Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Planeet Mars maakt het je niet gemakkelijk deze week, waardoor je je niet altijd even fit voelt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 06/03/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een voorspoedige week op meerdere fronten, Ram.

Relaties Je krijgt steun van drie mooie planeten deze week; Venus, Mars en Jupiter en dat doet wonderen voor je relatie, vriendschappen en liefdesleven. Als single heb je een spannende ontmoeting, een toffe afspraak met vriendinnen en je seksleven wordt naar een hoger niveau getild. 

Gezondheid Vooral planeet Jupiter heeft het deze week goed met je voor op dit vlak. Je barst van de energie en kwakkel je met je gezondheid, dan is dat nu snel voorbij. Je voelt je fit en gemotiveerd. 

Carrière Het zit deze week op alle fronten mee, dus ook op school of op je werk. Samenwerken werpt z’n vruchten af en je weet hier en daar succesvolle resultaten te boeken. Hierdoor raak je nog meer gemotiveerd.  

Geld Je kunt soms iets te veel geld uitgeven, gelukkig kun je het je nu permitteren. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Vooral voor single Stieren wordt dit een toffe week. 

Relaties Ben je het als single beu om geen lover te hebben, dan is de kans groot dat hier nu verandering in komt. Een onverwachte ontmoeting laat je hart sneller slaan. Ook je seksleven krijgt deze week een fikse opleving. 

Gezondheid Je kunt wat onrustig en opgewonden zijn, maar verder ben je oké. Zeker wanneer je verliefd wordt of wanneer je seksleven je veel voldoening oplevert. Dat doet je super goed.  

Carrière Op je werk wordt het weer redelijk onvoorspelbaar allemaal. Afspraken gaan misschien op het laatste moment niet door of een resultaat laat op zich wachten. Daar kun je je soms flink aan irriteren, ook al heeft dat geen zin.

Geld Blijf waakzaam als het om je budget gaat. Geef liever niet te impulsief geld uit deze week. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Mooie ontwikkelingen deze week, Tweelingen. 

Relaties Deze week word je inzet beloond, zeker wanneer je als single tijd hebt gestoken in het vinden van een date. Neem je de tijd voor je lief, dan wordt dat dubbel en dwars beloond met veel liefde en aandacht. Een heerlijke week dus op liefdesvlak. 

Gezondheid Met planeet Mars aan je zijde, zit je niet snel stil. Je loopt over van de toffe ideeën en wilt deze het liefst zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Loop liever niet te hard van stapel en verspreid je energie, dan houd je het beter vol. 

Carrière Ook deze week mag je weer rekenen op mooie kansen en ontwikkelingen. Heb je de afgelopen tijd dingen in gang gezet, dan mag je daar nu de vruchten van plukken. De kans is groot dat je positief verrast wordt. 

Geld Ook al heb je wat geld over aan het einde van de week, geef niet alles uit. De maand is nog lang! 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Lastig om je te focussen, Kreeft. 

Relaties Planeet Uranus maakt het lastig voor je op één ding tegelijk te focussen. Wanneer een vriendin of collega met je praat, ben je met gedachten vaak ergens anders. Dit levert soms irritaties en onbegrip op, je lijkt hierdoor namelijk minder betrokken. Probeer hier op te letten. 

Gezondheid Planeet Uranus gaat deze week soms met je gedachten aan de haal. Je bent met veel dingen tegelijk bezig en soms maak je je zorgen. Het is belangrijk dat je af en toe een break neemt en jezelf tot rust brengt. Mediteren kan hierbij helpen. 

Carrière Op je werk is het eveneens een drukke of chaotische boel. Dat draagt helaas niet bij aan je innerlijke rust. Gelukkig ben je in staat te multitasken, waardoor je de meeste dingen goed weet te volbrengen.  

Geld Geef liever niet ondoordacht geld uit, daar krijg je spijt van. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Houd vast aan je plannen en ideeën, Leeuw.

Relaties De kans is groot dat je lief of vriendinnen niet zo enthousiast reageren op je plannen of ideeën. Laat je daar niet door uit het veld slaan, zeker wanneer je het gevoel hebt dat het echt tof is. Probeer ze op jouw ludieke wijze over te halen.  

Gezondheid Fysiek zit je top in elkaar, planeet Mars zorgt voor de broodnodige energie, kracht en motivatie. Zorg daarom komende week voor een gezonde uitlaatklep, via sport, seks of beweging, dan blijf je je zo super voelen. 

Carrière Doe deze week je ding, ook al begrijpen collega’s niet waarom je het doet. Je hebt prima in het vizier wat de beste volgende stap is, dus hou daar zeker aan vast. Dat levert je toffe resultaten op.  

Geld Zolang je rekening houdt met rekeningen die er nog aan zitten te komen, kun je best iets extra’s uitgeven. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Ben creatief in het vinden van oplossingen, Maagd. 

Relaties De kans is groot dat de sleur in je relatie sluipt deze week. Je kunt het erbij laten of creatief zijn en iets bedenken om er weer wat meer leven in te brengen. Laat je inspireren door spannende zoekopdrachten op het internet of door gesprekken met vriendinnen.  

Gezondheid Planeet Mars maakt het je niet gemakkelijk deze week, waardoor je je niet altijd even fit voelt. Gelukkig heb je wel inventieve planeet Uranus aan je zijde, waardoor je manieren weet te vinden om er toch iets tofs van te maken. 

Carrière Je job of studie valt je deze week soms zwaar. Of de uitdaging is weg of er komt te veel op je bordje te liggen. Kijk of hier iets aan gedaan kan worden, onderzoek eerst eens wat je werkelijk wilt. 

Geld Het is nu echt niet verstandig om geld over de balk te smijten. Weet dat er nog kosten aan zitten te komen.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Jaag je doelen na deze week, Weegschaal. 

Relaties Met powerplaneet Mars aan je zijde, heb je het benodigde vuur om als single op iemand af te stappen en te versieren. Heb je iemand online ontmoet, zet dan vast de eerste stap, de kans op succes is namelijk supergroot. 

Gezondheid Planeet Mars zorgt voor een goede gezondheid deze week. Ook ben je in staat dit op een verstandige wijze in te zetten. Je put jezelf niet uit door onnodig over je grenzen heen te gaan en dat is top.  

Carrière Heb je een duidelijk doel voor ogen of een taak die je echt af wilt hebben aan het einde van de week, ga er dan zeker voor. De kans is zeer groot dat je successen boekt, dus heb vertrouwen in jezelf en je kunnen.  

Geld Gelukkig ben je niet te impulsief deze week en houd je geld over voor onverwachte kosten. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Probeer geduld op te brengen, Schorpioen. 

Relaties Onder invloed van flitsende planeet Uranus gaat wat jou betreft niets snel genoeg. Heb je je oog op een date laten vallen, dan wil je snel de volgende stap zetten. Pushen is niet aan te raden, voel aan wat je beter wel en niet kunt doen. Doe het rustig aan.  

Gezondheid Het kan deze week lijken alsof je met één voet op het gaspedaal staat en met één voet op de rem en dat kan frustrerend zijn. De juiste timing is de sleutel, dus probeer geduldig te zijn wanneer dat nodig is. 

Carrière Ook hier wil je deze week sneller dan kan, Schorpioen. Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig. Leg je neer bij het feit dat je er alles aan hebt gedaan en dat het nu een kwestie is van afwachten op het resultaat. Dat scheelt een hoop frustratie. 

Geld Weet wanneer je geld uit kunt geven en wanneer niet, dan kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Maak deze week de juiste beslissingen, Boogschutter. 

Relaties Kost een persoon je (te) veel energie, maak dan de juiste beslissing. Neem hier afstand van of neem afscheid. Je hoeft het niet altijd maar te pikken, durf hierin voor jezelf te kiezen. Omring je liever met mensen die je energie geven.  

Gezondheid Planeet Mars ligt behoorlijk dwars, waardoor je energielevel snel daalt. Zorg dus goed voor jezelf deze week. Omring je met positieve mensen en neem niet te veel hooi op je vork.  

Carrière Trek op je werk niet alle verantwoordelijkheden naar je toe, Boogschutter. Dat is niet nodig en dat kost je nu te veel kruim. Weet wat jouw taak is en wat niet, maak hierin verstandige keuzes. 

Geld Je weet wat je te besteden hebt en dat is prettig. De kans dat je dat naast je neerlegt, is klein. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Neem af en toe een pauze, Steenbok. 

Relaties Neem deze week echt even de tijd voor je lief, familie of vrienden. Je hebt de neiging om met van alles bezig te zijn, waardoor je het thuisfront onbedoeld vergeet. Dit is niet fijn, voor jou niet en alle betrokkenen.  

Gezondheid Het is echt nodig dat je af en toe pas op de plaats maakt, Steenbok. Planeet Uranus zorgt ervoor, dat je bezig wilt blijven en dat hoeft echt niet. Let op je lichaam en energielevel.  

Carrière Niet alles is jouw taak of verantwoordelijkheid en niet alles hoeft meteen te gebeuren. Neem af en toe afstand of parkeer een taak. Dat zorgt voor meer rust en helderheid en uiteindelijk betere resultaten.  

Geld Hierin ben je deze week vrij verstandig, je verspilt je geld niet en dat is fijn. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Pas je tempo aan, Waterman. 

Relaties Zijn er wat jou betreft veranderingen nodig in een vriendschap of relatie, dan wil je dat zo snel mogelijk. Helaas ligt planeet Pluto dwars, waardoor dit toch echt meer tijd nodig heeft. Niet iedereen kan mee in jouw tempo, houd daar rekening mee.  

Gezondheid Planeet Mars zorgt voor een goede fysieke gezondheid. Planeet Pluto rakelt juist (oude) emoties op en soms de nodige zorgen. Laat alles rustig de revue passeren en gun jezelf de tijd om hiermee te dealen. 

Carrière Ook op je werk kun je moeilijk geduld opbrengen. Voor jou is het duidelijk welke kant het uit moet en dat wil je het liefst zo snel mogelijk realiseren. Helaas lijkt dat niet mogelijk te zijn en daar kun je je het beste even bij neerleggen. 

Geld Je hebt voldoende te besteden, toch is het goed om geen geld uit te geven aan onnodige zaken. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een drukke en chaotische boel deze week. 

Relaties Met alle planeten die deze week in jouw teken staan, kan het niet anders dan op alle fronten een drukke en chaotische boel worden! Daar kun je je druk over maken of juist van genieten. Laat de boel de boel en heb lol met de mensen om je heen. 

Gezondheid Zolang je je af en toe terugtrek en bijtankt, is er niets aan de hand. Dan kun je alles prima aan deze week en weet je er zelfs van te genieten met een glimlach om je gezicht.  

Carrière Op je werk is van alles gaande en dat zorgt soms voor chaotische werkdagen. Een planning is niet aan te raden, daar komt toch weinig van terecht. Ga liever mee met de flow en stel je flexibel op.  

Geld Blijf verstandig met je geld omgaan, zorg voor een appeltje voor de dorst, ook al lijk je dat nu niet nodig te hebben.