Uit elkaar: een handleiding in het ex-zijn

Het is logisch en zelfs biologisch bepaald dat een relatiebreuk adembenemend veel pijn doet. Maar al lijkt de scheiding nog zo oneerlijk, wees geen slechte verliezer. Omring je met vrienden en tref de praktische regelingen op een zakelijke manier, adviseert seksuoloog Wim Slabbinck. En bovenal: gun jezelf tijd.

Duurzamer leven, zo doe je dat

Het coronavirus doet iedereen stilstaan bij hoe we omgaan met de planeet. En we willen allemaal wel duurzamer leven, maar kan dat ook zonder aan comfort in te boeten? Jazeker! Dankzij deze praktische gids.

Madammen van de ramadan

Wereldwijd beginnen eind april miljoenen moslims aan de ramadan of vastenmaand. Onder hen ook Houda, Somis en Sakina. Waarom vaten zo belangrijk is, en waarom je echt geen sorry hoeft te zeggen als je iets eet in hun bijzijn, lees je hier.

Niet tikken maar afkicken

Wat hebben een smartphone en een puppy gemeen? Zonder regels nemen ze allebei de leiding over. Meer dan 70 procent van de Vamingen heeft dan ook een haat-liefdeverhouding met zijn smartphone. Zo hou je hem in toom.

Op reis zonder je kot te verlaten

Door corona lijken verre vakanties er niet meteen in te zitten. Met de volgende tips ga je op vakantie vanuit je zetel.

Wil jij samen met Goed Gevoel ook jouw steentje bijdragen om onze planeet groener te maken? Dat kan! Alle beetjes helpen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Haal samen met de nieuwe Goed Gevoel jouw low-impact sporthanddoek (50 x 100 cm) in huis die deels bestaat uit gerecycleerd denim. Jouw oude jeansbroeken werden dus verwerkt om een tweede leven te krijgen. Lees er hier meer over!