"Stilzitten is geen optie met de vurige planeet Mars aan je zijde": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 25/04/2022

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Geef je grenzen aan.

Relaties Er kunnen irritaties ontstaan tussen jou en je lief. Laat dit niet op z’n beloop, daardoor maak je het onnodig pittig voor jezelf. Ben duidelijk en eerlijk over wat het met je doet. 

Gezondheid Je hebt de neiging om te veel hooi op je vork te nemen. Je vindt je job of studie zo tof, dat je gewoon niet weet te stoppen. Merk je dat je jezelf uitput, dan is het toch beter dit wel te doen. 

Carrière Je job of studie heeft je volledige aandacht deze week. Je krijgt toffe uitdagingen voor je kiezen waar je graag induikt. Zolang je niet overdrijft en je grenzen bewaakt, boek je positieve resultaten. 

Geld Je geeft impulsief geld uit, vooral op terrasjes of wanneer je op stap gaat. Je hebt best iets te besteden, maar helaas is je banksaldo nu geen bodemloze put. Houd hier gewoon een beetje rekening mee. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je hebt de wind in de rug.

Relaties Ben je deze week jarig, dan weten je lief en vrienden je spectaculair te verrassen. Hoewel je wel aanvoelt dat ze iets aan het plannen zijn, ben je toch oprecht verrast. Dit verwacht je echt niet!

Gezondheid Met vurige planeet Mars aan je zijde, ontbreekt het je niet aan fysieke energie. Ook ben je gemotiveerd en enthousiast. Hierdoor zit je deze week op alle fronten prima in je vel. 

Carrière Reken op veel gesprekken en vergaderingen op school of op je werk. Dit kan wel eens vermoeiend zijn. Toch heb je vooral de wind in de rug deze week, en wordt het gezellig en succesvol. 

Geld Reken op een onverwacht extraatje, waardoor je iets meer te besteden hebt. Gun jezelf een massage, een heerlijk etentje of een mooi sieraad. Verwen jezelf. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Blijf gemotiveerd je doelen najagen. 

Relaties Nog steeds ligt planeet Mars dwars en ben je nog steeds vrij passief. Je toont weinig initiatief en je libido daalt naar een fiks dieptepunt. Je relatie kan echt wel wat roering gebruiken. 

Gezondheid Doordat je energielevel laag blijft, zit je niet zo lekker in je vel. Richt je daarom vaker op mensen en activiteiten waar je energie van krijgt. Neem hierin zelf wat meer initiatieven. 

Carrière In je enthousiasme heb je afgelopen tijd iets te veel werk op je schouders genomen, zeker wanneer je voor jezelf werkt. Nu is het zaak dat je je afspraken nakomt. Dat is pittig, maar wel haalbaar wanneer je jezelf motiveert. 

Geld Helaas laat je budget deze week wat te wensen over. Aan het eind van je saldo, houd jij een stukje maand over. Ben deze week dus zo zuinig mogelijk. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je kunt deze week veel bereiken. 

Relaties Je hebt behoefte aan seks en intimiteit en dat laat je merken ook. Je lief kan je af en toe amper bijbenen. Ben je single, dan sta je zeker open voor een onenightstand en die kans zit er zeker in. 

Gezondheid Planeet Mars zorgt ervoor, dat je energie op peil blijft. Hierdoor ben je niet snel moe en kun je veel tegelijk doen. Toch is het goed om af en toe te op de rem te trappen. 

Carrière Je voelt je enorm positief uitgedaagd door je job of studie. Je hebt iedere dag zin om aan de slag te gaan en je ding te doen. Hierdoor kun je veel bereiken. 

Geld Je geeft graag geld uit, maar je bent wel verstandig. Hierdoor kom je niet in de problemen en kun je bijvoorbeeld na een lange werkdag genieten van een terrasje. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Love is in the air!

Relaties Ben je single, dan is de kans groot dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt, de vlam slaat meteen in de pan. Heb je een vaste lief, dan keert de passie in volle hevigheid terug. 

Gezondheid Omdat je vervuld bent liefde, zit je prima in je Leeuwenvel. Meer heb je niet nodig. Ook kost het je weinig moeite om te chillen en relaxen. 

Carrière Doordat de planeten je deze week vrijwel met rust laten en jij je hoofd vooral in de wolken hebt, schiet je job of studie er een beetje bij in. Zorg dat je het hoogstnoodzakelijke goed doet, dan kun je je dit wel permitteren. 

Geld Geld uitgeven is deze week absoluut geen probleem. Je denkt er waarschijnlijk niet eens bij na. Toch is het goed om dit te doen, voordat je uitgaat of gaat shoppen. 

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Een week van moeilijkheden overwinnen. 

Relaties Dit wordt niet de meest easy week voor je, ook niet binnen je relatie. Nijpende issues kun je niet meer onder het tapijt vegen. Je wordt ermee geconfronteerd, zodat je op kunt lossen. 

Gezondheid Je nerveuze aard speelt op, vanwege de stressvolle situaties die plaatsvinden en je eigen gepieker. Probeer deze cirkel te doorbreken. Overwin jezelf en je uitdagingen, door ze aan te gaan. 

Carrière Ook op je werk word je flink uitgedaagd. Het is belangrijk dat je voor jezelf opkomt. Doe je dat niet, dan wordt er steeds meer werk op jouw bordje gelegd. 

Geld Je bent deze week het minst met geld bezig. Toch zou dit eveneens je aandacht moeten krijgen. Er mag echt iets veranderd worden in je uitgavenpatroon. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Er staat je een supertoffe week te wachten. 

Relaties Je hebt het vooral superfijn met je lief deze week. Zeker wanneer jullie tijd voor elkaar maken, ook in bed. Je hebt veel aan de gesprekken die je met elkaar hebt. 

Gezondheid Je bent deze week tevreden met je leven en dat zorgt ervoor dat je op alle fronten top in je vel zit. Ook twijfel je nu niet zo en dat geeft rust. Je bent daadkrachtig en zeker van jezelf. 

Carrière Je job of studie verschaft je de nodige voldoening deze week. Je hebt het niet te druk en het is niet zo rustig dat je je gaat vervelen. Voor jou de ideale combinatie. 

Geld Je geeft als Weegschaal graag geld uit wanneer je gaat shoppen. Toch ben je hier deze week niet impulsief in. Je bent verstandig en dat doet je budget meer dan goed. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Planeet Mars houd je lekker bezig. 

Relaties Je hebt zin om meer met je lief te ondernemen en daar ga je voor. Met planeet Mars aan je zijde toon je initiatief en maak je er iets opwindends van. Als single mag je er rekening mee houden, dat je deze week iemands aandacht trekt. 

Gezondheid Stilzitten is geen optie met deze vurige planeet aan je zijde. Je hebt zin om te sporten, te fietsen of op andere wijze fysiek bezig te zijn. Tegelijkertijd werkt dat positief in op je stemming. 

Carrière Je stort je wederom vol overgave op je job of studie. Je blijft nieuwe kansen zien en dat houdt je op prettige wijze bezig. Je collega’s kunnen je echt niet bijhouden, zo snel ga je soms!

Geld Je durft best hier en daar een investering te doen als dat nodig is. Dat is deze week een goed idee, zolang je daar wel even over nadenkt. Weet wat je doet. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Kom zoveel mogelijk in beweging. 

Relaties Je kunt deze week erg gemakkelijk zijn en de boel op z’n beloop laten. Planeet Mars lijkt je energie en motivatie opgeslurpt te hebben, waardoor je binnen je relatie helaas weinig toevoegt. Dit kan irritaties opleveren. 

Gezondheid Hoewel je misschien moe, futloos en ongemotiveerd bent, is het toch aan te raden in beweging te komen. Zodra je eenmaal je eerste stappen gezet hebt, komt je enthousiasme weer terug. Duw jezelf over die drempel. 

Carrière Soms groeien de taken je voor je gevoel boven je hoofd. Dat is misschien niet de werkelijkheid, alleen voel jij dat zo. Focus je op één ding tegelijk en doe dat gewoon goed. Dat zorgt voor een goed gevoel. 

Geld Op dit vlak zijn er deze week weinig issues. Puur omdat je weinig uitgeeft. Hierdoor blijft er voldoende op je bankrekening staan. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Lekker bezig blijven!

Relaties Het wordt een toffe week om iets met je lief te gaan doen. Samen fietsen, uiteten of een weekendje weg. Heb je geen relatie, sleep dan je vriendinnen mee. 

Gezondheid Je zit prima in je vel, hoewel je soms wat passief kunt zijn. Doe jezelf een plezier en onderneem dingen. Dan kom je namelijk nog beter in je vel te zitten. 

Carrière Je hebt je job of studie prima onder controle. Hierdoor weet je extra vrije tijd voor jezelf te creëren. Doe hier je voordeel mee.  

Geld Ook op dit vlak heb je het super voor elkaar. Vergeet vooral niet te genieten van je geld. Je hebt er hard genoeg voor gewerkt. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Ben trots op je prestaties. 

Relaties Je lief zet je deze week op een voetstuk en daar voel je je misschien een tikkeltje ongemakkelijk bij. Zie het als een lief compliment, want zo is het ook bedoeld. Hij of zij houdt echt van je.

Gezondheid Doordat je fijne sociale contacten hebt, de werkdruk weg is en je voldoende tijd voor jezelf hebt, zit je goed in je vel. Het is aan te raden, om na een drukke werkdag de buitenlucht op te zoeken. Dan kom je weer helemaal tot jezelf. 

Carrière Je mag deze week rekenen op complimenten en succesvolle resultaten. Daar zorgt planeet Saturnus wel voor die nog steeds in jouw teken staat. Omarm deze positieve ontwikkelingen. 

Geld Ben niet bang om geld uit te geven. Zeker niet als het om jezelf gaat. Jij mag jezelf ook eens een keer iets gunnen. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Het wordt een drukke boel.

Relaties Staan er veel uitjes of privéafspraken in je agenda, dan kan je dat soms een beetje boven het hoofd groeien. Dat zijn te veel prikkels voor je sensitieve aard. Ben dus selectief, zeg af wat je te veel kruim kost. 

Gezondheid Hoewel er veel toffe momenten in de week zitten, word je wel overprikkeld. Dit kun je beter niet negeren. Trek jezelf terug wanneer je hier behoefte aan hebt en ben daar eerlijk over tegen jezelf en anderen. 

Carrière Met vier planeten in je teken, wordt het ook op carrièrevlak een drukke week. Daarom is het goed om je vrije tijd niet te vol te proppen. Het mooie is wel, dat je er veel voldoening en plezier uit haalt. 

Geld Wat geld betreft, ziet het er deze week prima uit. Daar zorgen planeten Venus en Jupiter wel voor. Je kunt je dus gerust een extraatje permitteren.