Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Probeer niet te impulsief met je geld om te gaan": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 12/03/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Je seksleven ondergaat een boost.

Relaties Met planeten Venus, Mars en Jupiter aan je zijde, kan het niet anders dan dat je seksleven een fikse boost krijgt, Ram! Ben je nog single, dan word je al snel tot iemand aangetrokken en kan een hete onenightstand in no time een feit zijn. 

Gezondheid Je zit niet alleen fysiek top in je vel, ook mentaal ben je volledig op koers. Je bent optimistisch, gemotiveerd en in staat complimenten te geven en te ontvangen en dat doet je gezondheid op alle vlakken goed.  

Carrière Ook al zou er deze week iets tegenzitten, dat wordt snel rechtgetrokken onder invloed van deze toffe planeten. Het zit mee en zo niet, dan krijg je hulp van anderen.  

Geld Ook hier mag je rekenen op een toffe week. Er hangt zelfs een extraatje in de lucht. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Interessante ontwikkelingen. 

Relaties Er kunnen deze week interessante ontwikkelingen zijn binnen je familie of vriendenkring, Stier. Verrassend nieuws of iets anders dat je niet meteen zag aankomen. Het lijkt in ieder geval iets positiefs te zijn.  

Gezondheid Nog steeds kun je best onrustig zijn en daarom is het goed om tijd te blijven besteden aan je hobby’s en ontspanning. Tijd doorbrengen met je huisdier(en) of in de natuur is zeer aan te raden. Dat brengt je echt tot rust.  

Carrière Vooral met collega’s, klanten of patienten heb je een fijne week. Je hebt zinvolle gesprekken met elkaar en je leert hier en daar echt iets bij. Hierdoor ben je in staat je job nog beter te doen. 

Geld Op dit vlak is er weinig aan de hand, je weet verstandig met je geld om te gaan deze week. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Pittige discussies, Tweelingen. 

Relaties Met planeet Mars in je teken wil je vooruit en het liefst zo snel mogelijk. Je lief kan je tempo niet altijd bijhouden en dat zorgt soms voor frustraties. Ook omdat planeten Mercurius en Neptunus dwarsliggen. Probeer iets meer begrip op te brengen. 

Gezondheid Let op dat je niet over je grenzen heengaat, Tweelingen. Mars maakt je unstoppable, waardoor je veel van jezelf vergt. Een versnelling lager zou ook geen probleem moeten zijn, gun jezelf dat.  

Carrière Niet alles verloopt naar wens deze week. Je hebt weinig geduld en niet zo veel begrip wanneer anderen er een ander tempo op nahouden. Accepteer dat niet alles op jouw manier kan gaan.  

Geld Let op met je uitgaven, je gaat soms iets te onbezonnen te werk. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Spendeer tijd aan vrienden en familie, Kreeft. 

Relaties Je bent een echt familiemens en graag thuis. Dit wordt deze week nog eens versterkt door de invloed van planeten Mercurius en Neptunus. Breng tijd door met je gezin, familie of lief, daar haal je veel plezier en voldoening uit.   

Gezondheid Zolang je door vrienden, je kinderen of lover omringd wordt, voel je je goed. Meestal wel en nu zelfs nog meer. Het kan tof zijn oude herinneringen op te halen.  

Carrière Je job of studie verloopt deze week zonder vervelende obstakels en dat is fijn. Des te relaxter kun je je werk doen en ben je in staat thuis te genieten van je vrije tijd.  

Geld Je weet onder invloed van planeet Mercurius verstandig met je budget om te gaan en dat is fijn. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Je hebt deze week de wind in de rug, Leeuw.

Relaties Vooral wanneer je single bent is de invloed van planeet Mars deze week gunstig. De kans op een spannende ontmoeting is groot en dat er wederzijds een klik is eveneens. Durf er dus voor te gaan. 

Gezondheid Planeet Mars zorgt voor voldoende energie deze week. Maak hier gebruik van door vaker te bewegen of te gaan sporten. Op die manier houd je jezelf lekker in balans. 

Carrière Je bent deze week zeer gemotiveerd, zeker wanneer je een nieuwe uitdaging hebt gevonden of met een nieuw project kunt starten. Hier zet je graag je tanden in.  

Geld Vermijd impulsaankopen. Planeet Mars laat je niet altijd verstandig nadenken.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Relatie issues. 

Relaties Helaas kun je deze week relatie issues hebben, Maagd. Je staat onder invloed van meerdere planeten die het je op sociaal vlak niet echt gemakkelijk maken. Houd in je achterhoofd dat deze invloed gelukkig weer overwaait! 

Gezondheid Probeer niet te gestrest te worden deze week, dat heeft geen zin. Plan juist vrije momenten in of besteed tijd aan je hobby’s. Dat is veel beter voor je gezondheid. 

Carrière De werkdruk is hoog en je staat er vaak alleen voor. Realiseer je wat jouw verantwoordelijkheid is en wat niet, dat helpt je niet te veel werk naar je toe te trekken. Geef deze week duidelijk je grenzen aan.  

Geld Het is helaas het beste om het zuinig aan te doen, je hebt niets extra’s te besteden. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Je neemt je interieur graag onder handen. 

Relaties De maan heeft deze week een positieve invloed op je, waardoor het accent vooral thuis komt te liggen. Je bent graag bij je lief en hebt zin om je interieur op te frissen. Check even met je lief of hij het hiermee eens is! 

Gezondheid Planeet Mars zorgt ervoor dat je prima in je vel zit deze week. Je toont meer initiatief en je komt gemakkelijker in beweging dan anders. Je krijgt deze week veel voor elkaar wanneer je dat wilt.  

Carrière Op je werk kun je eveneens positieve stappen zetten met planeet Mars aan je zijde. Neem alleen niet te veel hooi op je vork en maak eerst iets af voordat je aan iets nieuws begint. 

Geld Let op dat je niet te enthousiast bent wanneer je in een woonwinkel loopt. Geef niet meer uit dan je hebt.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een topweek voor vriendschappen en relaties. 

Relaties Planeten Mercurius en Neptunus zijn je deze week gunstig gezind, Schorpioen. Dit zorgt voor prettige gesprekken, nieuwe inzichten en steun. Zowel zakelijk als privé heb je nu veel aan anderen. 

Gezondheid Zolang je onder de mensen bent, voel je je top. Je kunt nu wat meer moeite hebben met alleen zijn. Toch is het goed om je daar af en toe aan over te geven en je te bezinnen op alles wat je hebt gehoord.  

Carrière Met collega’s of klanten heb je een uitstekend contact. Dat maakt deze week super. Mocht je het te druk hebben of ergens niet helemaal uitkomen, schakel dan gerust hulp in. Anderen staan graag voor je klaar.  

Geld Wil je iets verkopen, doe het dan deze week. Je hebt er nu een neus voor.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Maak je op voor een week vol uitdagingen. 

Relaties Helaas liggen een aantal planeten dwars, waardoor je snel geïrriteerd bent. Dat heeft geen gunstig effect op je relatie of vriendschappen. Je hebt deze week echt regelmatig tijd voor jezelf nodig.

Gezondheid Je bent deze week snel getriggerd en de werkdruk is vrij hoog. Je kunt als vuurteken veel hebben, maar jij hebt ook je limiet. Zie dat niet als falen. Eerder als een signaal om beter voor jezelf te zorgen.  

Carrière Op je werk is het druk en niet iedereen kan daar even goed mee dealen. Je kunt kortaf zijn of collega’s zijn niet altijd even aardig. Dat maakt dit helaas een pittige en uitdagende week en daarom is het goed dat je af en toe op adem komt.  

Geld Ga geen geld uitgeven uit onvrede. Blijf opletten wat je werkelijk te besteden hebt. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Fijne gesprekken. 

Relaties Onder invloed van planeten Mercurius en Neptunus heb je deze week fijne en diepgaande gesprekken. Voor dit laatste zorgt planeet Pluto. Perfect om issues te bespreken of dichter naar elkaar toe te groeien. 

Gezondheid Het diepgaandere contact met dierbaren doet je goed. Je wordt er rustiger door en je bent in staat te genieten. Dit heeft een positief effect op je gehele welzijn.  

Carrière Je job of studie staat deze week op de tweede plek en dat is oké. Het is niet superdruk en in de privésfeer vallen nu mooiere dingen te beleven! Goed dat je daar dus aandacht aan besteedt.  

Geld Gebruik wat van je geld om uit te geven aan een cadeau voor jezelf, een lieve vriendin of je lief. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Gun je lijf extra activiteit deze week, Waterman. 

Relaties Seks is deze week een aanrader, Waterman. Of je nu een vaste lover hebt of gaat voor een onenightstand. Onder invloed van planeet Mars is je libido hoog en zoekt een uitlaatklep.

Gezondheid Beweging en inspannende activiteiten zijn deze week een must. Maak hier dus tijd voor vrij, juist wanneer je het druk hebt of veel tijd achter de computer doorbrengt. Dit doet je super goed. 

Carrière Je zit wat betreft job of studie in een opwaartse spiraal. Jaag je doelen na en durf stappen vooruit te zetten, dan kan dit een succesvolle week voor je worden. 

Geld Probeer niet te impulsief met je geld om te gaan. Dat is helaas de valkuil van deze planeet Mars invloed. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Reken op veel gesprekken en ontmoetingen, Vissen. 

Relaties Reken zowel zakelijk als privé op veel gesprekken. Je staat onder invloed van meerdere planeten, waardoor je week gevuld wordt door andere mensen. Dit brengt drukte met zich mee en gelukkig ook veel gezelligheid, zeker wanneer je deze week je verjaardag viert.  

Gezondheid Helaas ligt wel planeet Mars dwars, waardoor je niet eindeloos kunt feesten. Je energielevel moet je echt in de gaten houden, anders put je jezelf enorm uit. Voel wanneer het genoeg is geweest en stop dan of ga naar huis. 

Carrière Vooral samenwerkingen brengen je deze week verder. Ben dus niet bang om hulp te vragen of een andere collega in te schakelen, dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker en efficiënter.  

Geld Op financieel vlak ziet het er deze week prima uit, je komt gelukkig niets tekort. Geniet er dus van.