Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor het een moeizame en uitdagende periode kan worden": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 22/05/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je hebt deze week super powers, Ram!

Relaties Ben je single en heb je iemand op het oog, dan ga je er vol overgave voor. Nee is geen antwoord en je doet er alles aan om hem of haar te versieren met planeten Mars en Pluto aan je zijde. Dit maakt je zeer aantrekkelijk. 

Gezondheid Je barst van de energie en daadkracht met deze twee powerplaneten aan je zijde. Er is eigenlijk niets wat je deze week niet aankunt, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Je bent nu heel krachtig. 

Carrière Wat job of studie betreft, kun je deze week veel bereiken. Je weet wat je wilt en je laat je door niets en niemand tegenhouden. Ga er dus zeker voor, je hebt de juiste planeten hiervoor aan je zijde. 

Geld Op dit vlak mag je je juist iets inhouden, je bent iets te royaal. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Het wordt een rollercoaster deze week, Stier. 

Relaties Op alle fronten in je leven wordt het deze week een rollercoaster, dus ook in je relatie en andere contacten. Er gebeurt veel en je krijgt amper tijd om dit verwerken. Pik de belangrijkste dingen eruit en laat de rest even gaan.  

Gezondheid Er wordt deze week veel van je gevergd en dat heeft met name impact op je energielevel. Tegen het weekend aan ben je waarschijnlijk uitgeput. Om dit te voorkomen is het goed om jezelf regelmatig even alleen terug te trekken om op adem te komen. 

Carrière Er zijn veel ontwikkelingen te verwachten, het één volgt het andere op. Je hebt met zoveel planeetinvloeden te maken, dat het af en toe echt too much is. Toch brengt het ook nieuwe kansen met zich mee, richt je daar zoveel mogelijk op. 

Geld Op financieel vlak zit het wel goed, gun jezelf iets moois of luxe als beloning. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Op je werk stagneert het, Tweelingen. 

Relaties Je libido is nog steeds hoog met planeten Mars en Pluto aan je zijde. Let op dat je je lief niet overvraagt hierin! Dient zich een potentiële onenightstand aan, dan ben je als single zeker niet van plan deze af te slaan. 

Gezondheid Behalve gepieker inzake je werk, gaat het deze week goed met je. Je beschikt over de nodige energie om je fit en gezond te voelen. Over je zorgen praten, kan daarnaast heel goed helpen. 

Carrière Planeet Saturnus heeft een gespannen invloed op je deze week en daardoor stagneert de boel op je werk. De kans is groot dat je weerstand ervaart of gewoon niet vooruitkomt, hoezeer je je best ook doet. Dat is soms zeer frustrerend.  

Geld De kans is groot dat je je zorgen maakt over je budget. Deel die zorgen met je lief.  

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een heerlijke week voor de liefde. 

Relaties Met planeet Venus in je teken en planeet Jupiter aan je zijde, kan het niet anders dan een heerlijke week in de liefde worden. Of je nu single bent of een vaste lover hebt, aan aandacht en liefde ga je geen gebrek hebben! 

Gezondheid Al die heerlijke privémomenten zorgen ervoor, dat je fantastisch in je vel zit. Je voelt je goed over jezelf en de mensen in je leven. Dankbaarheid is een groot goed dat je regelmatig voelt. 

Carrière Op school of op je werk zijn het de mensen die het doen. Die je helpen genieten of plezier geven in je werk. Er valt ook het nodige te lachen en te kletsen, wat het een toffe en heerlijke week maakt. 

Geld Planeet Venus zorgt voor voldoende middelen deze week, om lekker van te kunnen genieten. Doe dat dan ook! 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Word niet overmoedig, Leeuw.

Relaties Je kunt deze week behoorlijk leidend en dominant zijn met planeet Mars aan je zijde. Helaas liggen planeten Jupiter en Pluto dwars, waardoor je soms overmoedig of bazig kunt zijn. Zegt iemand nee, push dan niet verder, accepteer dat. 

Gezondheid Doordat je over zoveel power beschikt, ren je jezelf al snel voorbij deze week. Probeer dat te voorkomen, door eerst tot tien te tellen voordat je iets doet. Probeer impulsacties voor te zijn. 

Carrière Op je werk kun je eveneens bazig en dominant zijn. Misschien heb je dat niet eens in de gaten. Om de sfeer tof te houden, is het goed om je bewuster te zijn van je houding en woorden deze week.  

Geld Vermijd ook op financieel vlak impulsacties, dat gaat namelijk problemen geven. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Je job of studie kan heel saai zijn deze week. 

Relaties Tijd die je met je lief, vrienden of familie doorbrengt deze week, wordt supertof. Daar haal je nu energie, plezier en voldoening uit. Besteed dus zoveel mogelijk tijd met ze. 

Gezondheid Er zijn deze week dagen bij, dat je jezelf naar je job moet slepen. Het is er nu saai en voorspelbaar en dat kost je veel energie. Zorg dat je je in je vrije tijd oplaadt met je vrienden of hobby’s, dan kun je hier beter mee dealen. 

Carrière Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor je een moeizame werk- of studieweek kunt hebben. Er is niet veel te doen of je wordt niet voldoende uitgedaagd. Het is even niet anders, vind je heil buiten je werkdag.  

Geld Gebruik je geld om jezelf te verwennen, ook dat mag gerust een keer. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een succesvolle werkweek.

Relaties Dit is een uitstekende week om iets tofs te ondernemen met je lief of vriendinnen. Planeet Mars maakt je actief en planeet Pluto doortastend. Staat er niets op het programma, organiseer dan zelf een borrel of afspraak.  

Gezondheid Je bent nu zelfverzekerd en dat straal je ook uit. Hierdoor heb je meteen een beter gevoel over jezelf en dat versterkt je eigenwaarde. Probeer dit zo lang mogelijk vast te houden. 

Carrière Reken op mooie kansen en ontwikkelingen deze week. Ben alert en grijp ze wanneer ze voorbijkomen, dan kun je er echt een succes van maken. Heb vertrouwen in je talenten.  

Geld Je budget is in balans, probeer dat zo te houden. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Push jezelf niet to the limit, Schorpioen! 

Relaties Jij hebt met maar liefst vier powerplaneten te maken deze week, waarvan er twee helaas dwarsliggen. Je vraagt veel van jezelf, waardoor je niet echt toekomt aan je relatie of vriendschappen. Kijk er niet raar van op, wanneer je hier commentaar op krijgt.  

Gezondheid Word je deze week eens bewust van wat je aan het doen bent. Je eist veel te veel van jezelf en je negeert de signalen van je lichaam compleet. Stop met jezelf pushen en ben een stuk liever voor jezelf. 

Carrière Je vergt bijna het onmogelijke van jezelf op je werk, Schorpioen. Dat is niet haalbaar en slecht voor je gezondheid en energielevel. Ook op dit vlak is het belangrijk dat je je bewust wordt van waar je mee bezig bent en dit aanpast. 

Geld Met geldzaken ben je deze week niet bezig en dat geeft ook niet. Dat zit wel goed.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je job stelt je voor de nodige uitdagingen deze week. 

Relaties Je doet deze week niets liever dan iets actiefs doen met je lief, zus of vriendinnen. Daar krijg je energie van het laad je positief op. Maak hier dus zeker tijd voor vrij.

Gezondheid Het ontbreekt je niet aan fitheid en energie, daar zorgt planeet Mars wel voor. Wel kun je moe worden van je job en soms een tikkeltje gefrustreerd. Hier mag je aandacht aan schenken.  

Carrière Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor het een moeizame en uitdagende week kan worden. Weinig verloopt volgens plan en veel komt op jouw bordje te liggen. Geef op tijd je grenzen aan.  

Geld Je mag je geld ook wel eens aan iets tofs uitgeven, je hoeft niet alles te sparen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Een topweek voor je studie of werk. 

Relaties Je bent deze week graag onder de mensen, zeker wanneer je samen iets sportiefs of actiefs kunt gaan doen. Zoek vrienden of kennissen op en spreek iets af, dat gaat je veel plezier opleveren.  

Gezondheid Met planeten Jupiter en Saturnus aan je zijde, voel je je vooral mentaal en fysiek krachtig. Hierdoor wil je graag actief bezig zijn en zie je de week positief tegemoet. Hierdoor trek je ook toffe dingen aan.  

Carrière Op je werk of op school kun je toffe resultaten behalen en successen boeken. Dat is geen geluk hebben, daar heb je hard voor gewerkt en ook deze week laat je dat niet na. Hier word je voor beloond.  

Geld Geniet van het financiële extraatje dat de planeten voor je in petto hebben. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Je voelt je beperkt in je vrijheid deze week, Waterman. 

Relaties Planeten Mars en Jupiter liggen dwars, waardoor je veel ruimte en vrijheid voor jezelf nodig hebt. Claimt je lover of een vriendin je te veel, dan wekt dat irritaties op. Je kunt beter eerlijk aangeven dat je tijd voor jezelf nodig hebt.  

Gezondheid Word je thuis of op je werk beperkt in je vrijheid, dan heb je daar echt last van. Je wilt je eigen gang gaan en tijd hebben voor je hobby’s. Dit heb je ook nodig om je goed te voelen, probeer dat dus in goed overleg te realiseren. 

Carrière Gaan je collega’s of medestudenten je pushen of ergens toe verplichten, dan kom je direct in opstand! Daar heb je echt geen zin in. Je trekt deze week het liefst je eigen plan. Ook hier geldt dat open communicatie de sleutel is.  

Geld Kost het geld om je eigen plan te trekken, dan schroom je deze week niet om dat te doen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een heerlijke week om af te spreken met vriendinnen. 

Relaties Vanwege diverse happy planeetinvloeden, is dit een uitstekende week om met vriendinnen of collega’s af te spreken. Het zorgt voor ontspanning en je krijgt tijdens gesprekken inspirerende nieuwe inzichten. Ga er dus voor!

Gezondheid Je zit op alle fronten prima in je vel. Je voelt je fit en gezegend met alle lieve en leuke mensen in je leven. Genieten is dus vooral belangrijk deze week. 

Carrière Op je werk kan het vrij druk worden en toch kun je daar prima mee dealen. Met name omdat je goed in je vel zit. Vooral je collega’s maken er een zeer prettige week van.  

Geld Op dit vlak zit het eveneens mee. Geniet van je geld wanneer je een dagje weg gaat.