Ons septembernummer ligt nu in de winkel. Koop het nu samen met 7 babor gelaatsampullen voor 4,50 extra!

doorValérie Wautersop 19/08/2020

Het nieuwe septembernummer van Goed Gevoel ligt vanaf vandaag in de winkel. We lichten alvast een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten. Oei, ik groei (niet)

Puberen tussen Barbie en K3, of op je vijftiende nog steeds tevergeefs speuren naar die eerste snorhaar: wie qua ontwikkeling voor- of achterloopt op leeftijdsgenoten voelt zich meestal een vreemde eend in de bijt. Maar is dat ook echt een reden tot paniek? Kinderendocrinoloog Inge Gies stelt gerust.

Ons ingenieuze immuunsysteem

Tot er een veilig vaccin is, zal corona ons leven blijven beheersen. Ons afweersysteem blijft het beste wapen tegen dit venijnige virus. Maar hoe pakt het lichaam zo'n indringer aan? Kunnen we zelf iets doen om ons immuunsysteem te versterken? De belangrijkste factoren op een rij.

Klaar in een jaar: pak je leven in handen

Het begin van het nieuwe schooljaar is altijd een mooi symbolisch moment om schoon schip te maken. En hoe! Goed Gevoel helpt je het komende jaar om elke maand een ander onderdeel van je leven onder handen te nemen en zo de beste versie van jezelf te worden. Psycholoog Ernst Koster warmt alvast je wilskracht op.

Zo praat je met tieners over veilig vrijen

4 september is Internationale Dag van de Seksuele Gezondheid. Maar hoe zit dat eigenlijk bij onze tieners? En wat doe je als tienerzoon of dochterlief thuiskomt met vervelende klachten down-under?

Verdergaan na het allerergste

Maandag, 7 januari 2019. Op de eerste dag na de kerstvakantie staat rond 5 uur een politieagente aan de deur. Het lichaam van Arthur (18) is gevonden aan de spoorweg. Zelfdoding, denken ze. Ouders Annelies en Christophe, broers Cobe en Felix en zus Lola vertellen hoe ze omgaan met het verlies.

Opvoeden is maatwerk

Opvoeden is een van de meest persoonlijke trajecten die er bestaan. Toch valt er volgens kinderpsychologe Klaar Hammenecker een lijn te trekken in hoe kinderen kunnen opgroeien tot krachtige volwassenen. In haar boek 'Wat elk kind nodig heeft' schetst ze een krachtig opvoedingsmodel.

Zorgen voor je ouders

Niet alle tachtigers zijn blij met wat hen nog rest in het leven. Een plekje in het woonzorgcentrum, met nu en dan een bezoekje van de familie... Sommigen halen flink uit. Hoe doe je dat, voor je ouders zorgen, zonder jezelf - en je liefde voor hen te verliezen?

Op zoek naar een doeltreffende gelaatsverzorging die je huid de nodige hydratie geeft? Ontdek dankzij Goed Gevoel7 luxueuze Hydra Plus- gelaatsampullen (2 ml) van BABOR, die je huid intensief hydrateren. Deze powerbommetjes zijn snelle mooimakers voor elk huidtype, met onmiddellijk zichtbaar en voelbaar effect. Byebye droogterimpeltjes en hallo frisse teint! Meer info vind je hier.