Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Vanwege je idealistische houding, neem je meer hooi op je vork dan je daadwerkelijk aankunt": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 12/06/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

horoscoop

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Een relaxte week voor de boeg, Ram.

Relaties De planeten laten je lekker met rust en dat stelt je in staat tijd door te brengen met je lief, vrienden of familie. Staat er nog niets in de agenda, plan dan iets. Het wordt supertof.

Gezondheid Omdat je deze week minder onder druk staat, kom je meer aan je slaap en rust toe. Dit doet je goed en het zorgt ervoor dat je weer heerlijk bij kunt tanken. 

Carrière Op school of op je werk is het eveneens vrij relaxt. Je kunt in je eigen tempo je ding doen en daarnaast heb je tijd om gezellig met collega’s, klanten of patiënten te kletsen.  

Geld Probeer niet te impulsief te zijn met geld, zeker niet nu je wat meer vrije tijd hebt. Je budget kan helaas op. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Je voelt anderen prima aan, Stier. 

Relaties Met planeet Neptunus aan je zijde, voel je andere mensen prima aan. Hierdoor weet je wanneer je beter iets wel of niet kunt doen of zeggen. Hiermee voorkom je irritaties en frustraties.  

Gezondheid Met planeet Jupiter in je teken, ontbreekt het je niet aan energie. Toch is het belangrijk om regelmatig rust en slaap te pakken deze week, ook jouw energielevel heeft een limiet. 

Carrière Op je werk heb je ook het voordeel dat je aanvoelt wat gewenst is en niet. Hierdoor kun je uitstekend met collega’s, klanten of patiënten omgaan. Houd er wel rekening mee dat planeet Uranus voor een onverwachte twist kan zorgen. 

Geld Reken je deze week niet rijk. Planeet Uranus in je teken blijft onvoorspelbaar, houd rekening met onverwachte kosten.  

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Van sommige mensen word je moe, Tweelingen. 

Relaties Planeet Neptunus ligt dwars, waardoor je soms erg moe kunt worden van andere mensen. Vooral wanneer ze klagen en zeuren, trek jij het niet. Durf hier eerlijk wat van te zeggen, bescherm jezelf daarvoor. 

Gezondheid Je kunt vaak moe zijn deze week, helaas heeft planeet Neptunus deze invloed op je. Negeer het niet, want dan maak je het alleen erger. Ook al is het druk, geef er toch aan toe voor je eigen bestwil.  

Carrière De kans is groot dat de werkdruk hoog is deze week. Laat je daar niet door overweldigen. Je hoeft niet overal meteen op te reageren, minder belangrijke zaken kunnen echt even wachten.  

Geld Financieel mag je op iets extra’s rekenen. Misschien heeft dat ook met je verjaardag te maken. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je dagdroomt veel deze week, Kreeft. 

Relaties Planeet Neptunus maakt je dromerig en idealistisch van aard deze week. Ga je daten, dan schat je je date anders in dan hij of zij werkelijk is. Maak op dit vlak geen belangrijke beslissingen deze week.  

Gezondheid Je bent deze week snel afgeleid en je bent er met je gedachten vaak niet bij. Dit stelt je wel in staat om te fantaseren en na te denken. Wissel dit af met fysieke activiteit om niet lui te worden. 

Carrière Ook op school of op je werk kun je het deze week lastig vinden je te concentreren. Je aandacht is er niet altijd bij. Dwing jezelf bij belangrijke taken gefocust te zijn, dan kom je de week wel door. 

Geld Let op met mensen die geld van je willen (lenen). De kans is nu groot dat er een addertje onder het gras zit. 

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Planeten Mars en Venus hebben een fijne invloed deze week. 

Relaties Vooral met relaties en vriendschappen hebben planeten Mars en Venus het goed met je voor. Of je nu een relatie hebt, aan het daten bent, veel of weinig vrienden hebt, aan aandacht heb je deze week geen gebrek.  

Gezondheid Vooral het contact met andere mensen doet je goed deze week. Daarnaast vraagt planeet Mars je wel voldoende te bewegen, anders vliegen de pondjes er in no time aan!

Carrière Je kunt veel geld verdienen deze week met planeet Venus in je teken. Of nieuwe business binnenhalen. Werk je veel met mensen, dan wordt het supertof.  

Geld Ook op dit vlak ziet het er rooskleurig voor je uit. Het ontbreekt je deze week aan weinig.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Neem de signalen van je lichaam serieus, Maagd

Relaties Je bent deze week vaak moe en dat maakt je niet altijd even gezellig. Vooral je lief kan zich daaraan gaan irriteren. Het is belangrijk dat je eerlijk vertelt hoe je je voelt, dan heeft hij meer begrip. 

Gezondheid Je staat deze week onder een gespannen planeet Neptunus invloed, waardoor je vaak moe bent. Wellicht weet je de reden daarvoor niet, dat wil niet zeggen dat je het moet negeren. Geef er zoveel mogelijk aan toe. 

Carrière Je werk- of studieweek verloopt moeizaam en traag. Dit heeft vooral met jezelf te maken. Omdat je zo moe kunt zijn, is alles je al snel te veel. Is het mogelijk om verlof te nemen, dan zou dat een goed plan zijn. 

Geld Je bent waarschijnlijk te moe om te shoppen of uit te gaan, dat scheelt weer extra uitgaven. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Doe het deze week lekker rustig aan, Weegschaal. 

Relaties Heb je voor je gevoel de laatste tijd te weinig aandacht besteed aan je lief, vriendinnen of familie, dan krijg je deze week de kans om dat in te halen. De planeten geven je daar nu alle kansen toe.  

Gezondheid Omdat de planeten je lekker met rust laten deze week, kun jij het ook eens rustiger aandoen. Gun jezelf dat vooral. Natuurlijk kun je je tijd weer volproppen, maar waarom zou je dat doen?  

Carrière Je besteed deze week waarschijnlijk veel tijd aan kletsen met collega’s of medestudenten. De werkdruk laat dit gelukkig toe, daarnaast krijg je je taken gemakkelijk gedaan.  

Geld Een uitstekende week om lekker te shoppen of naar het terras te gaan. Geniet deze week vooral.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Een fijne week voor je relatie. 

Relaties Planeet Neptunus heeft vooral een fijne invloed op je relatie deze week. Dat maakt dit een ideale week om samen tijd door te brengen. Een weekendje weg of romantisch uiteten. 

Gezondheid Je zit deze week prima in je Schorpioenenvel. Uiteraard heeft dit ook met de liefde te maken. Loopt het thuis lekker, dan voel je je top.

Carrière Je bent deze week graag onder de mensen. Hoort dat niet bij je job, kijk dan of je toch collega’s op kunt zoeken om even mee te kletsen. Dat maakt je werkweek net even toffer.  

Geld Blijf opletten wat je werkelijk te besteden hebt. Je kunt soms iets te royaal zijn.  

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Soms ben je iets tè idealistisch, Boogschutter. 

Relaties Planeet Neptunus maakt je deze week idealistischer dan je al van nature bent. Ben je als single aan het daten, dan zie je het allemaal iets te rooskleurig in. Hij is ook maar een mens! 

Gezondheid Vanwege je idealistische houding, neem je meer hooi op je vork dan je daadwerkelijk aankunt. Je doet wat je graag wilt, zonder er rekening mee te houden of je daar wel de energie of fut voor hebt.  

Carrière Ook op je werk kun je je taken verkeerd inschatten. Iets lijkt zo gedaan of niet moeilijk. Daar kun je je helaas in vergissen. Plan dus voldoende tijd in voor al je taken. 

Geld Check wat je daadwerkelijk wat je te besteden hebt, gis niet, dan kom je niet in de problemen. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Besteed tijd aan je lief of vriendinnen, Steenbok. 

Relaties Planeet Neptunus vraagt je extra tijd aan je lief of vriendinnen te besteden. Zeker wanneer dat de laatste tijd erbij ingeschoten is. Deze week kunnen jullie het heel fijn hebben samen.  

Gezondheid Je voelt minder de drive om steeds weer met je job of studie bezig te zijn en dat is goed. Leun wat vaker achterover en geniet van alles wat de lente te bieden heeft. Relax zo vaak mogelijk.  

Carrière Op je werk loopt alles op rolletjes. Hierdoor heb je het niet extreem druk en houd je ook tijd over voor andere dingen. Geniet daarvan.  

Geld Heb je wat extra’s te besteden, geef dat dan uit aan een terrasje, lunch of uiteten met je lief of vriendin. 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen Ook deze week kan weer uitdagend verlopen. 

Relaties Planeet Pluto is net uit je teken gelopen en dat brengt veranderingen mee voor je relatie. Het kan plots anders aanvoelen. Niet per sé slechter, alleen kost het je wel even tijd om hieraan te wennen. 

Gezondheid Nu planeet Pluto voor een tijdje je teken heeft verlaten, wordt de druk minder. Het kan zelfs als een opluchting voelen. Zorg dat je deze week regelmatig aan jezelf toekomt, zodat je eraan kunt wennen. 

Carrière Ook op je werk kan er een verandering plaatsvinden of je hebt het opeens minder druk. Dat is echt even wennen. Gelukkig ben jij flexibel genoeg om dat te kunnen.  

Geld De kans is groot dat dure aankopen niet (meer) nodig zijn voorlopig. Je mag dus best iets aan jezelf uitgeven nu. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je job of studie komt vaker op de tweede plek, Vissen. 

Relaties Met je eigen planeet Neptunus in je teken en aan je zijde, vind je het heerlijk om bij je lief, gezin of dierbaren te zijn. Daar laad je letterlijk door op. Staat er niets op de planning, toon dan zelf het initiatief.  

Gezondheid Zolang je af en toe afschakelt en tijd voor jezelf neemt, voel je je prima. Zeker wanneer je dat afwisselt met afspraken met anderen mensen. Meer heb je nu niet nodig om je goed te voelen. 

Carrière Op je werk kun je het uitstekend vinden met je collega’s, klanten of patiënten. Je hebt fijne gesprekken met elkaar en er wordt ook gelachen. Toch heeft je job nu niet je prioriteit en dat is prima. 

Geld Geniet deze week eens van een extraatje, dat mag gerust een keer.