Snelle keukentip: zo maak je zelf sangria
Hou de zomer nog net iets langer vast door zelf Sangria te maken.

Wat heb je nodig?
- 750 ml droge Spaanse rode wijn
- 350 ml rum
- 250 ml sinaasappelsap
- 1 citroen, limoen en sinaasappel in schijfjes
- Extra fruit naar keuze & ijsblokjes
Hoe maak je het?
- Leg de fruitschijfjes op de bodem van een grote karaf of kom. Plet de schijfjes met een houten lepel zodat het sap vrijkomt.
- Voeg de rum en de wijn toe en laat dit voor minstens twee uur in de koelkast rusten. Net voor het serveren voeg je vers fruit toe, hoe meer, hoe beter!
- Voeg naar smaak het sinaasappelsap toe om de sangria zoeter te maken. Santé!
Deze keukentip kreeg je van Foodbag. Bestel snel jouw Foodbag kookbox voor de week van 3 oktober via dit bestelformulier. Bestellen kan tot donderdagmiddag 27 september, 12u, daarna komt het nieuwe weekmenu online. Wie via bovenstaande link bestelt krijgt bovendien exclusief als Goed Gevoel-surfer een spatelset ter waarde van €15 cadeau.