Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Planeet Jupiter zorgt voor een fikse dosis energie en ondernemingslust": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 24/10/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een fikse dosis energie.

Relaties Planeet Jupiter zorgt deze week voor een fikse dosis energie en ondernemingslust. Dat is perfect voor je relatie en je seksleven, je wordt niet snel moe en je neemt zonder problemen het initiatief. 

Gezondheid Vooral fysiek ziet het er deze week top voor je uit. Je barst van de energie en wanneer je dat op de juiste manier weet te kanaliseren, voel je je super. Sport, wandel en beweeg dus vaak. 

Carrière Ook op school of op je werk ga je als een speer. Je bent niet te beroerd om hard te werken of een collega bij te staan en dat wordt zeer gewaardeerd. Reken op complimenten! 

Geld Op dit vlak is het een beetje opletten geblazen. Probeer je enthousiasme te temperen wanneer je gaat shoppen of uiteten. Je kent nu weinig grenzen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Maak je niet te veel zorgen, Stier.

Relaties Je maakt je deze week snel zorgen, ook al is dat niet nodig. Blijf hier niet alleen mee rondlopen, praat er met je lief of een goede vriendin over. Hij of zij staan voor je klaar en stellen je met liefde en plezier gerust. 

Gezondheid Je bent als Stier een echte binnenvetter en wanneer je je zorgen maakt, ziet bijna niemand dat aan je. Je wordt alleen stiller. Maak het jezelf niet te zwaar, door erover te praten krijg je misschien nieuwe inzichten en dat lucht op. 

Carrière Op je werk verloopt helaas niet alles volgens wens. Daar raak je soms geïrriteerd door, vooral wanneer je merkt dat het aan anderen ligt. Probeer hier ook duidelijk te zijn en zeg wat je dwarszit. 

Geld Op dit vlak is er niet zo veel aan de hand deze week. Je durft niet zo veel geld uit te geven, je spaart liever. Je wilt iets achter de hand hebben en dat is prima. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je gaat als een speer, Tweelingen.

Relaties Je libido is deze week zeer hoog met zowel planeet Mars als Jupiter aan je zijde. Je lief kan je amper bijhouden! Ben je single, dan kijk je uit naar een fling of hete onenightstand. De kans dat je een gewillig persoon vindt, is groot. 

Gezondheid Je zit goed in je vel, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Zolang je niet te veel hooi op je vork neemt of te weinig rust pakt, komt het helemaal goed. 

Carrière De kans is groot dat je nieuwe klanten binnenhaalt, een succes boekt of een fantastisch nieuw idee hebt. Een prima week voor je carrière dus. Volg je passie, dat is nu belangrijk. 

Geld Let op dat je je niet laat verleiden tot impulsaankopen. Die kans is aanwezig met twee vurige planeten aan je zijde. Blijf hierin verstandig. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een heerlijke week om af te spreken, Kreeft. 

Relaties De nieuwe maan en planeet Venus aan je zijde, vragen om menselijk contact Kreeft! Of het nu je lief, je zus of een collega is, je vindt het heerlijk om met iemand samen te zijn. Je haalt er veel plezier en voldoening uit, dus doen!

Gezondheid Alleen planeet Jupiter ligt een beetje dwars deze week. Zorg dus dat je niet te veel wilt. Zolang je je grenzen bewaakt en voelt wanneer je rust nodig hebt, is er weinig aan de hand en is het vooral genieten. 

Carrière Je hebt het prima naar je zin op je werk of op school. Zeker wanneer je onder de mensen bent. Moet je veel alleen doen, dan ben je iets minder happy. 

Geld Je hebt deze week de boel prima op de rit. Je houdt alles goed in de gaten en dat is verstandig. Zo kun je niet voor onaangename verrassingen komen te staan. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je budget staat onder druk, Leeuw.

Relaties Spelen er issues in je relatie, dan hebben die hoogstwaarschijnlijk met jullie budget te maken. Er is geld tekort en jullie zijn het niet eens over de uitgaven. Dit is deze week een pittig thema. 

Gezondheid Wanneer je je zorgen moet maken over geld, doet dit je gezondheid niet bepaald goed. Probeer piekeren dus te vermijden. Zoek liever een oplossing door creatief naar je problemen te kijken. 

Carrière Op school of op je werk verloopt de week prima. Je doet je ding en je doet dit goed. De kans is zelfs groot dat je complimenten of waardering krijgt met planeet Jupiter aan je zijde.  

Geld Op dit vlak spelen nu fikse issues, je kunt er helaas niet omheen. Bestudeer je in- en uitgaven grondig en kijk waar er iets te verbeteren valt. Zet je creativiteit in.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Genieten van de mensen om je heen. 

Relaties Planeet Venus maakt dat je deze week prettige contacten hebt met andere mensen en daar geniet je van. Ben je single, dan heb je onverwacht een toffe ontmoeting. Dit zou zomaar iets meer kunnen worden. 

Gezondheid De meeste planeten laten je deze week lekker met rust en dat geeft jou ook rust. Met alleen de invloed van planeet Venus, zit je goed in je vel en kun je genieten van de mensen in je leven. 

Carrière Alle contacten die je deze week op je werk of op school hebt, maken je dag. Voor de rest verloopt het rustig en voorspelbaar. Je hoeft gelukkig niet op je tenen te lopen.  

Geld Je bent niet zo met geld of financiën bezig deze week. Gelukkig hoeft dat ook niet. Dat zit nu wel goed. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je kunt nogal onzeker zijn deze week, Weegschaal.  

Relaties Planeet Jupiter ligt dwars en dat heeft effect of je zelfvertrouwen. Die kan een deuk oplopen of je voelt je gewoon onzeker. Zeker wanneer je met zelfverzekerde of dominante mensen te maken hebt. 

Gezondheid Je piekert hier best veel over. Het is beter er met iemand over te praten. Je lief, een goede vriendin, moeder of zus. Misschien kunnen zij je helpen jezelf weer op positieve wijze te bekijken. 

Carrière Je job of studie is deze week een goede afleiding. Leg de lat niet te hoog en probeer niet perfectionistisch te zijn. Dat laatste maakt je namelijk weer onnodig onzeker.  

Geld Grote uitgaven zijn deze week niet verstandig. Geef alleen geld uit aan items die noodzakelijk zijn. Laat het voor de rest maar even.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een fijne week voor vriendschappen je relatie.  

Relaties Er vindt deze week een nieuwe maan in jouw teken plaats en je hebt ook nog liefdesplaneet Venus aan je zijde. Dat is dubbel goed nieuws voor je relatie en je vriendschappen. Je hebt een fijne tijd samen met goede gesprekken.  

Gezondheid Het is belangrijk dat je deze week extra goed voor jezelf zorgt. De nieuwe maan kan wat emoties naar boven halen en dan is het goed om jezelf rust te gunnen. Neem je tijd. 

Carrière Ook de contacten met collega’s, medestudenten of klanten verloopt voorspoedig. Het lijkt alsof het bijna vanzelf gaat. Je hoeft weinig moeite te doen om successen te boeken. 

Geld Misschien ontvang je een extraatje voor je verjaardag wanneer je deze week jarig bent. Anders ontbreekt er eveneens niets aan je budget deze week.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Een voorspoedige week, Boogschutter. 

Relaties Je hebt je eigen planeet Jupiter aan je zijde en dat zorgt voor een prettige week thuis. Je hebt het gezellig met je lief of gezin en daar geniet je van. Ook met collega’s, familie of vriendinnen heb je nu een toptijd.  

Gezondheid Planeet Jupiter zorgt voor een positieve invloed op je gezondheid. Je voelt je fit, energiek en gemotiveerd. Dat maakt deze week uitstekend voor sport of andere fysieke activiteiten. Stort je bijvoorbeeld eens op je huishouden. 

Carrière Het wordt niet al te druk, waardoor je op prettige wijze je job kunt doen. Studeer je nog, dan gaat je dit gemakkelijk af met planeet Jupiter aan je zijde. 

Geld Wat geld betreft, hoef je je deze week geen zorgen te maken. Je hebt alles onder controle en je komt daarbij niets tekort. De kans op een extraatje is zelfs aanwezig! 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Houd je gezondheid in de gaten, Steenbok. 

Relaties Planeet Venus is je gunstig gezind deze week en dat is prettig. Je hebt het tof met je lief of als single heb je een spannende ontmoeting. Seksueel kom je aan je trekken.  

Gezondheid Voel je een griep of verkoudheid aankomen, negeer dit dan niet. Geef je lijf wat het nodig heeft. Meer rust, slaap of gezond eten. Werk deze week op die manier aan je weerstand. 

Carrière Je hebt de neiging te veel hooi op je vork te nemen met een dwarsliggende planeet Jupiter. Doe dat niet, zeker niet wanneer je je niet helemaal fit voelt. Houd je aan je belangrijkste taken. 

Geld Op dit vlak zijn er deze week weinig problemen, daar zorgt planeet Venus wel voor. Belangrijker is dat jij nu goed voor jezelf zorgt. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Helaas zijn er issues in je relatie. 

Relaties Liefdesplaneet Venus ligt dwars en dat heeft een vervelend effect op je relatie. Je lover heeft weinig begrip voor je en dat leidt tot irritaties. Dit zorgt soms voor fikse ruzies. 

Gezondheid Je relatieperikelen zorgen voor stress. Zeker wanneer je het niet uitpraat met elkaar. Doe jezelf een plezier en ga het gesprek aan. Laat je wil om gelijk te krijgen los, daar kom je niet verder mee. 

Carrière Op dit vlak staat je een prima week te wachten. Planeet Saturnus staat nog steeds in je teken en planeet Jupiter zorgt voor de nodige wind in de rug. Je ervaart hier en daar een meevaller. 

Geld Het is belangrijk je budget goed in de gaten houden. Ook al is het nu oké, het kan plots veranderen. Blijf in- en overzicht houden.  

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Geluk in de liefde, Vissen. 

Relaties Planeet Venus zorgt voor een heerlijke week in de liefde. Single of niet, aan aandacht heb je geen gebrek en je seksleven krijgt een fikse boost. Dat wordt genieten. 

Gezondheid Je zit momenteel goed in je Vissenvel. Het helpt dat je zo’n fijn contact met iedereen hebt, daar word je happy van. Je bent deze week in staat om intens te genieten. 

Carrière Vooral met collega’s heb je het top deze week. Het is supergezellig en daar lijdt je werk soms onder. Toch mag dat de pret niet drukken. Dit is ook belangrijk voor je.  

Geld Planeet Venus betekent ook goed nieuws voor je financiën. Je komt nu niets tekort. Probeer dat zo te houden, door verstandig met je geld om te gaan.