Gezond en gelukkig leven begint hier en nu

Abonneer

"Wanneer je ambitieus bent, is dit het moment om daar iets mee te doen": jouw horoscoop voor deze week

doorEsther van Heerebeek-Spijkersop 24/04/2023

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Algemeen Voer veranderingen door, Ram.

Relaties Na de nieuwe maan van vorige week, plus de krachtige invloed van planeet Jupiter en Pluto deze week is dit de week om veranderingen door te voeren. Wil je een date, ga ervoor. Wil je je seksleven een boost geven, ga er dan voor. Ben je klaar met een vriendschap, zet er dan een punt achter.  

Gezondheid Doe iets met alle kracht die je op dit moment bezit. Niet alleen fysiek, ook mentaal. Wil je iets aan je gezondheid veranderen, zet dan deze week de eerste stap naar verbetering. Nu heb je er de motivatie en wil voor.  

Carrière Is je job of studie niet (meer) naar wens, durf dat dan allereerst onder ogen te zien. Zet daarna stappen om dit te veranderen. Wil je dat zaken anders geregeld worden, kom er dan duidelijk voor uit.  

Geld Wil je anders met je geld omgaan, dan is dit een uitstekende week om daar verandering in te brengen. 

Stier 22-4 t/m 21-5

Algemeen Houd veranderingen niet tegen, Stier. 

Relaties Met de zon, Mercurius en Uranus in je teken, haal je veel voldoening uit je relatie en vriendschappen deze week. Je hebt veel fun met elkaar en als single kun je plots iemand tegen het aantrekkelijke lijf lopen. Een topweek voor je seksleven.  

Gezondheid Omdat planeet Pluto dwarsligt, ben je koppiger en vasthoudender dan ooit! Ook al is beweging of verandering goed voor je en weet je dat ook, je houdt het toch tegen. Dat levert onnodig stress op.  

Carrière Wijs kansen en mogelijkheden niet meteen af uit angst of onzekerheid. Onderzoek eerst of het wat voor je is, op die manier creëer je meer zekerheid voor jezelf en voel je misschien toch dat je ervoor moet gaan. 

Geld Op financieel vlak zit het wel goed, maak je daar wat minder zorgen over. 

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen Je motivatie is tijdelijk verdwenen, Tweelingen. 

Relaties Met planeet Venus in je teken en planeet Pluto aan je zijde, mag je een mooie week met je lief verwachten. Denk hierbij aan de nodige intimiteit en diepgaande gesprekken. Jullie groeien steeds verder naar elkaar toe. 

Gezondheid Planeet Saturnus ligt dwars en zorgt ervoor, dat je minder gemotiveerd bent. Om je job te doen of je te houden aan een gezonde levensstijl. Je gelooft het deze week allemaal wel en dat maakt je een tikkeltje lui.  

Carrière Je bent je motivatie en daadkracht even kwijt, waardoor je niet graag met je job of studie bezig bent deze week. Misschien is dit een teken om het even wat rustiger aan te doen, je hebt de afgelopen week veel van jezelf gevergd.  

Geld Je kunt de neiging hebben geld uit te geven uit verveling en dat kun je beter niet doen. 

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen Je kunt deze week mooie carrièremoves maken. 

Relaties Met je libido is niets mis nu planeet Mars een tijdje in jouw teken staat. Prima wanneer je een vaste relatie hebt, het wordt lastiger wanneer je single bent. Het kan nu namelijk een uitdaging zijn een (tijdelijke) lover te vinden.  

Gezondheid Je zit uitstekend in je vel met planeten Mars en Saturnus aan je zijde. Vooral fysiek ben je sterk en krachtig en heb je energie voor tien. Zorg dat je dit goed kanaliseert met seks, sport of beweging.  

Carrière Wanneer je ambitieus bent, is dit de week om daar iets mee te doen! Je krijgt alle hulp van de planeten om jezelf naar voren te schuiven en voor die job of promotie te gaan. Je komt nu zeer zelfverzekerd en overtuigd over en dat werkt succes in de hand. 

Geld De kans is groot dat je geld overhoudt of iets extra’s ontvangt. Een toffe meevaller.  

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen Voor je gevoel zit je een beetje vast, Leeuw.

Relaties Planeet Pluto heeft een gespannen invloed op je en dat uit zich vooral in contact met jezelf en anderen. Spelen er issues in je relatie, dan kun je er niet echt de vinger op leggen. Je voelt dat er iets scheelt, maar weet niet wat.  

Gezondheid Doordat je gevoelsmatig een beetje vastloopt deze week, ga je veel piekeren. Je probeert op die manier een oplossing te vinden. Toch is dat niet de manier. Ga je angsten en onzekerheden met open vizier tegemoet, dat is de enige manier. 

Carrière Ook op je werk heb je het gevoel dat je vastloopt. Je enthousiasme is in ieder geval verdwenen. Het is meer een dagelijkse routine geworden zonder uitdaging. Deze invloed is tijdelijk, dus neem liever geen impulsieve beslissingen.  

Geld Hier maak je je geregeld zorgen over, hoewel dat niet meteen nodig is. Laat dit even los.  

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen Problemen op je werk. 

Relaties Op je werk verloopt het niet lekker deze week en die stress neem je mee naar huis. Je bent regelmatig down of chagrijnig en dat is niet zo tof voor je lief of gezin. Probeer hier iets meer rekening mee te houden.  

Gezondheid Je bent als Maagd stressgevoelig en dat merk je deze week zeker. Je piekert en bent nerveus. Probeer deze cirkel te doorbreken door afleiding te zoeken of je te omringen met happy people. 

Carrière Op dit vlak is deze week het nodige aan de hand. Er zijn veranderingen op komst en dat maakt je onzeker. Of je vindt je job gewoon niet leuk meer, dat kan ook en je weet daardoor met jezelf even geen raad.  

Geld Laat je geld gewoon even op je bankrekening staan. Doe er niets geks mee. 

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen Een prima week voor gesprekken, Weegschaal. 

Relaties Met planeet Pluto aan je zijde, ben je in staat issues te bespreken en problemen glad te strijken. Je durft nu de confrontatie aan te gaan en dat is goed. Dat is de manier om het op te lossen. 

Gezondheid Je twijfelt deze week niet met planeet Pluto aan je zijde en dat is een welkome afwisseling. Het maakt je een stuk zelfverzekerder en krachtiger en dat voelt fijn. Doe er je voordeel mee.  

Carrière Op school of op je werk ben je prima in staat om voor jezelf op te komen en dat is soms echt nodig. Laat duidelijk merken waar jij voor staat en hoe jij het graag wilt, dat opent nieuwe deuren.  

Geld Je weet precies wat je te besteden hebt en dat is goed. Houd je daaraan.  

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Algemeen Alles kost deze week iets meer moeite, Schorpioen. 

Relaties Niets gaat deze week vanzelf, Schorpioen. Natuurlijk kun je als single een date scoren of je lief van iets overtuigen. Alleen zal je daar onder invloed van planeten Saturnus en Pluto moeite voor moeten doen.  

Gezondheid Wat gezondheid betreft, zit je prima in je Schorpioenenvel. Er wordt alleen de nodige daadkracht en doorzettingsvermogen van je gevraagd en dat is soms uitputtend.  

Carrière Ook op dit vlak geldt dat je het nodige voor elkaar kunt krijgen deze week. Alleen niet vanzelf! Houd vast aan datgene dat je wilt bereiken en geef niet op, dan lukt het.  

Geld Dit is geen goede week voor impulsaankopen of grote investeringen. Houd het klein. 

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Algemeen Je job bezorgt je de nodige stress. 

Relaties Net als de Maagd ben je vooral met je job of studie bezig, dat niet geheel vlekkeloos verloopt. Dat maakt je lontje kort en je geduld ver te zoeken. Wil je geen gespannen sfeertje thuis, ga dan af en toe alleen op pad.  

Gezondheid Je weet je met jezelf af en toe geen raad, Boogschutter. Je bent snel geïrriteerd en je weet niet goed wat te doen. Ruimte voor jezelf kan helpen, sporten en bewegen ook, vooral in de buitenlucht. 

Carrière Er gebeurt deze week veel op je werk of dit is al een tijdje aan de gang. Het bevalt je in ieder geval niet. Je kunt er niet meteen iets aan dan doen en dat frustreert nog meer. Reageer niet te direct, dat werkt averechts. Laat het even op z’n beloop allemaal. 

Geld Je budget laat te wensen over, ben dus wat zuiniger deze week. 

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Algemeen Met plezier naar je werk. 

Relaties Je bent deze week vrij positief en optimistisch gestemd, Steenbok. Je hebt je eigen planeet Saturnus aan je zijde, waardoor je de balans weet te vinden tussen werken en tijd met je lief of vrienden doorbrengen. Dit wordt zeer gewaardeerd. 

Gezondheid Je zit prima in je vel deze week en dat stelt je in staat in te schatten wat je nodig hebt. Meer tijd met je lief of vaker bezig zijn met je hobby. Tijd alleen of meer slaap. Gun jezelf die dingen.  

Carrière Omdat planeet Saturnus aan je zijde staat, ben je graag met je job, carrière of studie bezig en dat gaat je deze week prima af. Je hebt de wind in de rug en je beleeft er plezier aan. Een win-win situatie dus.  

Geld Er is op dit vlak niets om je zorgen over te maken, doe dat dus ook niet. Geniet! 

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen De veranderingen zetten door, Waterman. 

Relaties De kans dat je al een tijdje met veranderingen te maken hebt in je leven, is groot. Dat kan ook met je relatie te maken hebben. Zie in dat geval de situatie voor wat het is, laat veranderingen niet stagneren door angst en onzekerheid. Heb vertrouwen dat alles uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt.  

Gezondheid Planeet Pluto brengt veranderingen met zich mee en dat is niet altijd gemakkelijk. Het vergt veel van je. Toch heeft deze planeet het deze week goed met je voor. Je komt erachter dat je veel krachtiger bent dan je denkt. 

Carrière Ook op werk- of studievlak kan het nodige aan de hand zijn. Wellicht overkomen je veranderingen of wil je dit zelf bewerkstelligen. Het is in ieder geval de juiste periode hiervoor. Go with the flow.  

Geld Geef alleen geld uit dat je hebt. Leen liever niets. 

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen Je boekt succes, Vissen. 

Relaties Met planeet Saturnus aan je zijde, boek je op meerdere fronten in je leven succes deze week. Ben je al een tijdje heimelijk verliefd op iemand, dan is de kans groot dat er deze week schot in de zaak komt. Durf ervoor te gaan.  

Gezondheid Je zit prima in je vel. Je bent geaard met planeet Saturnus in je teken en tegelijkertijd sta je ook open voor ideeën en inspiratie met je eigen planeet Neptunus in je teken. Hier kun je toffe dingen mee neerzetten. 

Carrière Op je werk of op school kun je deze week toffe resultaten boeken, Vissen! Of het nu om een sollicitatie, project of taak gaat, je weet er hoe dan ook een succes van te maken. Je zit er helemaal in.  

Geld Geld is deze week geen issue, je hebt zeker iets over om iets tofs van te doen. Doe dat dan ook.