Ons novembernummer ligt nu in de winkel. Koop het nu met de Rituals Geursticks voor maar € 4,5 extra!

doorValérie Wautersop 20/10/2020

Het nieuwe novembernummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. 

Winterkwalen in coronatijden
Van dat coronavirus zijn we nog niet meteen af. En met de winter in zicht duiken ook de 'vertrouwde' luchtweginfecties weer op. Voor je het ergste vreest: niet elke hoest, rilling of snotneus in COVID-19.

Leef lichter, pieker minder
De voornaamste eigenschap van geluk is innerlijke vrede, zegt de dalai lama. Maar wat als de radertjes in je hoofd overuren maken? Als angst en onzekerheid je dwarsbomen? Een pleidooi voor een lichter leven.

Jonge lijven, oude kwalen
Diabetes, artrose, vette lever, hoge bloeddruk. Obese kleuters. Steeds vaker zien artsen kinderen met klachten die normaal ouderen treffen. Een schrijnende evolutie, die we alleen kunnen bekampen door nog meer te hameren op goede voeding, slaap en beweging.

De spiegel van je gezondheid: waarom we vallen voor symmetrie
Lijkt de linkerkant van je gezicht sterk op de rechterkant? Dan ben je een bofkont, want mensen met een symmetrisch gezicht zijn niet alleen knap en gegeerd, maar ook gezonder.

Op zoek naar de ware liefde... maar bestaat die wel?
Bestaat de ware jacob (of eva)? En is Liefde -met hoofdletter L- ook een garantie op een stomend seksleven? Vier experts ontrafelen de geheimen van de liefde: "Verliefdheid is een compulsieve en gevaarlijke hyperfocus. Gelukkig gaat het voorbij."

Troost in donkere dagen
Hoe sta je een geliefde bij na een afscheid? Wat kan je doen om de pijn te verzachten? Wat zeg je wel, en wat vooral beter niet? Een handleiding in troost.

Kopzorgen: alles over (ab)normaal haarverlies
Honderdduizend. Zoveel haren hebben we gemiddeld op ons hoofd. Voldoende, zou je denken. Tot het uitvalt. Van kale plekken tot een dunne haardos: de dermatoloog legt het tot in de (haar)puntjes uit.

Een elegant, decoratief object dat in elke kamer van jouw interieur past? Ontdek volgende maand bij Goed Gevoel de heerlijk ruikende Rituals-geursticks ‘The Ritual of Jing’ (50 ml) voor maar € 4,50 extra. Het kalmerende aroma van heilige lotus en jujube verlichten je stress en bevorderen je rust. Verwen jezelf met dit topproduct, en dat voor een supervoordelige prijs. Ook leuk als cadeau!