Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Op het werk heb je de neiging over je grenzen heen te gaan": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 19/09/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Fikse discussies en misverstanden.

Relaties Planeet Mercurius ligt dwars, waardoor communicatie moeizaam verloopt deze week. Je bent snel geïrriteerd en dat zorgt voor spanningen en misverstanden in je relatie. Neem af en toe even afstand. 

Gezondheid Je lontje is kort en dat maakt je een tikkeltje hyperactief. Een goede uitlaatklep is een must. Denk hierbij aan sporten, wandelen of fietsen. 

Carrière Ook op school of op je werk kunnen er snel discussies of misverstanden ontstaan. Je wordt verkeerd begrepen of je zegt iets te direct. Probeer wat meer op de non-verbale signalen te letten. 

Geld Je budget staat helaas onder druk. Je kunt niet anders dan opletten. Probeer niet impulsief te handelen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Toffe gesprekken en ontmoetingen. 

Relaties Planeten Mercurius, Pluto en Uranus zorgen ervoor dat je toffe gesprekken en ontmoetingen hebt deze week. Of je nu op de werkvloer of op stap bent, onverwacht kun je verrassende gesprekken hebben die ook nog voor nieuwe inzichten zorgen. 

Gezondheid Je zit in een prima flow deze week, dus qua gezondheid zit het wel goed. Zorg wel dat je in balans blijft, door voldoende te rusten en veel water te drinken. 

Carrière Reken op interessante ontwikkelingen. Een nieuwe opdracht, een uitdagende taak of andere collega. Het kan alle kanten uit!

Geld Je hebt je financiën prima onder controle. Zijn er tegenvallers of onverwachte uitgaven, dan kun je dat gelukkig betalen. Je hebt goed gespaard. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je gaat snel over je grenzen heen, Tweelingen. 

Relaties Planeet Mars in je teken maakt je ondernemend in je relatie en vriendengroep. Je neemt snel het initiatief of je trekt werk naar je toe. Let op dat je niet te veel hooi op je vork neemt.

Gezondheid Je hebt met planeet Mars in je teken het gevoel dat je bergen werk kunt verzetten. Dat kan tot op zekere hoogte. Je voelt je grenzen niet zo goed aan in al je enthousiasme en dat kan nu een fikse valkuil zijn. 

Carrière Planeet Mercurius loopt nog steeds retrograde, waardoor plannen niet echt van de grond komen. Hoezeer je je best ook doet, het wil niet vlotten. Weet dat dit niet aan jouw inzet ligt. 

Geld Ga doordacht met je geld om. Denk vooruit, dan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Relatie issues. 

Relaties Zowel planeet Mercurius als Pluto ligt dwars, waardoor er pittige issues kunnen ontstaan in je relatie. Loop niet weg voor de confrontatie, dat is puur uitstel van executie. Ga een goed gesprek aan en luister vooral naar elkaar. 

Gezondheid Je bent behoorlijk nerveus en snel gestrest deze week. Dat heeft eveneens met deze planeetinvloeden te maken. Zorg dat je af en toe een momentje voor jezelf hebt om tot rust te komen. 

Carrière Het is onrustig en hectisch op je werk deze week. Dat maakt het er voor jou allemaal niet beter op. Je loopt af en toe echt op je tenen, daarom is tijd voor jezelf zo belangrijk. 

Geld Een onverwachte rekening kan je van de wijs brengen, zeker wanneer je het echt niet zag aankomen. Blijf rustig en onderzoek hoe je dit het beste kunt oplossen. Schakel eventueel hulp in. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een prettige week, Leeuw.

Relaties Je hebt toffe gesprekken met je lief en ook humor ontbreekt niet. Dat is voor jou ontzettend belangrijk. Planeet Mercurius maakt van jou deze week een echte flirt wanneer je single bent. 

Gezondheid Heb je het druk gehad, zorg dan dat je regelmatig stoom afblaast. Dat kan met sport, seks of een avondje stappen met vriendinnen. Dan blijf je goed in je vel zitten. 

Carrière Vooral met collega’s, klanten of patiënten heb je het deze week supergezellig. Dat maakt het een extra toffe week. Ook samenwerken gaat geweldig. 

Geld Het ziet er goed uit wat financiën betreft. Zolang je niet overdrijft of jezelf laat verleiden tot impulsaankopen, moet het goedkomen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een laag energielevel, Maagd. 

Relaties Je neemt thuis te veel taken op je en dat breekt je deze week op. Planeet Neptunus ligt dwars, waardoor je snel je limiet bereikt. Zorg voor een eerlijke taakverdeling in huis om jezelf te ontlasten. 

Gezondheid Het is echt belangrijk dat je deze week goed voor jezelf zorgt. Doe je dat niet, dan put je jezelf enorm uit en dan verlaag je je weerstand. Dat kun je beter voorkomen. 

Carrière Ook op je werk heb je de neiging over je grenzen heen te gaan. Je voelt je overal verantwoordelijk voor en trekt werk naar je toe. Blijf objectief en vraag jezelf af of je wel goed bezig bent. 

Geld Je maakt je zorgen over je budget. Je hebt nu planeet Venus in je teken, waardoor je niet snel iets tekortkomt. Sparen is echter altijd een goed idee. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een topweek voor single Weegschalen. 

Relaties Planeet Mercurius is je deze week gunstig gezind, Weegschaal. Dat maakt ontmoetingen en dates super easy. Het gaat vanzelf, van de openingszin tot een first date. 

Gezondheid Vooral mentaal ben je nu superfit. Een goede week om te studeren of ergens over na te denken. Let alleen op dat dit niet omslaat naar piekeren. 

Carrière Vooral werkzaamheden waar je je hoofd bij nodig hebt, gaan je nu super goed af. Denk aan studeren, presentaties geven of vergaderen. Ook werken achter de computer is nu top. 

Geld Zolang je niet overdrijft, zit het financieel wel goed. Blijf gewoon verstandig met je geld omgaan en spaar ook wat als dat kan. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een prima week voor meditatie en spiritualiteit. 

Relaties De invloed van planeet Neptunus zorgt ervoor dat je andere mensen goed aanvoelt. Fijn in je relatie of wanneer je met vriendinnen of familie bent. Durf te benoemen wat je opmerkt. 

Gezondheid Je bent deze week extra sensitief onder invloed van planeet Neptunus. Zorg daarom regelmatig voor me-time. Om te mediteren of je met spiritualiteit bezig te houden. 

Carrière Welk werk je ook doet of welke studie je ook volgt, je bent deze week meer een therapeut voor iedereen! Mensen lijken je steeds weer te vinden om over hun problemen te praten en dat vind je geen probleem. 

Geld Planeet Neptunus kan ervoor zorgen dat je geen duidelijk zicht hebt op je financiën. Let dus goed op. Moet je iets betalen, check dit dan goed. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Mensen maken je moe deze week, Boogschutter. 

Relaties Het is belangrijk dat je je deze week omringt met positieve mensen, Boogschutter. Planeten Mercurius en Neptunus zorgen ervoor dat je alle energie opzuigt als een spons. Daardoor kun je je soms moe en leeg voelen. 

Gezondheid Je hoeft niet de problemen van anderen op te lossen. Dat is één van de redenen waarom je je snel moe voelt. Laad jezelf juist op door tijd te besteden aan je hobby’s of je te omringen met positieve mensen. 

Carrière Op je werk lijk je vooral een troubleshooter te zijn. Niet bepaald uitdagend, fun of motiverend. Geef duidelijk je grenzen aan wanneer het je te veel wordt. 

Geld Geld lenen of uitlenen is niet zo verstandig wanneer planeet Neptunus dwarsligt en dat is in jouw geval deze week aan de hand. Dit kan tot problemen leiden. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Je weet de week in goede banen te leiden, Steenbok. 

Relaties De week verloopt niet bepaald vlekkeloos. Toch weet je het in goede banen te leiden. De positieve invloed van planeet Neptunus zorgt ervoor dat je op tijd weet bij te sturen. Vooral in gesprekken. 

Gezondheid Je voelt deze week prima aan wanneer je rust en ontspanning nodig hebt. Geef daar dan ook aan toe, dan kun je alles aan wat er deze week op je pad komt. Ben lief voor jezelf. 

Carrière Er kunnen issues zijn op school of op je werk deze week. Toch lijkt het niet te escaleren en dat heeft vooral te maken met hoe jij ermee omgaat. Je weet overal prima mee te dealen. 

Geld Zelfs financiële issues weet je deze week te tackelen. Zeker wanneer je je gevoel en inspiratie volgt en praktisch toepast. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Een uitstekende week voor zakelijke gesprekken, Waterman. 

Relaties Vooral zakelijke gesprekken gaan je goed af met planeten Saturnus en Mercurius aan je zijde. Voor privégesprekken kun je iets te hard, objectief of zakelijk zijn. Probeer daar in je privéleven dus op te letten. 

Gezondheid Planeet Saturnus in je teken, maakt je fysiek sterk. Je bent dus fit, wat dit een goede week maakt om te sporten, wandelen of te bewegen. Mentaal mag je je juist af en toe extra rust gunnen. Laat je mobiel of computer in je vrije tijd links liggen. 

Carrière Vooral voor je werk of studie is dit een uitstekende week. Of je nu een sollicitatiegesprek, presentatie of vergadering hebt, het gaat supergoed. Doe er dus vooral je voordeel mee. 

Geld Ook op dit vlak kan het echt meezitten. Ben je aan het solliciteren, durf dan een goed salaris te vragen. De kans dat je het krijgt, is nu groot. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je bent deze week snel afgeleid, Vissen. 

Relaties Je bent vaak in gedachten deze week, waardoor je niet hoort wat anderen zeggen. Dit kan voor irritaties zorgen. Zit je in een serieus gesprek, houd er dan echt even de aandacht bij. 

Gezondheid De invloed van planeten Neptunus en Pluto zorgt ervoor, dat je je in een eigen wereldje bevindt. Daar hoort dagdromen bij en de behoefte om alleen te zijn. Let op dat je niet wegloopt van lastige issues, dat is alleen uitstel. 

Carrière Het kost je ontzettend veel moeite om je te focussen op je job of studie. Je bent zeer snel afgeleid en met je gedachten heel ergens anders. Weet wanneer je gefocust en alert dient te zijn, daarmee voorkom je onnodige fouten. 

Geld Je hebt momenteel geen zicht op je financiën omdat je daar totaal niet mee bezig bent. Dat is gevaarlijk, dat kan juist voor problemen zorgen. Weet wat je te besteden hebt.