Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Op fysiek vlak is het goed om het wat rustiger aan te doen": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 20/02/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Topweek voor de liefde!

Relaties Je hebt planeten Venus en Jupiter aan je zijde, wat het een topweek maakt op het vlak van liefde en relaties. Ben je single, dan hangt er een spannende ontmoeting in de lucht. Heb je een vaste lover, dan wordt het heet tussen de lakens. Verder is het een fijne week voor alle vormen van sociaal contact, zakelijk en privé. 

Gezondheid Je voelt je krachtig, optimistisch en fit met deze planeten aan je zijde en planeet Saturnus doet er nog een positief schepje bovenop. Je hebt uithoudingsvermogen, waardoor je zelfs de meest pittige fysieke uitdaging aankunt.  

Carrière Vooral het contact met collega’s, klanten of patiënten maakt de week tof, Ram. Dat brengt je deze week plezier en voldoening en daardoor doe je je job uitstekend.  

Geld Ook hier ziet het er positief voor je uit, je verkwist niets waardoor je voldoende overhoudt om van te genieten. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je job of studie stelt je voor uitdagingen, Stier. 

Relaties Je kunt zeer serieus of teruggetrokken zijn deze week. Dat doet de gespannen invloed van planeet Saturnus. Hierdoor valt er in je relatie weinig fun te beleven. Maak je in je vrije tijd los van alles en neem de tijd voor je lief.  

Gezondheid Je hoeft niet overal op in te gaan of op je schouders te nemen, Stier. Dit maakt het zo pittig voor je. Onderzoek wat je werkelijke verantwoordelijkheden zijn en laat de rest los, dan ben je beter in staat te relaxen en te genieten.  

Carrière Er komt deze week veel op je bordje te liggen en de vraag is hoe jij hiermee omgaat. Er zijn collega’s bij die de kantjes ervan aflopen en dat hoef je niet te pikken. Zorg dat jouw takenpakket wordt uitgedund, dan is het echt te doen. 

Geld Maak je hier niet te veel zorgen over, je financiën heb je nu prima onder controle. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een voorspoedige week, Tweelingen. 

Relaties Je hebt alle pretplaneten aan je zijde, wat het een supertoffe week voor je maakt. Je seksleven ondergaat een boost en ben je single, dan is de kans groot dat je je tot iemand aangetrokken voelt. Met vriendinnen en collega’s heb je het eveneens supergezellig. 

Gezondheid Door alle positieve ontwikkelingen en planeet Mars aan je zijde, voel je je uitstekend. Je barst van de energie, je bent enthousiast en zeer gemotiveerd. Je bent in ieder geval niet snel moe en daardoor kun je veel doen.  

Carrière Ook op het vlak van job en studie heb je de wind in de rug, Tweelingen. Wat je ook wilt doen of voor ogen hebt, de kans op succes is groot en het wordt daarbij super interessant.  

Geld De positieve invloed van planeten Venus en Saturnus zorgen ervoor, dat je deze week niets tekort komt. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je relatie heeft aandacht nodig, Kreeft. 

Relaties De maan en planeet Venus dagen je deze week uit op sociaal vlak. De kans op irritaties en spanningen is helaas groot. Het is belangrijk dat je er niet voor wegloopt, daarmee stel je het alleen maar uit. Ga rustig het gesprek aan met je lief.  

Gezondheid Je kunt gespannen, rusteloos en humeurig zijn door de planeetinvloeden deze week. Het is daarom van belang dat je issues aankaart, dan kan de lucht geklaard worden. Zorg daarnaast voor essentiële me-time.  

Carrière De kans is groot dat je deze week niet zo gemotiveerd bent op school of op je werk. Dat heeft met je privé-issues te maken, want daar gaat je aandacht naartoe. Let op dat je geen onnodige fouten daardoor maakt.  

Geld Planeet Venus is ook van invloed op je financiën. Helaas lijkt het erop, dat er onverwachte kosten jouw kant uitkomen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Met je hoofd in de wolken!

Relaties De kans is deze week groot dat je verliefd bent of wordt, Leeuw. Planeet Venus zorgt voor kriebels in je buik en dat is goed nieuws voor je liefdesleven. Ook voor contacten met andere mensen is dit positief! Dat wordt eveneens genieten.  

Gezondheid Je leeft deze week van de liefde! Door alle verliefdheidsgevoelens, voel je je top en heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt. Zorg wel dat je voldoende slaap krijgt.

Carrière Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor je niet zo goed je draai vindt op school of op je werk. Daar gaat deze week ook je interesse niet naar uit. Probeer er het beste van te maken. 

Geld Geef niet klakkeloos geld uit, probeer er iets verstandiger mee om te gaan voor je eigen bestwil. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een uitdagende week. 

Relaties Je staat alleen onder invloed van planeet Saturnus deze week, alleen is dat wel een pittige. Hierdoor kun je somber zijn en snel moe, niet iets wat je lief waardeert. Deel je zorgen en datgene wat je dwarszit, dan is er meer begrip.  

Gezondheid Je voelt je helaas niet zo happy deze week, Maagd. Je ziet overal beren op de weg en je kunt het lastig vinden op gang te komen. Zorg deze week goed voor jezelf, door de lat niet te hoog te leggen en jezelf te geven wat je nodig hebt. 

Carrière Je motivatie is ver te zoeken en het kan je grote moeite kosten de dag door te komen. Maak er niet een al te groot punt van, gelukkig is dit tijdelijk en je inzet van de afgelopen tijd is ook niet voor niets geweest.  

Geld Geef deze week geld uit aan iets tofs voor jezelf, dat heb je nu even nodig. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Pittige discussies en gesprekken. 

Relaties Helaas liggen de maan en planeet Venus dwars, waardoor er regelmatig issues kunnen rijzen tussen jou en anderen. Niet alleen met je lief, het kan ook met een collega, zus of vriendin zijn en dat is pittig.  

Gezondheid Je zit veel te veel in je hoofd deze week en dat kan slaapproblemen veroorzaken of een slecht humeur. Daarbij los je met piekeren niets op. Ga het gesprek aan op een rustige manier en probeer het op te lossen, dat werkt het beste.  

Carrière Je hebt wel planeet Saturnus aan je zijde, waardoor je job of studie je prima afgaat deze week. Eigenlijk is het wel een mooie afleiding! Op dit vlak zet je positieve stappen deze week. 

Geld Je gaat deze week verstandig met je geld om en dat is nodig. Je mag trots zijn op jezelf.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Let op dat je niet vastloopt, Schorpioen. 

Relaties Ook op jou heeft planeet Saturnus deze week een gespannen invloed, Schorpioen. Hierdoor trek je je vaak terug en ben je zo gesloten als een oester, vooral over je gevoelens. Dit werkt averechts in je relatie, dus probeer hier op te letten. 

Gezondheid Je gevoelens en emoties mogen deze week zeker de aandacht krijgen. Schrijf op wat je innerlijk bezighoudt of deel het met je lief of een goede vriend(in). Hierdoor verlicht je je zware gevoel, je hoeft het niet alleen te doen. 

Carrière In je job of studie kun je het gevoel hebben dat je vastloopt. De uitdaging kan weg zijn of er zijn stagnaties. Laat het even voor wat het is, het is een tijdelijke invloed.  

Geld Bewaak je budget. Vanuit je emotie kun je sneller een impulsaankoop doen, die je niet nodig hebt.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een prima week voor de boeg, Boogschutter. 

Relaties Planeten Venus, Saturnus en de maan zorgen voor een prima week. Je hebt toffe gesprekken met iedereen en heb je als single een date, dan verloopt deze positief. Een week dus om naar uit te kijken. 

Gezondheid Je bent deze week graag in de buurt van mensen, je lief of je gezin. Hier voel je je nu het beste bij. Planeet Saturnus zorgt ervoor, dat je je ook fysiek sterk en krachtig voelt.  

Carrière Je job of studie verloopt eveneens prima deze week. Er zijn misschien geen echte uitschieters, maar dat mag de pret niet drukken. Overall verloopt het naar wens en dat is prettig. 

Geld Gebruik je geld om van te genieten, dat doe je soms te weinig. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Meningsverschillen. 

Relaties Helaas loop je deze week tegen meningsverschillen aan, Steenbok. Niet alleen in je relatie, ook bij vrienden of op je werk. Heb iets meer begrip voor de mening van een ander, dan krijg je dat ook weer terug.

Gezondheid Je bent deze week het liefste alleen, vooral wanneer contacten moeizaam verlopen of stagneren. Het is fijn om daaraan toe te geven, maar je kunt niet voor alle confrontaties weglopen. Spreek het juist uit met elkaar.  

Carrière Op school of op je werk, doe je het liefste je eigen ding. Trek je je eigen plan. Hierdoor blijft de samenwerking moeizaam verlopen, probeer hier een gulden middenweg in te vinden.  

Geld Weet wat je te besteden hebt deze week. Zorg dat je inzicht krijgt en houdt in je budget.  

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Toffe gesprekken en contacten, Waterman. 

Relaties Zowel zakelijk als privé mag je rekenen op toffe gesprekken en ontmoetingen, Waterman. Daar zorgen planeten Mercurius en Venus wel voor. Durf te zijn wie je bent, dan verdiept het contact zelfs nog meer.  

Gezondheid Planeet Saturnus in je teken, maakt je deze week fysiek sterk. Daarnaast laad je vooral op door alle fijne mensen om je heen en dat is toch wel het lichtpuntje van deze week. 

Carrière Planeet Saturnus zorgt deze week voor een prettige flow op je werk of op school. Je ervaart geen druk en je doet wat je doen moet met plezier en daarbij boek je nog positieve resultaten ook. 

Geld Maak je geen zorgen over je financiën, ook dat ziet er deze week prima uit. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Tijd voor een time-out, Vissen. 

Relaties Spelen er issues in een relatie of vriendschap, neem dan even afstand van elkaar. Geef elkaar de ruimte, zodat je voor jezelf op een rijtje kan zetten wat er allemaal gaande is en wat je het beste kunt doen of zeggen.  

Gezondheid Ook op fysiek vlak is het goed om het wat rustiger aan te doen. Het kan je aan energie ontbreken en dat mag opgeladen worden. Zeg onnodige afspraken af en zorg in ieder geval voor voldoende rust en slaap.  

Carrière Op je werk is het goed om het wat rustiger aan te doen. Laat je niet pushen en trek niet allerlei taken naar je toe die niet van jou zijn. Doe in je eigen tempo je ding, dat is het beste. 

Geld Je hebt geld op je rekening, het is alleen de vraag hoe je dit het beste kunt besteden. Neem ook hier even de tijd voor om daarover na te denken.