Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

Romantisch citytrippen in Londen (+ WIN Eurostartickets!)

doorValérie Wautersop 02/02/2017

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag? Eurostar, deelt maar wat graag enkele ideeën om een onvergetelijke valentijn in Londen te vieren. Bovendien kan je twee Eurostartickets winnen om met je geliefde naar deze fantastische stad te trekken.

Voor romantische zielen
Een boottochtje van Little Venice naar Camden Lock is een unieke en ontspannen manier om Londen te verkennen. Daarna is het tijd voor een afspraakje met chocolade en champagne van Charbonnel et Walker op de top van Primrose Hill, inclusief een prachtig uitzicht over de stad. Of slenter hand in hand langs de bloemenmarkt van Columbia Road.

In alle intimiteit
Pure ontspanning wacht in de Lanesborough Spa Studio met een massage voor hem en haar. In de Electric Cinema is het mogelijk om een privékamer te boeken en in de comfortabele sofa’s te genieten van een film zonder pottenkijkers. In de Whispering Gallery van de St Paul’s Cathedral kun je het gefluister van de ene kant van de ruimte horen aan de andere kant. Een originele manier om je liefde te verklaren ...

Op zijn hipsters
Lock your love: schrijf jullie initialen op een hangslot in Shoreditch. Charmeer je wederhelft vervolgens met een hippe cocktail in het populaire Loungelover. Daarna gaat het richting Leake Street Graffiti Tunnel, waar je een liefdesboodschap op de muren kunt spuiten, tussen de andere street artists.

Met de BFF
BFF’s laten de romantiek achterwege in de Afternoon Tea Bus Tour, een theesalon in een traditionele rode bus die door de charmantste wijken van de stad toert. Boek vervolgens een sessie bij het schoonheidssalon Dry By voor een blow dry en een manicure. Next? Een aperitief in de Searcy’s Champagne bar in het St Pancras station.

Begint het al te kriebelen om naar Londen te trekken? Dan hebben wij goed nieuws, want we mogen twee Eurostar-tickets weggeven voor een trip naar the city of love tussen 20 februari en 30 april 2017. Klik hier om naar onze wedstrijdpagina te gaan.

Wie niet wint kan supereenvoudig een Eurostar e-voucherkopen via eurostar.com.