"Planeet Neptunus ligt dwars, waardoor je niet echt aanvoelt wat anderen bedoelen of nodig hebben": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 13/06/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Mooie resultaten op je werk.

Relaties Je relatie komt deze week op de tweede plek. Je bent zo met je job bezig, dat je je lover onbedoeld vergeet. Gelukkig geeft dat geen problemen, hij heeft er begrip voor.

Gezondheid Met nog steeds planeten Mars en Jupiter in je teken, zit je top in je Rammenvel. Je voelt je fit, energiek en gemotiveerd. Ook mentaal ben je in topvorm. 

Carrière Je steekt je energie deze week vooral in je job of studie. Dat doe je niet voor niets. Je inzet wordt beloond met toffe resultaten. 

Geld Reken op een extraatje of rekening die goedkoper uitvalt dan gedacht. Hierdoor heb je iets meer te besteden dan verwacht. Doe er iets tofs mee.

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je job heeft de nodige uitdagingen voor je.

Relaties Je hebt deze week veel aan je lief. Hij is er steeds weer voor je en weet precies wat je nodig hebt. Juist nu kun je dat heel goed gebruiken. 

Gezondheid Je denkt veel na over je job en carrière en dan met name over de toekomst. Dat stelt je niet bepaald gerust. Hierdoor kun je vaker moe zijn of minder goed slapen. 

Carrière De werkdruk is hoog en daar komen de nodige onzekerheden bij. Dat is iets wat je als Stier lastig vindt. Zeker omdat je hierdoor niet weet wat je kunt verwachten. Blijf vertrouwen houden. 

Geld Met planeet Venus in je teken, zit het wel goed met je budget. Wel kan planeet Uranus voor een onverwachte uitgave zorgen. De kans is gelukkig groot dat jij daar op bedacht bent. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een toffe, maar vermoeiende week. 

Relaties Je hebt vooral veel gesprekken met je lief, vriendinnen en collega’s. Dat doe je graag en kun je als geen ander. Het zet je wel regelmatig aan het denken. 

Gezondheid Vanwege alle contacten en gesprekken, raak je snel uitgeput. Zeker wanneer je niet genoeg tijd voor jezelf neemt om alles voor jezelf op een rijtje te zetten en te verwerken. 

Carrière Planeet Mercurius in je teken, vraagt je deze week je spreek- of schrijftalenten in te zetten. Hier gooi je hoge ogen mee en je kunt er iets tofs door bereiken. Volg je intuïtie.  

Geld Planeet Saturnus staat deze week aan je zijde. Hierdoor zit het financieel mee en ben je zelf minder impulsief als het om geld uitgeven gaat. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Fijne gesprekken en contacten. 

Relaties Met sensitieve planeet Neptunus aan je zijde, voel je mensen nog meer aan dan anders. Er zijn eigenlijk geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Heel mooi in je relatie en bij vriendinnen. 

Gezondheid Let alleen op dat je de zorgen van anderen niet overneemt. Hoor ze aan en geef eventueel steun of advies, maar los de problemen niet voor ze op. Dat is niet jouw taak. 

Carrière Je voelt deze week prima aan waar je nodig bent. Je weet collega’s op tijd te ondersteunen of te begeleiden. Ook hier is het zaak dat je wel op tijd je grenzen bewaakt. 

Geld Hier kun je wat naïef zijn deze week. Met de invloed van planeet Neptunus kun je beter geen geld uitlenen of leningen afsluiten. De kans op problemen is dan groot. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Een turbulente werkweek. 

Relaties Je job of studie eist deze week veel van je en je bent daardoor niet de meest gezellige partner. Je humeur is regelmatig slecht je lontje is kort. Dit zorgt helaas voor de nodige spanningen. 

Gezondheid De stress op school of op je werk weegt zwaar. Het houd je uit je slaap of maakt je zeer onrustig. Het is belangrijk dat je op tijd pas op de plaats maakt. 

Carrière Het wordt een hectische en turbulente week. Planeet Saturnus ligt dwars en daagt je flink uit. Het is een kwestie van volhouden en doorzetten. 

Geld Ook op dit vlak kunnen issues rijzen. Blijf je bewust van je budget en wat je wel en niet kunt uitgeven. Voorkom extra problemen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Spanningen in je relatie. 

Relaties Planeet Neptunus ligt deze week dwars, waardoor je niet echt aanvoelt wat anderen bedoelen of nodig hebben. Hierdoor ontstaan irritaties en misverstanden en dan met name in je relatie. Vraag wat iemand bedoelt, vul het niet in. 

Gezondheid Vermoeidheid speelt deze week een grote rol. Zeker wanneer de sfeer thuis gespannen is. Luister naar de signalen van je lichaam en geef jezelf wat je nodig hebt. Rust of tijd alleen bijvoorbeeld. 

Carrière Ook op je werk word je niet altijd begrepen en vice versa. Dat is soms enorm frustrerend. Zorg dus dat de communicatie op gang blijft. Check of je het goed hebt begrepen. 

Geld Net als de Kreeft, is het goed om deze week niets uit te lenen. De kans op bedrog is helaas aanwezig. Ben dus verstandig en stel je grenzen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een interessante werkweek. 

Relaties Je bent deze week actief en gemotiveerd met planeet Saturnus aan je zijde en daarmee charmeer je je lief. Hij vindt het tof wanneer je initiatieven neemt, ook tussen de lakens. Durf dus de leiding te nemen. 

Gezondheid Zolang je niet overdrijft en ook tijd voor jezelf neemt, komt het deze week helemaal goed. Je bent fit, je hebt goede zin en je bent positief. Dat is top voor je gezondheid. 

Carrière Dit wordt voor jou een zeer interessante werkweek, Weegschaal. Je krijgt de kans om je talenten in te zetten en dat wordt gewaardeerd. Ook is het mogelijk dat er een toffe kans op je pad komt. 

Geld Je budget is in balans. Je weet er deze week verstandig mee om te gaan en dat is nodig. Op die manier kom je niet onnodig in de problemen. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Laat je job of studie wat meer los. 

Relaties Het kan een mooie week worden met planeet Neptunus aan je zijde. Mits je je job of studie af en toe los weet te laten. Richt je focus ook op je lief, familie en vrienden. 

Gezondheid Wanneer je alleen maar werkt of studeert, put je jezelf onnodig uit. Het is niet nodig, het lukt je ook met wat minder inzet. Zorg voor een goede balans door naar je gevoel te luisteren en regelmatig je rust te pakken. 

Carrière Je focust je te veel op je job of studie deze week. Die invloed heeft planeet Saturnus op je. Doe jezelf een plezier en laat het wat meer los, dan kun je veel meer genieten van je vrije tijd en de dierbaren om je heen. 

Geld Op dit vlak is er nu niets aan de hand. Je zou juist meer mogen uitgeven, om iets tofs mee te gaan doen. Geniet van je verdiende geld. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Zet jezelf wat vaker op de eerste plek.

Relaties Je hebt de neiging iedereen voor te laten gaan, ten koste van jezelf. Je lief, je kids, collega’s of vrienden. Misschien is het deze week eens tijd om voor jezelf te kiezen. 

Gezondheid Je hebt tijd voor jezelf nodig, Boogschutter. Om je batterij op te laden en het een en ander te verwerken. Ook jij hebt dit af en toe nodig, dus gun jezelf dat. 

Carrière Is het mogelijk een dagje vrij te nemen, doe dit dan. Niet voor anderen, maar puur voor jezelf. Doe dan iets waardoor je ontspant of juist helemaal niets. 

Geld Geld is deze week geen issue. Je bent er helemaal niet mee bezig. Mocht je het nodig hebben, dan is het er gelukkig wel. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen De week vliegt voorbij. 

Relaties Tijd doorbrengen met je lief is een superidee deze week. Planeet Neptunus zorgt voor veel intimiteit en romantiek. Heb je als single een date, volg dan vooral je gevoel. 

Gezondheid Je voelt je goed, alleen kun je soms moe zijn. Zie dat als signaal om het rustig aan te doen. Soms is een korte pauze al genoeg, dus geef er vooral aan toe. 

Carrière Je job of studie loopt op rolletjes, Steenbok. Dat heb je prima onder controle. Laat het dus af en toe los, dat kan echt geen kwaad. 

Geld Wil je iets heel graag kopen, doe het dan. Of het nu voor jezelf of een ander is, ga ervoor. Het kan gewoon. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Je hebt de wind in de rug, Waterman. 

Relaties Dit is een uitstekende week om iets constructiefs met je lief te doen. Klussen aan je huis of werken in de tuin. Dat versterkt je relatie nog meer en je beleeft er nog plezier aan ook. 

Gezondheid Vooral fysiek zit je deze week goed in je vel. Planeet Saturnus heeft het goed met je voor, waardoor je je fit en krachtig voelt. Intensief sporten is zeker aan te raden. 

Carrière Wat studie of carrière betreft, heb je de wind in de rug. Je hoeft weinig moeite te doen om toffe resultaten te boeken. Dat smaakt naar meer. 

Geld Ook op dit vlak zit het mee. Je hebt genoeg te besteden of je weet iets met winst te verkopen. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je bent extra sensitief deze week.

Relaties Als Vissen ben je een sensitief type, alleen komt er onder invloed van je eigen planeet Neptunus nog een schepje bovenop. Je kunt overgevoelig reageren op je lief, collega’s en vriendinnen en dat levert soms spanningen op. 

Gezondheid Let deze week extra op je voeding, je kunt nu heftig reageren op alles. Heb je hooikoorts of een andere allergie, dan kan dit nog meer gaan opspelen. Ben je hiervan bewust en bescherm jezelf. 

Carrière Het kost je moeite om je te focussen. Je hebt nog meer dan anders de neiging om te dagdromen. Je wordt snel afgeleid. Zorg dat je bij belangrijke taken bij de les blijft. 

Geld Op dit vlak is het belangrijk dat je alert bent. Check bonnetjes op fouten en geef niet onnodig geld uit. Weet wat je te besteden hebt.