"Planeet Uranus maakt je grillig in je uitgaven": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 06/06/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Ga ervoor!

Relaties Heb je als single je oog op iemand laten vallen, wacht dan niet af. Met planeten Mars en Jupiter in je teken, wordt actie gevraagd. Ga recht op je doel af.

Gezondheid Met deze twee planeten in je teken, ontbreekt het je niet aan energie. Je kunt alleen te veel hooi op je vork nemen, dat is de valkuil. Wanneer je dat weet te managen, komt het absoluut goed. 

Carrière Je kunt op dit vlak mooie sprongen maken deze week. Zeker wanneer je vooruit wilt. Zit je op je plek, dan zet je graag je tanden in een lopend project. 

Geld De kans op een meevaller is aanwezig. Het probleem zit in de invloed van planeet Mars. Je kunt zeer impulsief zijn en onnodig geld uitgeven. Let daarop. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Een toffe week. 

Relaties Vooral op sociaal vlak staat je een toffe week te wachten. Met relatieplaneten Mercurius en Venus in je teken, heb je het met iedereen supergezellig. Je lief, je vriendinnen en je collega’s. 

Gezondheid Planeet Uranus kan ervoor zorgen dat je je plots anders voelt. Van topfit ga je naar doodmoe en andersom. Of je pikt een verkoudheid op. Zorg voor voldoende rust en regelmaat om je weerstand te verhogen.  

Carrière Op dit vlak kan het zeer interessant worden, Stier. Aan uitdagingen ontbreekt het niet en die ga je graag aan. Je weet er dan ook nog een succes van te maken. 

Geld De kans op onverwachte kosten is helaas aanwezig. Dat is nu eenmaal de invloed van planeet Uranus. Wanneer je genoeg hebt gespaard, is er niets aan de hand. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Een relaxte week.

Relaties Met alleen de zon in je teken, ontbreekt het je niet aan aandacht. Jarig of niet, je wordt gezien. Door je lief of een spannende date. 

Gezondheid Doordat de planeten je met rust laten deze week, zit je goed in je vel. Je wordt niet geplaagd door issues op dit vlak. Je komt juist meer aan jezelf toe. 

Carrière Nu jouw planeet Mercurius weer vooruitloopt, is het goed om eerder gemaakte plannen in de praktijk te brengen. Stel het niet meer uit en ga ervoor, zeker wanneer het goed voelt. 

Geld Het is opletten geblazen, zeker wanneer je deze week niet jarig bent. Dan is de kans groot dat je geldtekort hebt. Dat betekent helaas zuiniger aandoen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Een spetterende en interessante week.

Relaties Je hebt deze week verrassende planeet Uranus aan je zijde en dit haalt je relatie uit de sleur. Zeker wanneer je zelf actie onderneemt en een tikkeltje stout durft te zijn! Heb je een date, reken op iets onverwachts. 

Gezondheid Behalve wat rusteloosheid, zit je goed in je Kreeftenvel. Je leven verloopt naar wens en dat stemt je positief. Je voelt je in balans. 

Carrière Reken ook hier op verrassingen. Dit kan een nieuw project zijn of collega. Studeer je, dan kan er iets voorvallen, dat je compleet weet te verrassen. 

Geld Planeet Uranus maakt je grillig in je uitgaven. Probeer je impulsen om geld uit te geven te temperen. Op die manier kom je niet snel iets tekort. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Doorbreek de sleur. 

Relaties De kans is groot dat je voor je gevoel in een sleur terecht bent gekomen. Planeet Uranus ligt dwars, waardoor er niets spannends meer lijkt te zijn. Vooral je seksleven is saai en voorspelbaar. 

Gezondheid Je mist spanning en sensatie en dat maakt je een beetje somber. Je komt niet snel in actie, omdat je niet gemotiveerd bent. Probeer toch kleine initiatieven te nemen, probeer dit te doorbreken. 

Carrière Ook je job is vrij saai en voorspelbaar op het moment. Niet bepaald iets waar jij fan van bent. Ga het gesprek aan om te kijken of je iets extra’s kunt doen. 

Geld Op dit vlak zit het deze week wel goed. Je hebt geen zin in uitspattingen, dus je geld blijft op de bank. Kijk of je toch iets tofs voor jezelf kunt kopen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Reken op verrassingen deze week. 

Relaties Planeet Uranus is je gunstig gezind en ook de maan loopt een aantal dagen door je teken. Reken dus op lieve woorden van je lover of een andere verrassing. Als single is dit een uitstekende week om te gaan daten. 

Gezondheid Zolang je je fysieke grenzen niet opzoekt, zit het deze week wel goed. Dan is de kans op een blessure of infectie klein. Rust, reinheid en regelmaat is belangrijk voor je welzijn en weerstand. 

Carrière Je hebt toffe ideeën als het om je job of studie gaat. Deel ze met medestudenten, je collega’s of leidinggevende. Dit kan echt iets tofs worden. 

Geld Blijf verstandig als het om je geld en uitgaven gaat. Je hebt soms een gat in je hand en dat kun je je nu niet permitteren helaas. Houd inzicht en overzicht. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen De verveling kan toeslaan.

Relaties Het is een rustige en voorspelbare week voor je, Weegschaal. Dat geldt dus ook voor je relatie en seksleven. Wil je meer opwinding, dan zul je daar zelf voor moeten zorgen!

Gezondheid Uit verveling heb je de neiging om meer te snacken en daar kom je van aan. Dat voelt niet prettig. Toch ben jij de enige die dit weer kan omdraaien. 

Carrière Je hebt deze week weinig zin in je job of studie. Je motivatie is ver te zoeken. Gelukkig waait dit snel weer over, houd dus even vol. 

Geld Je geeft graag geld uit aan terrasjes, kleding of accessoires. Dit kun je deze week best doen, wanneer je voldoende op je rekening hebt staan. Ben eerlijk hierover naar jezelf toe. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Niet helemaal fit deze week. 

Relaties Je bent niet helemaal fit deze week, waardoor je je graag terugtrekt. Dat is begrijpelijk, alleen is het goed om je lief en vriendinnen hiervan op de hoogte te stellen, anders begrijpen ze je niet. 

Gezondheid Omdat planeet Uranus dwarsligt, zit je niet zo lekker in je vel. Je kunt verkouden zijn, moe of een infectie opgelopen hebben. Het is belangrijk dat je tijd neemt voor herstel. 

Carrière Je motivatie is deze week ver te zoeken, alles is je eigenlijk te veel. Doe daarom wat echt moet en laat de rest liggen. Ben je echt ziek, blijf dan thuis. 

Geld Je financiën zijn in balans. De kans is ook klein dat je deze week veel geld uitgeeft, wanneer je veel thuis bent. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Het wordt misschien een beetje saai, Boogschutter.

Relaties Je lief heeft weinig aandacht voor je en hoewel je dat kunt begrijpen, vind je het niet zo tof. Ook al heeft hij het druk, jij hebt ook zo je behoeftes. Durf hem dat te zeggen. 

Gezondheid Je gezondheid is stabiel. Het wordt een rustige week, dus je krijgt alle kans om goed voor jezelf te zorgen. Doe dat dan ook. 

Carrière Het wordt geen spetterende of uitdagende week. Eerder saai en voorspelbaar. Doe er je voordeel mee en werk achterstallige klusjes weg. 

Geld Je hebt het financieel goed voor elkaar. Je bent verstandig en niet impulsief. Probeer dat zo te houden. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Planeten Pluto en Uranus maken er een verrassende week van. 

Relaties Reken erop dat je positief verrast wordt door je lief deze week. Misschien neemt hij huishoudelijke klusjes van je over of neemt hij je spontaan ergens mee naartoe. Als single staat je eveneens iets tofs te wachten. 

Gezondheid Houd zoveel mogelijk vast aan je routine, des te beter kun je dealen met onverwachte wendingen. Blijf daarbij positief, ga niet doemdenken. Dat is deze week echt niet nodig. 

Carrière Op je werk kom je voor toffe ontwikkelingen te staan. Je krijgt misschien een leuke nieuwe collega of een uitdagende taak toegewezen. Je wordt er in ieder geval happy van. 

Geld Houd rekening met hoge kosten deze week. Het is raadzaam even af te wachten, voordat je zelf een grote aankoop gaat doen. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Houd rekening met uitdagingen op je pad. 

Relaties Planeet Saturnus drukt ook deze week zwaar op je schouders. Dat planeet Uranus ook nog dwarsligt, werkt niet mee. Reken dus op irritaties, confrontaties en pittige conversaties. 

Gezondheid Een fysieke uitlaatklep doet deze week wonderen wanneer je gestrest bent. Ga intensief sporten, wandelen of fietsen. Zoek geregeld de buitenlucht op om jezelf weer rustig te krijgen. 

Carrière De werkdruk is hoog of je krijgt te maken met een lastig project. Het kost je veel moeite en energie en je krijgt helaas weinig hulp. Meer dan je best kun je niet doen en dat is genoeg. 

Geld Je maakt je wellicht zorgen over je financiën deze week. Je kunt beter je energie steken in het zoeken van een oplossing. Dat is tenminste constructief. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Een grillige en tegelijkertijd interessante week. 

Relaties Je lief is misschien niet altijd even voorspelbaar, maar dat maakt het juist tof. Hij weet je positief te verrassen wanneer je ervoor open staat. Als single kun je plots iemand tegen het aantrekkelijke lijf lopen. 

Gezondheid Wanneer je weet te dealen met je innerlijke onrust, wordt dit een prima week. Want de positieve ontwikkelingen zorgen voor de nodige energie. Geef jezelf deze week wat je nodig hebt; rust, yoga of meditatie. 

Carrière De week verloopt grillig en onvoorspelbaar en precies dat zorgt ervoor, dat het interessant wordt. Wanneer je alert blijft, ontdek je toffe nieuwe kansen, die je verder op weg kunnen helpen. 

Geld Neem deze week het zekere voor het onzekere. Heb je iets niet per se nodig, koop het dan niet. Er hangen namelijk onverwachte rekeningen in de lucht.