Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Planeet Saturnus zorgt voor de nodige fysieke energie": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 12/12/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een drukke werkweek, Ram.

Relaties Er is deze week veel te doen, niet alleen op je werk, ook thuis. Hierdoor is er minder tijd voor je lief of sociale leven. Toch zal dit geen problemen opleveren, omdat de kans groot is dat iedereen het druk heeft! 

Gezondheid Vooral fysiek zit je komende week goed in je vel. Planeet Saturnus zorgt daarbij voor voldoende doorzettingsvermogen en discipline, waardoor je veel gedaan krijgt en met succes. 

Carrière Op school of op je werk ga je als een speer, dat heb je aan de invloed van planeet Saturnus te danken. Daarbij word je er gelukkig niet echt moe van, omdat je over genoeg energie beschikt. 

Geld Je hebt deze week gelukkig iets te besteden en je weet hier verstandig mee om te gaan. Prettig met de naderende feestdagen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je job of studie levert stress op, Stier. 

Relaties Je bent niet bepaald een gezellige lover deze week. Je hebt stress vanwege je job of studie en dat heeft effect op je humeur. Je lief en vriendinnen zijn hier niet bepaald happy mee, waardoor de sfeer soms gespannen is. 

Gezondheid Let op dat je stress niet de overhand geeft. Dan slaap je slecht of krijg je last van pijnlijke schouders en spieren. Bouw momenten van ontspanning in de week, al is het maar een half uur. Dan voel je je in no time een stuk relaxter.  

Carrière Er is van alles gaande op school of op je werk en jij kunt daar niet goed mee dealen. Jij doet alles graag goed en volgens afspraak en helaas werkt niet iedereen op deze manier. Dat frustreert je soms enorm. 

Geld Planeet Saturnus ligt dwars, waardoor er issues op financieel vlak kunnen zijn. Ga dus doordacht met je geld om deze week. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je vindt je job te leuk, Tweelingen! 

Relaties Je beleeft momenteel ontzettend veel plezier aan je job of studie en steekt daar veel tijd in. Dat gaat helaas ten koste van je relatie en sociale leven, daar heb je minder aandacht voor. Bespreek dit eerlijk, dan is er tenminste kans op begrip.  

Gezondheid Planeten Mars en Saturnus maken je fit en gedreven deze week. Daarom besteed je ook veel tijd aan je job en studie! Let wel op dat je op tijd stopt en afschakelt, anders lig je nog uren wakker in bed en dat is niet nodig. 

Carrière Je hebt echt plezier in je job of studie deze week en je vindt het geen straf om hier veel uren aan te besteden. Hierdoor krijg je veel gedaan en mag je ook rekenen op complimenten. De kans is zelfs groot dat je voor een extra opdracht gevraagd wordt. 

Geld Met planeet Mars in je teken blijft het opletten geblazen dat je niet onnodig geld uitgeeft. Vermijd dus impulsaankopen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Goede gesprekken deze week, Kreeft. 

Relaties Met sensitieve planeet Neptunus aan je zijde, heb je fijne en diepgaande gesprekken met mensen. Dat zorgt voor een hechtere band of nieuwe inzichten. Dit kan je deze week veel voldoening geven.  

Gezondheid Je staat zelf ook best gevoelig in het leven nu. Je voelt snel aan hoe het met anderen is of dat de sfeer oké is. Doe hier je voordeel mee. Kaart het aan wanneer dat goed voelt en bewaak je grenzen wanneer je overprikkeld wordt.  

Carrière Vooral het contact dat je met andere mensen op je werk hebt, is deze week bijzonder. Je begrijpt elkaar zonder iets te zeggen en dat levert een prettige sfeer op. 

Geld Blijf zicht op je budget houden deze week. Planeet Neptunus kan de werkelijkheid namelijk vertroebelen. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je legt de lat veel te hoog voor jezelf, Leeuw.

Relaties Je zet jezelf deze week enorm onder druk en dat maakt je gestrest en kortaf. Niet bepaald romantisch of gezellig. Hierdoor ontstaan regelmatig irritaties en zelfs ruzies, of je moet hier iets aan willen doen.  

Gezondheid Je staat onder invloed van een gespannen planeet Saturnus invloed en daardoor ervaar je druk en stress. Toch zit dat vooral tussen je oren, want die druk leg je jezelf op. Je leidinggevende of leraar eist dat niet van je.  

Carrière Word je bewust van je eigen gedrag op je werk. Wat is werkelijk een deadline en wat niet. De kans is zeer groot dat het allemaal niet zo intens is als jij denkt. Maak het jezelf dus minder zwaar.  

Geld Financieel ziet het er helaas niet zo fraai uit deze week. Ben zo zuinig mogelijk. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Misverstanden en irritaties. 

Relaties Omdat je deze week op gespannen voet met planeet Neptunus staat, voel je anderen niet aan. Ook kun je onbedoeld hard en bot overkomen, wat niet zo prettig is voor je relatie en vriendschappen. Probeer je bewust te zijn van je manier van communiceren om de schade te beperken. 

Gezondheid De lastige invloed van planeet Neptunus heeft ook effect op je energielevel. De kans is groot dat je slecht slaapt en niet echt fit en gemotiveerd bent. Weet dat dit gelukkig weer overwaait en tot die tijd is het goed om het rustig aan te doen. 

Carrière Helaas ontstaan ook op je werk misverstanden omdat je niet goed aanvoelt wat iemand wilt of bedoelt. Weet je iets niet of is iets je niet duidelijk, vraag er dan gewoon naar. Dat is beter dan iets roepen wat wellicht niet passend is. 

Geld Dubbelcheck rekeningen en bonnetjes deze week. De kans dat iets niet klopt, is helaas groot.  

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een positieve werkweek. 

Relaties Planeet Saturnus zorgt voor wind in de rug, waardoor je graag voor iedereen klaarstaat. Je hebt voldoende tijd en energie om dit te doen en dit wordt enorm gewaardeerd. Reken dus op verdiende complimenten deze week. 

Gezondheid Planeet Saturnus verschaft je de nodige kracht en discipline. Niets is je deze week te veel en daar bereik je veel mee. Toch is het goed om even te pauzeren wanneer je moe wordt of minder gefocust bent. 

Carrière Ook al is het druk, het kost je geen moeite om je job te doen. Integendeel, je hebt er deze week echt zin in! Vooral vanwege het contact met klanten, patiënten of collega’s, zij maken echt je week.  

Geld Ook voor je budget heeft planeet Saturnus goed nieuws. Het ontbreekt je deze week aan weinig.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Maak het jezelf niet zo moeilijk, Schorpioen! 

Relaties Je hebt deze week het gevoel dat je alles alleen moet doen of alleen voor staat. Hierdoor maak je het jezelf ontzettend lastig. Planeet Neptunus geeft aan dat de mensen om je heen graag willen helpen of ondersteunen, neem dit dankbaar aan.  

Gezondheid Je hoeft echt niet moe of moedeloos te worden deze week. Wanneer je de lat niet zo hoog legt voor jezelf en hulp accepteert van anderen, verloopt de week een stuk minder zwaar en vermoeiend. Je hebt het dus zelf in de hand.  

Carrière Neem niet al het werk op je schouders, Schorpioen. Vooral niet het werk dat voor collega’s is bedoeld! Doe je eigen job en laat het daarna los, dan wordt de week een stuk fijner en relaxter voor je.  

Geld Probeer niet uit frustratie te gaan shoppen. De kans is dan groot dat je spullen koopt die je niet nodig hebt en dat is een onnodige aanslag op je budget. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je focus ligt meer op je job dan thuis, Boogschutter. 

Relaties Je bent deze week een bezige bij en vaak op pad. Hierdoor heb je minder tijd voor je lief en je sociale contacten. Zolang je daarover communiceert, zal het geen problemen opleveren. Wel wanneer je dat zonder overleg doet.  

Gezondheid Planeet Saturnus zorgt voor de nodige fysieke energie deze week. Planeet Neptunus ligt wel dwars en dat betekent dat je niet moet overdrijven. Stop wanneer je moe wordt, push en forceer vooral niets.  

Carrière Op school of op je werk ben je deze week helemaal in je element. Je doet het graag en haalt veel plezier uit de contacten die je met anderen hebt. Je zet graag je tanden in een nieuwe uitdaging. 

Geld Blijf je bewust van wat je te besteden hebt, dan zal er niet snel iets mis gaan. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Vooral op sociaal vlak wordt dit een topweek, Steenbok. 

Relaties Met allerlei sociale planeten in je teken, mag je rekenen op een fijne week. Ga naar feestjes, borrels of recepties of op stap met vriendinnen. Voor jou als single kan dit zelfs een nieuwe date opleveren.  

Gezondheid Je voelt je deze week super en dat heeft ook te maken met de prettige contacten en ontmoetingen die je hebt. Ook voel je mensen goed aan, met planeet Neptunus aan je zijde. Hierdoor kun je er echt voor iemand zijn.  

Carrière Samenwerken lukt deze week prima en je kunt op je collega’s rekenen. Dat zorgt ervoor dat je een prima week hebt, je staat niet alleen voor uitdagingen of pittige klussen.  

Geld Planeet Venus in je teken zorgt nog steeds voor een goed gevulde portemonnee, dus geniet er vooral van. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Succes in je job of studie. 

Relaties Moet er thuis iets gedaan worden, dan draai je daar je hand niet voor om. Planeet Saturnus zorgt ervoor dat je het snel en goed aanpakt. Heb je als single een date, dan kun je je iets te afstandelijk opstellen. Durf iets meer van jezelf te laten zien.  

Gezondheid Qua gezondheid zit het deze week goed. Zowel mentaal als fysiek ben je in evenwicht. Je gevoelens laat je minder snel zien en in relaties is het beter om dit wel te doen. Probeer daar op te letten. 

Carrière Wat je deze week doet, doe je super goed en accuraat. Hier boek je succes mee. Je mag best trots zijn op wat je allemaal doet, dat doet niet iedereen je na!

Geld Op dit vlak is er weinig aan de hand. Vooral omdat je zelf verstandig met je geld omgaat. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een positieve week, Vissen. 

Relaties Er zijn deze week geen fikse ups en downs te verwachten, waardoor het allemaal vrij voorspelbaar verloopt. Wil je het allemaal spannender, dan zal je daar zelf voor moeten zorgen, vooral in bed. Durf eens te experimenteren! 

Gezondheid Met zowel planeet Jupiter als je eigen planeet Neptunus in je teken, zit je prima in je Vissenvel. Zowel mentaal als fysiek en emotioneel. Doe hier je voordeel mee en doe lekker waar je zin in hebt.  

Carrière Planeet Jupiter in je teken zorgt voor een positieve boost op school of je werk. Dit kan betekenen dat je iets positief afrondt, complimenten krijgt of plezier in je werk hebt. Hoe dan ook, het wordt een prettige week. 

Geld De kans is groot dat je iets extra’s te besteden hebt. Kijk zelf of je dit wilt sparen of uitgeven met de naderende feestdagen in het vooruitzicht.