"Planeet Pluto legt spanningen tussen jou en je lief bloot en dat kan soms zeer ongemakkelijk zijn": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 18/04/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Er zijn issues in je relatie.

Relaties Spanningen die spelen in je relatie, komen deze week aan de oppervlakte. Planeet Pluto vraagt je open en eerlijk naar jullie problemen te kijken en te bespreken. Pittig, maar absoluut noodzakelijk om de band tussen jullie te herstellen. 

Gezondheid De issues die in je relatie spelen, hebben effect op je welzijn. Je slaapt niet zo goed en je piekert wat af. Het kan helpen er met een goede vriendin over te praten. 

Carrière Om afleiding te zoeken, duik je deze week graag in je job of studie. Hiermee boek je toffe resultaten waar je trots op mag zijn. Helaas put het je wel uit.

Geld Planeet Pluto vraagt je je financiën serieus onder de loep te nemen deze week. Je geeft impulsief geld uit en dat is niet verstandig. Zorg voor reserves. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Het wordt een drukke boel.

Relaties Je lief heeft deze week de nodige verrassingen voor je in petto. Een spannend cadeau, een spontaan diner of hete vrijpartij. Laat je meevoeren in het moment.

Gezondheid Je zit deze week lekker in je Stierenvel. Planeet Mars vraagt je wel te zorgen voor een goede warming-up voordat je intensief gaat sporten. Hiermee voorkom je onnodige blessures. 

Carrière Het planeten duo Mars en Uranus maakt er een dolle boel van. Denk hierbij aan verrassende mededelingen op je werk of instant veranderingen binnen je opleiding. Je kan het af en toe gewoon niet meer volgen. 

Geld Dit is een prima week om duurdere aankopen te doen. Zeker wanneer je er goed over hebt nagedacht en je onderzoek hebt gedaan. Dan kun je zomaar mazzel hebben. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Planeet Mars blijft je plagen.

Relaties Je lief toont weinig initiatieven en dat stoort je deze week ontzettend. Je hebt behoefte aan leiding, zowel tussen als buiten de lakens. Het is belangrijk dat je met elkaar over je gevoelens praat. 

Gezondheid Ook op gezondheidsvlak blijft planeet Mars je plagen. Je energielevel is laag en je motivatie om wat dan ook te doen, is ver te zoeken. Hierdoor daalt je stemming regelmatig naar een dieptepunt. 

Carrière Je haalt niet zoveel plezier en voldoening uit je job of studie dan normaal. Hierdoor duren de dagen extra lang. Focus je op datgene waar je tenminste nog een beetje happy van wordt. 

Geld Planeet Mars heeft je afgelopen week zeer impulsief gemaakt, waardoor je budget nu beperkt is. Houd hier rekening mee, let op waar je je geld aan uitgeeft. Spaar deze week zoveel mogelijk. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je bent deze week super gemotiveerd.

Relaties Nu het voorjaar is begonnen, heb je meer behoefte aan seks en intimiteit. Heeft je lief dat niet in de gaten, verleid hem dan. Hij zal er absoluut in mee willen gaan. 

Gezondheid Planeet Mars is deze week je buddy. Deze planeetinvloed zorgt voor superveel energie, enthousiasme en een goed humeur. Hierdoor zit je deze week prima in je vel. 

Carrière Zolang je op je werk de ruimte krijgt om je ding te doen, mag je op een heerlijke werkweek rekenen. Word je op welke manier dan ook beperkt, dan irriteert je dat. Dan is het zaak dat je er zelf een positieve draai aan geeft. 

Geld Het kost je geen moeite om je geld te laten rollen deze week. Toch ben je ook niet impulsief. Planeet Pluto zorgt ervoor dat je verstandig met je geld om blijft gaan. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je krijgt tijd om te relaxen en uit te rusten.

Relaties Dit is een perfecte week om quality time in je relatie te steken. Heb je de afgelopen tijd weinig samen ondernomen, dan is dit een topweek om dit te veranderen. Als single breng je graag ongedwongen tijd door met vriendinnen. 

Gezondheid De planeten laten je lekker met rust, waardoor je in staat bent om het wat rustiger aan te doen. Dat doet je ontzettend goed. Niet alleen fysiek, ook je stresslevel vaart er wel bij. 

Carrière Dit wordt een relaxte week wat job of studie betreft. Je hebt geen strakke deadlines en je krijgt alle tijd om aan je projecten te werken. Hierdoor heb je het extra naar je zin. 

Geld Op dit vlak ziet het er eveneens prima uit deze week. Zolang je verstandig met je geld omgaat, blijft er altijd iets over om iets tofs mee te doen. Doe dat dan gerust. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Maak je op voor een uitdagende week. 

Relaties Helaas maakt vurige planeet Mars het je niet gemakkelijk deze week. Er zijn regelmatig pittige discussies en fikse meningsverschillen tussen jou en je lief. Soms is het dan beter elkaar even de ruimte te geven. 

Gezondheid Alle irritaties en frustraties laten hun sporen na. Je kunt zeer nerveus zijn of slecht slapen. Het is echt zaak dat je een positieve uitlaatklep vindt, zoals sporten, mediteren of erover praten. 

Carrière De druk is hoog en dat maakt je job of studie zeer uitdagend. Toch haal je hier verrassend genoeg wel de nodige voldoening uit. Het zorgt stiekem voor afleiding en dat doet je goed. 

Geld Dit kan een bron van stress zijn deze week. Zeker wanneer jij en je lief het niet eens zijn over de uitgaven. Een goed gesprek hierover kan helpen. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Loop niet weg van problemen.

Relaties Planeet Pluto legt spanningen tussen jou en je lief bloot en dat kan soms zeer ongemakkelijk zijn. Toch is dit nodig om issues op te kunnen lossen. Ervan weglopen of ze wegwuiven lost niets op. 

Gezondheid Van nature pieker je vaak als Weegschaal en daar doe je deze week nog een schepje bovenop. Helaas lost dat niets op en word je er alleen chagrijnig van. Open en eerlijke communicatie is de enige oplossing. 

Carrière Het kost je moeite om je te focussen, waardoor je sneller fouten maakt. Daarom is het zaak dat je je privéproblemen zo snel mogelijk aanpakt, dan ben je minder snel afgeleid. 

Geld Om jezelf een beter gevoel te geven, heb je de neiging spullen voor jezelf te kopen. Helaas duurt de euforie maar kort en is het niet de juiste oplossing. Pak de oorzaak aan. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een positieve week op meerdere vlakken.

Relaties Vooral voor singles ziet het er goed uit. Je ontmoet veel nieuwe mensen en de kans dat er een match tussen zit, is groot. Zeker wanneer je gaat stappen of naar festivals gaat. 

Gezondheid Beweging doet je extra goed deze week. Hierdoor weet je je gedachten op een rijtje te krijgen en overtollig stoom af te blazen. Verder zit je prima in je vel. 

Carrière Je hebt duizend-en-één ideeën voor nieuwe projecten, zeker wanneer je voor jezelf werkt. Je wordt bijna overal enthousiast van en daar steek je de mensen om je heen mee aan. Doe één ding tegelijk, dan heb je de grootste kans van slagen. 

Geld Hier houd je je deze week weinig mee bezig. Je kunt kopen wat je nodig hebt en dat is voor nu voldoende. Je brengt meer binnen dan eruit gaat. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Zet je gezondheid op de eerste plek.

Relaties Het is een beetje tam tussen jou en je lief. Heb je behoefte aan de nodige opwinding, dan zal je daar zelf voor moeten zorgen. Als single kun je een teleurstellende date hebben. 

Gezondheid Je voelt je allesbehalve fit en energiek onder invloed van dwarsliggende planeet Mars. Je hebt genoeg op je to-do lijstje staan, alleen de uitvoering laat te wensen over. Luister naar de signalen van je lichaam, geef bijvoorbeeld toe aan je moeheid. 

Carrière Ook je job of studie valt je deze week zwaar. Normaal gesproken duik je vol enthousiasme op je taken, maar dat lukt je nu gewoon niet. Je zit helaas in een fikse dip. 

Geld Het kost je zelfs te veel moeite om geld uit te geven deze week. Dat is misschien maar goed ook, het houdt namelijk niet over. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Toon initiatief en kom in actie.

Relaties Heb je als single iemand op het oog, ga er dan voor. Planeet Mars geeft je net dat laatste zetje om er een succes van te maken. Is je seksleven ingedut, toon dan zelf initiatief om het op te peppen. 

Gezondheid Ben je pas ziek geweest, dan is de kans groot dat je deze week volledig herstelt. Je voelt je weer fit, zowel mentaal als fysiek. Houd jezelf in balans met beweging en gezonde, gevarieerde voeding. 

Carrière Planeten Mars en Pluto hebben het deze week goed met je voor. Reken op positieve ontwikkelingen en interessante kansen. Kom wel in actie wanneer dat nodig is, anders gaat het aan je voorbij. 

Geld Ook op dit vlak ziet het er positief voor je uit. Je hebt genoeg te besteden om toffe dingen van te doen. Gun jezelf en je dierbaren dat. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Volg deze week je eigen tempo.

Relaties Planeet Saturnus maakt je relatie soms een tikkeltje te serieus. Vooral wat seks betreft, lijken jullie soms een oud stel. Verras je lief met een sexy lingeriesetje of verwen hem met een spontaan weekendje weg. 

Gezondheid Doe het rustig aan deze week, volg je eigen tempo. Daar voel je je het prettigst bij. Laat je niet opjagen of gek maken, dat is echt niet nodig. 

Carrière Met alleen planeet Saturnus aan je zijde, staat je een vrij relaxte werk- of studieweek te wachten. Dat is fijn, je kunt je werk in je eigen tempo en kwalitatief goed doen. Het zal allesbehalve stressig worden. 

Geld Het kost je geen moeite om verstandig met je geld om te gaan. Hierdoor houd je vanzelf wat over. Geef alleen geld uit wanneer je iets super graag wilt, dan blijft je budget in balans. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Sta open voor verrassende en interessante ontwikkelingen. 

Relaties Met zowel planeet Venus als Mars in je teken, is de kans groot dat je als single hartstikke verliefd wordt. Het overvalt jezelf nog wel het meest! Volg je impulsen en laat je verleiden. 

Gezondheid Je hebt de wind in de rug en je kunt genieten van alle interessante ontwikkelingen in je leven. Hierdoor voel je je super. Je bent positief gestemd en je zit gewoon heerlijk in je Vissenvel. 

Carrière Op carrièrevlak kan het wel eens zeer interessant worden. Zeker wanneer je op zoek bent naar een andere job of functie. Er kan zomaar een perfecte kans op je pad komen. 

Geld Ook op dit front zit het mee. Ook al geef je soms te veel uit, via een andere weg komt er weer iets extra’s binnen. Je hebt deze week gewoon geluk.